Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişlerine bidaha öyle yanlız çıkma dışarı felan ALLAH ım korusun seni ve meleklerini...

iyi olmana sevindim canım şişkinliğinde geçer merak etme...canoşum benim kırmızılar bu ay ilk defa gecikti bu yaşıma kadar iki kere adetim gecikti ve ikisindede hamile kalmıştım bu ay 5 gün gecikti tamam dedim arada derede hamiş kaldım dedim tam test yaptıracağım gün kırmızıları gördüm 6 gün süren kırmızılar 3 gün zor sürdü ve bitti bu ay ilginçti yani...neyse bakalım bizde tam anlamıyla çalışmalara bu ay başlıyoruz hayırlısı diyelim ağustos ayından çok umutluyum ben...

belkı havlardandr cnm gecıkmesı
hadı bakalım cnm baslayın calısmalaraa
Rabbım nasıp edıcek inşşşş tatlımmmmm sen böle olumlu guzel dusundkten sonra hersey güzel gıder mrk etme:))

arkadaşlar 28 haziranda tedaviye başlamıştım 5 temmuzda klomen içip 12 temmuzda çatlatma iğnesi olmuştum ve cumartesi doktora gittim 3 haftalık hamişmişim :))))))))))

Tebrikler
Çok sevindim darısı başımıza.......
Kaçıncı denemendi?
Off bende bekliyorum ayın 14'ünü...
14 ünde beta hcg bakılacak.....
Darısı bekleyen herkesin başına

hoşgeldinnn canımm
ne güzel serin serin tatil yapmışsınn
bu sıcaklarda en iyisii artık buralardasın görüşürüz bol boll
arkadaşlar 28 haziranda tedaviye başlamıştım 5 temmuzda klomen içip 12 temmuzda çatlatma iğnesi olmuştum ve cumartesi doktora gittim 3 haftalık hamişmişim :))))))))))

hayırlı olsun canımmm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çizelge konusunda ben yardımmcı olabilirim istersen

çok teşekkür ederim canım amin inşallah

yardımcı olursan sevinirim çizelge yapmak istiyorum

aycan tbrk ederim canım seni...bende 27 temmuzda iğnemi oldum bakalım bu ayda kırmızılar gelecekmi...büyükkk bir merak içerisinide bekliyorum sonucu

canım hosgeldın bız ıyıyız bugun dr umuza son kez gıttık sorun yok dedı kısmet olursa yarın saat 16 00 gıbı dogum yapacagımm ve kızıma kavusacagımmm sende buay calısmalara baslaaaa
canım tbrk ederımmmm
bu arada çok fazla kasık ve bel ağrım var...sendede olmuşmuydu şeker

ıgnenın etkısı ıle bu sıkayetler oluyor endıselenmene gerek yok canım

arkadaslarımmm epey bı sure topıge gırmeye fırsatım olmayabılırrr yarın aksam 16 00 gıbı sezeryana gıdıyorum henuz heyecanım ve korkum yokk tek endısem kızım saglıklı olsun elı ayagı duzgun olsun kuvoze gırmesın yeterlı benım ıcınn

sızlerden tek rıcam yarın benım ve kızım ıcın dua edın hersey yolunda gıtsın persembe gunude hayırlısıyla evımıze gelmek nasıp olsunn bu surecte bana destek veren tum arkadaslarıma tesekkur ederım hakkım sızlere helal olsun sızlerde bana hakkınızı helal edın nede olsa genel anestezı olacagımm hersey bız ınsanlar ıcınn kısmet olurda evımıze donersek kızımızın resımlerını cuma gunu gıbı eklerım sızlere sımdılık hoscakalınn hepınız kendınıze ıyı bakınn bu sıcak havalarda da hamıle arkadaslarım dıkkatlı olsunlar dısarı cıkmak yok bol bol ıstırahat edılecekkk

hepınızı operımm

yarın doğum yapacağını yazmışsın canım rabbim yardımcın olsun...iğneyi yaptıralı 7 gün oldu ama etkisi devam edermi şeker

off ya tüylerim diken diken oldu okurken...içim ürperdi...kendine ve bebişe dikkat et...allaha emanet olun ikinizde...:1hug:

aycan tbrk ederim canım seni...bende 27 temmuzda iğnemi oldum bakalım bu ayda kırmızılar gelecekmi...büyükkk bir merak içerisinide bekliyorum sonucu

canım ya bende seninle aynı tarihte iğne oldum heyecanla bekliyorum?doktorun sana test yapabileceğin tarihi falan söyledimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…