kızlar dün başıma çok kötü bir şey geldi
dün iş yerinde öğle arası köpeğin saldırısına uğradım ve düştüm
çok korktum hemen iş yerinde allahtan mediko birimi vardı doktorlar hemşireler de beni tanıyordu hepsi çok yardımcı oldular
iş aracıyla acilen hemşire eşliğinde kendi doktoruma getirildim allahtan bebeklere bi şey olmamış
sadece korkudan hafif ağrılarım oldu onlar da geçti
zaten köpeklerden çok korkuyorum grup halinde hepsinin saldırması çok korkuttu iş yerindeki psikolog arkadaş da terapi yaptı ama hala korkuyorum ben ya
hihoyyythihoyyythosgeldınnnnnnnnnn canımmm nasılsın bakalımm
burada ii hersey almınas yarın doguma gıdıyo mınıgımız gelıoo:)) umutlum tatılde :))
iyiym bende tek sorunum şişkinlıgım cok oluo karnımı bı gorsen öle şişioki.şişkınlıgım oldugunda gıyemıorum bsy anormal morlım bozuluo((
ee sen neler yaptın anlat bakalım tatlımmmolumunekankayizsmile
iyi olmana sevindim canım şişkinliğinde geçer merak etme...canoşum benim kırmızılar bu ay ilk defa gecikti bu yaşıma kadar iki kere adetim gecikti ve ikisindede hamile kalmıştım bu ay 5 gün gecikti tamam dedim arada derede hamiş kaldım dedim tam test yaptıracağım gün kırmızıları gördüm 6 gün süren kırmızılar 3 gün zor sürdü ve bitti bu ay ilginçti yani...neyse bakalım bizde tam anlamıyla çalışmalara bu ay başlıyoruz hayırlısı diyelim ağustos ayından çok umutluyum ben...
arkadaşlar 28 haziranda tedaviye başlamıştım 5 temmuzda klomen içip 12 temmuzda çatlatma iğnesi olmuştum ve cumartesi doktora gittim 3 haftalık hamişmişim :))))))))))
Tebrikler
Çok sevindim darısı başımıza.......
Kaçıncı denemendi?
Off bende bekliyorum ayın 14'ünü...
14 ünde beta hcg bakılacak.....
Darısı bekleyen herkesin başına
tebrıklerr arkadsım Rabbım saglıgıyla kucagına almayı nasıp etsın
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktannasılsınızzz kızlar hepinizi çok özledim nevar ne yok...alminasım ne yaptı doğuma gittimi çok merak ettim...kuzum sen nasılsın canım bebişin nasıl hamişliğin rahat geçiyordur umarım...umutlumm gülüm sen nasılsın varmı bir değişiklik sende aklıma gelen gelmeyen arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir umarım artık burdayım gezme faslım bitti bende aranıza katıldım tekrardan...
arkadaşlar 28 haziranda tedaviye başlamıştım 5 temmuzda klomen içip 12 temmuzda çatlatma iğnesi olmuştum ve cumartesi doktora gittim 3 haftalık hamişmişim :))))))))))
hoşgeldinnn canımm
ne güzel serin serin tatil yapmışsınn
bu sıcaklarda en iyisii artık buralardasın görüşürüz bol boll
hayırlı olsun canımmm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çizelge konusunda ben yardımmcı olabilirim istersen
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktannasılsınızzz kızlar hepinizi çok özledim nevar ne yok...alminasım ne yaptı doğuma gittimi çok merak ettim...kuzum sen nasılsın canım bebişin nasıl hamişliğin rahat geçiyordur umarım...umutlumm gülüm sen nasılsın varmı bir değişiklik sende aklıma gelen gelmeyen arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir umarım artık burdayım gezme faslım bitti bende aranıza katıldım tekrardan...
canım hosgeldın bız ıyıyız bugun dr umuza son kez gıttık sorun yok dedı kısmet olursa yarın saat 16 00 gıbı dogum yapacagımm ve kızıma kavusacagımmm sende buay calısmalara baslaaaaCANIMMM ben gelmez olurmuyum bende tatildeydim annemlerin yanına gittim karadenizde serin serin tatil yaptım ankaranın çok sıcak olduğunu duyunca tatilimi biraz uzattım yeni döndüm burası çok sıcak geri dönmemek için kendimi zor tutuyorum... sen nasılsın canım aklım hep sendeydi meleğimiz yarın geliyor demek sağlıkla birbirinize kavuşun canım hayırlı doğumlar olsun inş. senden gelecek ilk haberi ve resimleri heyecanla bekliyorum...
canım tbrk ederımmmmarkadaşlar 28 haziranda tedaviye başlamıştım 5 temmuzda klomen içip 12 temmuzda çatlatma iğnesi olmuştum ve cumartesi doktora gittim 3 haftalık hamişmişim :))))))))))
bu arada çok fazla kasık ve bel ağrım var...sendede olmuşmuydu şeker
yarın doğum yapacağını yazmışsın canım rabbim yardımcın olsun...iğneyi yaptıralı 7 gün oldu ama etkisi devam edermi şekercanım hosgeldın bız ıyıyız bugun dr umuza son kez gıttık sorun yok dedı kısmet olursa yarın saat 16 00 gıbı dogum yapacagımm ve kızıma kavusacagımmm sende buay calısmalara baslaaaa
canım tbrk ederımmmm
ıgnenın etkısı ıle bu sıkayetler oluyor endıselenmene gerek yok canım
off ya tüylerim diken diken oldu okurken...içim ürperdi...kendine ve bebişe dikkat et...allaha emanet olun ikinizde...:1hug:arkadaslarımmm epey bı sure topıge gırmeye fırsatım olmayabılırrr yarın aksam 16 00 gıbı sezeryana gıdıyorum henuz heyecanım ve korkum yokk tek endısem kızım saglıklı olsun elı ayagı duzgun olsun kuvoze gırmesın yeterlı benım ıcınn
sızlerden tek rıcam yarın benım ve kızım ıcın dua edın hersey yolunda gıtsın persembe gunude hayırlısıyla evımıze gelmek nasıp olsunn bu surecte bana destek veren tum arkadaslarıma tesekkur ederım hakkım sızlere helal olsun sızlerde bana hakkınızı helal edın nede olsa genel anestezı olacagımm hersey bız ınsanlar ıcınn kısmet olurda evımıze donersek kızımızın resımlerını cuma gunu gıbı eklerım sızlere sımdılık hoscakalınn hepınız kendınıze ıyı bakınn bu sıcak havalarda da hamıle arkadaslarım dıkkatlı olsunlar dısarı cıkmak yok bol bol ıstırahat edılecekkk
hepınızı operımm
aycan tbrk ederim canım seni...bende 27 temmuzda iğnemi oldum bakalım bu ayda kırmızılar gelecekmi...büyükkk bir merak içerisinide bekliyorum sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?