ilk yumurta takibi sonucu başarısız oldu. tek yumurta oluşmuştu ve çatlamadı. ikinci denemede çatlatma iğnesi vuruldum. iğneden 2 gün sonra çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için doktorum çağırmıştı. kontrole gittim. çatladığına dair hiç bir belirti yok. bu ay da pek ümitli değiliz dedi ve sonraki aşamaları konuştuk. bir ay daha denemeye gerek yok direk aşılamaya geçeriz diye karar verdik eşimle ve tüp bebek servisine gidip fiyat araştırması yaptık. çok üzülmüştüm. hayırlısı değilmiş dedim. bir sonraki ayı beklerken adetim gecikti. her zamanki gibi bir gecikme diye düşündüğüm için test yapmadım. ama kardeşimin ısrarıyla gecikmenin 4. günü idrar testi yaptım. sonuç pozitif. gözlerime inanamadım. gece yarısı olmasına rağmen sabahı bekleyemedik ve hemen kan testi yaptırdık. o da pozitifti. ben hala inanamıyorum ama oldu. kimse umudunu kırmasın. hiç ummadığınız anda oluverir. allah herkese bu mutluluğu yaşamayı ve hamile olanlara da kucağına almayı nasip etsin arkadaşlar. iyi akşamlar...
cnmm Allahm saglıgıyla kucagına almayı nsıp etsın senı hatırlıorum :))
cok sevındım haklısın olmaz dedıgımz an oluverıo bende olmadı yıne dedıgımde ıcımde hıc olumlu bsy yoktu ama hamıleydım sımdı 9 haftalık olduk :)