bişey sorucam ya tedavide kullanılan ilaçlar sinir yapıyomu????
evet cnm sinirde yapıoyo alınganlıkta :)bişey sorucam ya tedavide kullanılan ilaçlar sinir yapıyomu????
kuzu 84 benim adetimi güncelle canım. bu ay klomen kullandım ve adet tarihim 23/07/2010
slm kızlar bir süredir topiğinizi takip ediyorum.Bende 2 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır bebiş için uğraşıyorum.Artık bu ay tedaviye başlıcam ama ne zaman doktora gitmeliyim siz ne zaman gittiniz ilk gidişinizde ne gibi işlemler uygulandı yardımcı olursanız sevinirim.
canım hayırlı olsun tamamdır artık kendine çok iyi dikkat et 3 ay doluncaya kadargıttım geldım kızlar
cok sukur duyduk ama ben tam anlamadım :) ya bole bı ugultu gıbı bı ses vardı sonra farklı bı ses daha oldu oymus mınıgımn kalp atsları :)esim ben duydum sen derdıne yan dedı,dr fazla dınletmedı zatn
ii mıs bı aksılık yok dımı dedım gayet ii dedı cok sukur mınıgımız ii :))
canım henüz daha isim düşünmedik ama kızın ismini zehra koymak istiyoruz erkeğe bi şey bulamadık henüzhayrancım ısım dusundunmu ıkızlerıne benım komsumun oldu ıkızlerı bırı ECE dıgerı EGE bırde bı komsum daha var onlarda bırı erkek dıgerı kızz DOGA ıle TOPRAK ama bır gor nasıl guzellerrr yersın onları yerr
kızlar dün başıma çok kötü bir şey geldi
dün iş yerinde öğle arası köpeğin saldırısına uğradım ve düştüm
çok korktum hemen iş yerinde allahtan mediko birimi vardı doktorlar hemşireler de beni tanıyordu hepsi çok yardımcı oldular
iş aracıyla acilen hemşire eşliğinde kendi doktoruma getirildim allahtan bebeklere bi şey olmamış
sadece korkudan hafif ağrılarım oldu onlar da geçti
zaten köpeklerden çok korkuyorum grup halinde hepsinin saldırması çok korkuttu iş yerindeki psikolog arkadaş da terapi yaptı ama hala korkuyorum ben ya
canımm cok cok gecmıs olsun yaa Allahım korumus sızı.neden saldrdılarkı acaba ya..
canım benım ya .....neysekı iisiniz cok şükür ..dıkkat et cnm kendıne ..
evet cnm duyduk cok sükür dıkkat edıorum dr 1 ay sonra cagrdı 12. hafta oluo oda bayaaa var ama :))bızde zatn 9zu gıbı tatıle cıkıcaz 22 sı gıbı gelcez eylul 2 dede dra :)
canım banka oturmak istersen çiftini mi kıskandı noldu bilmyorum uyuyan köpek havlamaya başladı dikildi hepsi birden 5 6 tanesi çok korktum ama ya
şu hayvanları koruma yasası yüzünden canımızdan olacağız belediyeler de bu hayvanlara bişey yapamıyor bu yasa yüzünden belediye de merkezden topladığı köpekleri bizim işyeri daha tenha yer olduğu için buralara bırakıyor
bu sebeple iş yerinde de köpeklere kafes yapıldı ama bi hayvansever (!) sürekli bu kafesin kapısını gizliden açıp doğaya salıyormuş işte onlar da bize saldırıyo böylece
inşallah bir gün o kapıyı açana saldırırlar
geçti mi peki tamamen şuan çok geçmiş olsun canım...
çok korktum hemen iş yerinde allahtan mediko birimi vardı doktorlar hemşireler de beni tanıyordu hepsi çok yardımcı oldular
iş aracıyla acilen hemşire eşliğinde kendi doktoruma getirildim allahtan bebeklere bi şey olmamış
zaten köpeklerden çok korkuyorum grup halinde hepsinin saldırması çok korkuttu iş yerindeki psikolog arkadaş da terapi yaptı ama hala korkuyorum ben ya
cnm mrb hosgeldın aramıza
tedavıyı dr belırlıo egerkı klomen tedvısı yapıcaksa reglının 2. yada 3. gunu cagırıyor ilaç verıyor ve yumurta takıbı yapıp tedavının devamını uyguluoyor eger sendede yumurtlama sorunu yada baska bı sorun var ise reglının 2.yada3. gun gıt.istersende regl olmadan gıt hem muane olursun hemde anlatrsın dr belkı oncesınde ılaç vermeden yumurta takıbı yapmak ısteyedebılr
esınede test yaptırabılır spermıygram testi
inşş en kısa zamanda bebegıne kavusrsun
geçmiş olsun fıstık...kızlar dün başıma çok kötü bir şey geldi
canım benim yaaaa...ne şirindir o şimdihihoyyytgamyoncuiremsuarkadaşlar uzun bir aradan sonra yazma fırsatı buldum çok şükür sizlerle heyecanımı pylaşmak istedim kızım 15 nisanda bana merhaba dedi çok güzel bir duygu zeynep neva bana dünyanın en güzel duyusunu tattırdı şimdi ise 3 buçuk aylıyız biraz yaramazızı ama hergün biraz daha büyümesi ve onu gün gün seyretmesi çok güzel bir duygu rabbim hekese tattırsın tadacaklara da kolaylık versin amin...
arkadaşlar uzun bir aradan sonra yazma fırsatı buldum çok şükür sizlerle heyecanımı pylaşmak istedim kızım 15 nisanda bana merhaba dedi çok güzel bir duygu zeynep neva bana dünyanın en güzel duyusunu tattırdı şimdi ise 3 buçuk aylıyız biraz yaramazızı ama hergün biraz daha büyümesi ve onu gün gün seyretmesi çok güzel bir duygu rabbim hekese tattırsın tadacaklara da kolaylık versin amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?