30 yaşındaydım belki bu yüzden fazla uzatmak istemedi doktorum,ayrıca klomeni çok fazla kullanmak rahim duvarını inceltiyor yani hamile kalsan bile tutunamıyor.Eğer bu iğnelerde olmasaydı aşılamaya geçecektik sonrasında tüpbebek.Yani sebep aramamak lazım aslında,herşey yolunda olmasına rağmen 2 ay hamile kalamadım.
bir iğne hapa göre daha etkili ikincisi ise eğer tüp bebek yaptırmak istiosan ssk lı olarak tabi 2 defa iğneli aşılaama şartı arıyor devlet.bir diğer hususta eğer ilaç isimleriyse kastın ben genelde gonal f duydum ve kullandım aynı zamanda,340 tl olması olabilir diğerler daha ucuz die biliorum çünkü
isim olarak önemli değil onu örnek olarak vermiştim. dediğim gibi anlamadığım eğer iğne daha etkliyse neden iğne verilmiyor. dr iğneye sana gerek yok dedi neye göre gerek yok.kafam karıştı.
canım anlamadımki neden iğne vermiyorlar. klomen benimde rahim duvarını inceltiyor ama sonra aşılama günü baktıklarında kalınlaşmış oluyor.benim klomenle ilk aşılamada 3 yumurta ,2.aşılamada 4 yumurtam büyüdü.doktor ümitliydi ama olmadı.
kafama bu iğne meselesi çok takıldı.
Günaydın umutlummmmmmmm
gunaydınnnn
slm kızlar nasılsınız.. güzel hebrler var mı..
kuzu nasılsın cnm. bebeğin nasıl?
Kıslar bi gelip kaybolmuşsunuz. Nerelerdesin neler yapıyorsunuz. Arayı uzatmayın yahuu. Bakın ben yarıından sonra üç hafta yokum, özliyciiiim sizi opuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız.. güzel hebrler var mı..
kuzu nasılsın cnm. bebeğin nasıl?
neeerreeeyyyeeeeee ızınemıııııııı akannehir ben sensız mı doguracagımmmmm ohaoldumsmile
günaydın umutlummm
demek izine çıkıosun ohhhhe güzel sefan olsunnnnnnnnnn
Günaydın Zehracığıım. Hayırlı sabahların, günlerin olsun inşallah. Evet gülüm nihayet beklenen tarih geldi ve ben izine çıkacağım. Bugün son... Tam üç hafta yokum gülüm. Çok bunaldım yaa, işlerim de yoğun, muhasebe servisindeyim ben. Aslına bakarsan bu izin az gelecek ama, iznimizi bile rahatla alıp kullanamıyoruz. Ne diyeyim, buna da şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?