Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bende klomen kullanıyorum.bu ikinci ay.doktorum yumurta sayısı 4-5 olursa yada 20 den fazla büyürse tedaviyi o ay yarım bırakıyoruz dedi bana.

adetimin 24. 25. 27. günleri idrar testi yaptım.normalde 35 40 gün arasında adet oluyrm.çok erken yaptım biliyorum ama erken donemde pozitif çıkan yok mu?

bu arada bende göğüste hassasiyet karın şişliği kilo alımı hafif mide bulantısı kasık ağrısı var.pregesteronum 24.0 klomen kullandım bu ay durmadan çalıştık.:utangac:

Ayyyyy hamileyim :)

Bugün gördüm elhamdülillah hem keseyi hem kesenin içinde ki canlı bebeği. Çok değişik bir ultrasona girdim. Çok netti her şey, bebeğim 0.65 cn daha 1 santim bile değil ama omirilik kemikleri dizili kızlar. Görmeyen inanamaz yani. Recep bey de çok neşeliydi bugün. Çok ilgilendi, tatlıydı =)

Boynumu uzatıyom bende göreyim bebeği diye. Bana diyoki,

'Kız boynun kopacak, dön önüne, göstericem sana bebeğini ahahhahaha kaydirigubbakcemile3

Bugün gördüm elhamdülillah hem keseyi hem kesenin içinde ki canlı bebeği. Çok değişik bir ultrasona girdim. Çok netti her şey, bebeğim 0.65 cn daha 1 santim bile değil ama omirilik kemikleri dizili kızlar. Görmeyen inanamaz yani. Recep bey de çok neşeliydi bugün. Çok ilgilendi, tatlıydı =)

'Kız boynun kopacak, dön önüne, göstericem sana bebeğini ahahhahaha kaydirigubbakcemile3

canım tebrıık ederım. allah tamamına erdırsın. darısı tüm isteyenlere inş.

sağ salim kucagına al inş bebeğini..
3 boyutlu usg miydi? yoksa farklı bişey mi?bi adı var mı ultrasonun merak ettim de
allah hayırlısıyla hepimize yaşatsın bu duyguyu...

evet cnm. kötüydü. bulantım kusmam cok fazlaydı. ama şimdi daha ıyıyım. darısı sana inş cnm. sen ne durumdasın??

bi araştırmaya göre bulantısı çok olan annelerin hamilelikleri daha sağlıklı oluyomuş
genetik bişey biraz da..bebiş sağlıklı olsn da hepsi çekiliyo di mi
bana klomen yaramadı.erken erken adet oldm.bi ilaç kullanıyorum o bitince adet olcam
sonra bakılcak artık. farklı farklı dr.lardn randevu aldm güvenemedm çünkü.
ama stres yapmam açısından iyi oldu. sanki klomen içene hamilelik garnti gibi davranmıştm
burdaki kızları merak ettigimden girip okuyorum artık :))

selam canım,adetin düzene girmesi de çok güzel bi gelişme, belki düzensiz olduğu için olmuyodu şimdiye kadar, Allah'ın izniyle bundan sonraki aylarda gelir meleğin..
benim yarın yani 28. günüm.aslında benim adet döngüm genelde 25 gündür.ama garanti olsun die 28. günü yazdırdım,ne olur ne olmazeyvahedigeldismile die.valla bekliyorum canım, ne gelen ne giden var.. belki bugün-yarın test yaparım, bilmiyorum..benim de kafama şu takılıyo, benim 4 yumurtam vardı.en son gittiğimde 2 sinin çatladığını görmüştü,adet olursa 3-4. günü gel, olmazsan da yine gel demişti.şimdi benim o kalan 2 yumurta kist yapmış olabilir mi? kist olsa ağrı yapar die düşünüyorum. ama şuan ağrım yok..bekli adetim gecikmesi kist yüzünden oluyor olablir diyorum..off ne bilimm.. peki , 1 yumurtam döllendiyse ve hamileysem, diğer yumurta çatlamayp kist yaptısa, 2 si aynı anda olabilir mi acaba? bilen varsa, beri gelsin...bu aralar göğüslerim sızlıyo ve ağzım da sulaıp duruyo...bilmiyorumkismile

cnm geldim dr.dan,yine yarın klomene başlıyorum ben,aslında benim döngümde hep 28 gün düzenliydi dr.veridği ilaçla 30 güne çıktı,klomede değiştird sadece kanama şeklim farklı onu anlatmam mümkün değil,göreceğiz bakalım hayırlısı ben sil baştan başlıyorum..
ağzım sulanıyor demişsin ya daha dün sabah arkadaşım bana (regl olmadan önce) ağzın sulanıyormu diye sormuştu hamilelik belirtisi diye,ama sen sakın bana bakma sadece belkide bir belirtidir diye söylüyorum tabi ben bu konuşmanın ardından adet oldum belirtileri göremeden yani:) neyse umarım sen hamilesindir ,yarın test yaparsan mutlaka cevap yaz öpüyorummmopuyorumnanaktan

bi araştırmaya göre bulantısı çok olan annelerin hamilelikleri daha sağlıklı oluyomuş
bana klomen yaramadı.erken erken adet oldm.bi ilaç kullanıyorum o bitince adet olcam
ama stres yapmam açısından iyi oldu. sanki klomen içene hamilelik garnti gibi davranmıştm

anladım cnm. inş en kısa zamanda kavusursun. moral cok onemli.burada hergun yenı bırsey oğrenıyoruz. nekadar ümitsizler bile hamıle kalabılıyor.klomen adet duzenlyor bırazda aslında. ben ilk denememde hamıle kaldım.olmıycak dıye korkuyordum bende. inş sizde en kısa zamanda kavusursunuz bebegınıze..benım doktorumda bulantı kusma bebegın ıyıy tutundugunu gosterir demişti. hiç bişey olmaz hepsi gecer demişti. genetik mi bilmiyorum ailemdeki kadınlara hep sordum bız boyle bısey yasamadık dıyorlar ama olbılırde vardır bır sebebı...

cnm merhaba senden haber yok bayağıdır gerçekten,bende patladım sonunda:tomato:en son adet olmuştun zaten şimdi tekrar olman için mi ilaç alıyorsun adı ne ilacının?başka dr.mı başladın ?hayırlısı olsun yeni tedavinin

cnm merhaba senden haber yok bayağıdır gerçekten,bende patladım sonunda:tomato:en son adet olmuştun zaten şimdi tekrar olman için mi ilaç alıyorsun adı ne ilacının?başka dr.mı başladın ?hayırlısı olsun yeni tedavinin

onu adetten saymadı dr.yumurta çatladıktn 3 gün sonraydı çok erkendi.
primolut-n diye bi ilaç.adet geciktirici ya da benmki gibi zamansız yogun kanamaları
kesmek içinmiş. progesteron içerikli bi hap.haftaya biticek bitince adet olcam.
adette dr a gitcem işte. ozaman için farklı iki dr.dan daha randevu aldm. hepsine gitcem
kendi dr.um da dahil 3 tane :D
zamanında adet olmuşsn sen de önemli olan bu. yoksa bebişin hangi ay geleceği yazılı zaten bize beklemek düşüyo. inş ekimi bekliyodur senin bebişin gelmek için.

onu adetten saymadı dr.yumurta çatladıktn 3 gün sonraydı çok erkendi.
primolut-n diye bi ilaç.adet geciktirici ya da benmki gibi zamansız yogun kanamaları
kesmek içinmiş. progesteron içerikli bi hap.haftaya biticek bitince adet olcam.
adette dr a gitcem işte. ozaman için farklı iki dr.dan daha randevu aldm. hepsine gitcem
kendi dr.um da dahil 3 tane :D
zamanında adet olmuşsn sen de önemli olan bu. yoksa bebişin hangi ay geleceği yazılı zaten bize beklemek düşüyo. inş ekimi bekliyodur senin bebişin gelmek için.

valla mantıklı çok iyi yapmışsın aynı anda,farklı görüşler ve kafana yatanı tercih edeceksin anladığım kadarıyla çok iyi olmuş,hayırlsı olsun cnm,ondan ona zıplamaklada olmuyor böylelikle en kafana yatana devam eder umarım ondan da en kısa zamanda sonucuna kavuşursun...grüşmek üzere,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla mantıklı çok iyi yapmışsın aynı anda,farklı görüşler ve kafana yatanı tercih edeceksin anladığım kadarıyla çok iyi olmuş,hayırlsı olsun cnm,ondan ona zıplamaklada olmuyor böylelikle en kafana yatana devam eder umarım ondan da en kısa zamanda sonucuna kavuşursun...grüşmek üzere,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gtmek istedigim drların randevuları dolu oldugundan gidemedim bi türlü.
önceden alayım da gideyim diye.
görüşürüz canım güzel şeyler olsn hayatımızda..

gtmek istedigim drların randevuları dolu oldugundan gidemedim bi türlü.
önceden alayım da gideyim diye.
görüşürüz canım güzel şeyler olsn hayatımızda..

amin cnm,herşey gönlümüzce olsun istiyoruz ama Yaradan bilir herşeyi yinede hayırlısı hepimize,OL derse OLUR..bu forum KK beni toparlıyor iki ağlıyorum geçiyor,yine çok iyiyim kendine iyi bakmayı ihmal etme hepsi olacak inanıyoruma.s.

kızlar yaavvwwwfff adetime yarından itibarn 2 gün var ama erken oluyom. gecen ay 3 gün erken oldum
bu ay hiç tedavi falan yoktu bende.
acaba bi test yapsam mı yaaa????*

Back
X