Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm kızlar bir süredir topiğinizi takip ediyorum.Bende 2 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır bebiş için uğraşıyorum.Artık bu ay tedaviye başlıcam ama ne zaman doktora gitmeliyim siz ne zaman gittiniz ilk gidişinizde ne gibi işlemler uygulandı yardımcı olursanız sevinirim.

cnm mrb hosgeldın aramıza
tedavıyı dr belırlıo egerkı klomen tedvısı yapıcaksa reglının 2. yada 3. gunu cagırıyor ilaç verıyor ve yumurta takıbı yapıp tedavının devamını uyguluoyor eger sendede yumurtlama sorunu yada baska bı sorun var ise reglının 2.yada3. gun gıt.istersende regl olmadan gıt hem muane olursun hemde anlatrsın dr belkı oncesınde ılaç vermeden yumurta takıbı yapmak ısteyedebılr
esınede test yaptırabılır spermıygram testi
inşş en kısa zamanda bebegıne kavusrsun

kızlar dün başıma çok kötü bir şey geldi
dün iş yerinde öğle arası köpeğin saldırısına uğradım ve düştüm
çok korktum hemen iş yerinde allahtan mediko birimi vardı doktorlar hemşireler de beni tanıyordu hepsi çok yardımcı oldular
iş aracıyla acilen hemşire eşliğinde kendi doktoruma getirildim allahtan bebeklere bi şey olmamış
sadece korkudan hafif ağrılarım oldu onlar da geçti
zaten köpeklerden çok korkuyorum grup halinde hepsinin saldırması çok korkuttu iş yerindeki psikolog arkadaş da terapi yaptı ama hala korkuyorum ben ya

canım hayırlı olsun tamamdır artık kendine çok iyi dikkat et 3 ay doluncaya kadar

canım henüz daha isim düşünmedik ama kızın ismini zehra koymak istiyoruz erkeğe bi şey bulamadık henüz
komşunun çocuklarının isimleri çok uyumlu olmuş
ay ben de dayanamıyorum bebeklere hele bi doğsunlar nasıl seveceğim onları
şimdiden dayanamıyorum ultrason görüntülerini öpüp duruyorum
sen nasılsın canım iyisindir inşallah
heyecan var mı canım geliyor artık bebişin
delikafadulden

canımm cok cok gecmıs olsun yaa Allahım korumus sızı.neden saldrdılarkı acaba ya..
canım benım ya .....neysekı iisiniz cok şükür ..dıkkat et cnm kendıne ..

evet cnm duyduk cok sükür dıkkat edıorum dr 1 ay sonra cagrdı 12. hafta oluo oda bayaaa var ama :))bızde zatn 9zu gıbı tatıle cıkıcaz 22 sı gıbı gelcez eylul 2 dede dra :)

canım banka oturmak istersen çiftini mi kıskandı noldu bilmyorum uyuyan köpek havlamaya başladı dikildi hepsi birden 5 6 tanesi çok korktum ama ya
şu hayvanları koruma yasası yüzünden canımızdan olacağız belediyeler de bu hayvanlara bişey yapamıyor bu yasa yüzünden belediye de merkezden topladığı köpekleri bizim işyeri daha tenha yer olduğu için buralara bırakıyor
bu sebeple iş yerinde de köpeklere kafes yapıldı ama bi hayvansever (!) sürekli bu kafesin kapısını gizliden açıp doğaya salıyormuş işte onlar da bize saldırıyo böylece
inşallah bir gün o kapıyı açana saldırırlar

olabılr cnm senınde korktugunu anlayınca daha cok salmırmıslar demekkı..kopekler ole oluo kacınca daha cok saldırıolar
yer yokkı cnm benım toplayım koyabılceklerı barınakları bır gorsen ınan içler acısı sen bıle suan bukardr korkuosun gorsen sende uzulursun o derece yanı.yada toplayıp ölduruyor maalesef bızım ulkemızde cıkan yasalar bıle sacma oluo cok daha düzgun duzenlı bır seklde yapabılırler aslında ama beledıye öldurmeyı tercıh edıo.canım benım bıdaha ınşş yasamazsın
benden tavsıye olur ya havlarsa sana bı kopek gelırse yerden bısy alıp atıomus gıbı yap işe yarıo:))
ben köpegımı gezdırırken 2-3 kopek sadırıo hemen ole yapıorum kaçsam bılıorum dahacok saldrırılar :))

cnm çok geçmiş olsun..bugünlerde ağır iş yapma bence elinden geldiği kadar yat cnm..

hoşbulduk cnm teşekkürler ilgin için benim adet düzensizliğim var duphastonla adet görüyorum bilinen sorun şu şimdilik tabi gerisi doktorda belli olacak bakalım banada klomen mi verir ki

hayrancım cok gecmıs olsun allaha sukur kazasız belasız atlatmıssın aman dıkkatlı ol

evet kızım gelıyor ısmı revna henuz heyecanım yokk son gune saklıyorum heyecanımı bakalım nasıl bır kız olacakk ultrasonda yuzunu cok goremedım o yuzden merak edıyorum cırkınımııı :))

arkadaşlar uzun bir aradan sonra yazma fırsatı buldum çok şükür sizlerle heyecanımı pylaşmak istedim kızım 15 nisanda bana merhaba dedi çok güzel bir duygu zeynep neva bana dünyanın en güzel duyusunu tattırdı şimdi ise 3 buçuk aylıyız biraz yaramazızı ama hergün biraz daha büyümesi ve onu gün gün seyretmesi çok güzel bir duygu rabbim hekese tattırsın tadacaklara da kolaylık versin amin...

geçmiş olsun fıstık...
canım benim yaaaa...ne şirindir o şimdihihoyyytgamyoncuiremsu

ay arkadasım ne guzel allah bagıslasınn hamıleyım dedıgın gunu hatırladımmm bızımde 3 gunumuz kaldı jızını bızım yerımıze oppp

canım cok gecmiş olsun allahtan bebişlere birşey olmamış..
ayy benimde en korktuğum şey köpek..allah birdaha öyle birşey yaşatmasın canım dikkat et kendine..

Herkese merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir biz şükür iyiyiz zaman gittikçe yaklaşıyor dün oğlumun cicilerini aldık arada bir uğrayıp size yine haber veririm kendinize iyi bakın hepinizi öptüm

kızlar banada yardım edin lütfen...8 aylık serüvenin ardından doktora gittim yumurtlama problemim varmış klomene başladık adetin 5..günü 5 gün kullandım adetin 15.günü tekrar doktora gittim 2 tane 23mm yumurtam olmuş 16.gün çatlatma iğnesi oldum.iğneden 36-40 saat sonra ilişki ondan sonrada gün aşırı ilişki olsun dedi.bugün 20.günüm bekleyip göreceiz ama beni doktorum iğneden sonra çatlama oldumu diye bakmaya çağırmadı siz iğneden kaçgün sonra çatladığını örendiniz yada kaç gün sonra çağırdı doktorunuz.bana 3 ay klomen deneyeceğiz adet olursan 4.gün yine gel dedi...benimle tecrübelerinizi paylaşırmısınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…