kızlar ben az once gıttım adet olmusum kesınlestı artık.valla ılk defa cok uzulmedım korktum cunku hamıle olup kan gelıyor olmasından herhalde o yuzden.artık ınsallah saglıklı bır sekılde onumuzdekı aya bakıcaz.calısmalara devam artık:))
kuzu benıde eklermısın lısteye cnm 28 eylul.
kızlar ben az once gıttım adet olmusum kesınlestı artık.valla ılk defa cok uzulmedım korktum cunku hamıle olup kan gelıyor olmasından herhalde o yuzden.artık ınsallah saglıklı bır sekılde onumuzdekı aya bakıcaz.calısmalara devam artık:))
kuzu benıde eklermısın lısteye cnm 28 eylul.
asyacım nasılsnnn nasıl gıdıoo
iyiym canım sen nasılsın. bebeişimiz erkek olabılır doktor öyle söyledi kesin değil ama.ay görsen minnacık öyle tuhafıma gidiyorkı ultrasonda onu gorunce. sankı benım içimde değil :)
iyim cnm bende
oyy oyy oglusumuz olabılır yanı :) cınsıyetlerı daha erken bellı olsa keske yaww benım ogrenmeme var daha
dımı ya tabı ınsan bı garıp olur herlde :) masalhhhh mınıgımıze
cınsıyetı nezman kesınlesıcek mıs ppekı
valla ben gördüm bariz erkekdi :) ama doktor kordonda oraya girmiş yinede soru işareti koyalım dedi :) kıpır kıpır amaaannn suna bakın yerındede durmuyor dedı doktor :) birazda kendi vurdu karnıma iyce oynarsa kordondan kurtulur diye ama almış bacaklarnın arasına takla atyordu :) kordondan kurtulamadı.. üçlü test yaptırdık sonuc haftaya perşembe. sonucu gostermeye gıttıgımde bıdaha baktırırım belkı kesınlesır..
ayyy yerım onu yaa :)) masalhhhhh cnmmm
ıkılı test yaptrdınmı ıkılıden sonramı 3 lu yapıolar cnm? bende 2 eylulde perş gıtcem..ii mı dıe cok mer edıorum bende henz hısetmıorum ya oyuzden galıba acaba iimı sorun varmı dıe kendı kendımı sorup duruorum valla:)
evet cnm 12. haftada yaptırdım ıkılı testı. iyi cıktı. bu haftada üçlü etsımızı yapalım dedı. o sorular bendede bıtmıyor. bıde kıloda almadımya. neysekı doktor rahatlattı benı.inşallah sende iyi şeyler duyrasın canım. çokta kafana takma şimdiden.
ozman ben bu gıtıgımde 2lı test yapar dr.
ya aslında okuyorz cok sey bılıoruz oyudende bır turlu rahat olamıoruz galıba :))inşş cnm inşş gıttıgımde bende guzel seyler duyarm Allahın ıznıyle
cnm sen dr nereye gıdıosun ..
muhtemelen yapacaktır canım. güzel şeylerde udyacaksın merka etme. iyi düşün iyi olsun.ben sarıgazi özel bölge hastanesıne gıdıyorum.doktorumdan çok memnunum. kapısı yıgınla hasta dolu olmasına ragmen butun sorularını özenle cevaplar ılıgılenmedende bırakmaz. başından savmıyor yani.
inşş cnmm
hmm anladım cnm cok ii zatn ole olması bazıları malesefkı ılgılenmıo bılıosun.benım dr ii ama ben her ıhtımale karsı bı 2 dr da arada gorunmeyı dusnuorum ..anlatırım nedenını bıara :)))
tatlım ben cıkıorum sımdı cok öptum ii geceler sana ve bebısınee:)
hayırlısı olsn cnm. geçen ay ben de yerleşme kanamasından şüphelendm çok sanırım
ilaclarn etkisiyle adetin şekli değişebilyo. akıntının içinde deyince sen öle sölim dedim
aslında olmsuz şeylerdn çok bahsetmemek lazımmm.
eylül en mutlu ay olsun senin için de inşş..
hayırlısı olsun cnmm moralının ii olmasına sevındım önumuzdekı ay için moral onemlı bılıosun:)yenı beklemedıgımız tarıhıde yazdım son yazısım olur inş
Rabbım en kısa zamanda nasıp esın melegını inşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?