canım bence sen hiç bırakma. progesteron gününe kadar günaşırı devam et.
kızlar günaşırı ilişki çok önemli. biz sanıoz ki bugün olmadı boşuna geçti gibi halbuki spermsiz olsa da olmasa da aynı.
spermlerin artması için günaşırı......:)))))))
cnm progesteron gunu ne demek.ben bılmıyorum onu.ole test falan yapmıyor benım doktorum.adet olursam yada olmazsam gıdıyorum sadece.yanı bu hafta sonuna kadarmı demek ıstıyorsun acaba?
progesteron testi adetin 21. günü yumurtlamanın olup olmadıgını gösteren bi test.
yani her ihtimali kaçırmamak için ben gecen ay 21. güne bi kaç gün kalana kadar bırakmadım
mrb kızlar hamileyim ama sevinemiyorum.Yaklaşık 1 aylık hamileyim bugün başka bir doktora gittim.ultrasonla baktı ve kistimin olduğunu söyledi. Progestan verdi.:1no2:
kızlar 3 yumurtası olupta hamıle kalamayan varmı aranızda?sans yuksek dıyor herkes ama ben olmayacagını dusunuyorum bu ayda.cok yumurtası olupta kıst olan daha mı cok acaba?offf gunler gecmıyor ya(
kızlar 3 yumurtası olupta hamıle kalamayan varmı aranızda?sans yuksek dıyor herkes ama ben olmayacagını dusunuyorum bu ayda.cok yumurtası olupta kıst olan daha mı cok acaba?offf gunler gecmıyor ya(
eşin sayım yaptırdımı, onsa problem olabilir belkiCanım ben ilk klomende üç tumurta üçüncü ay klomende de üç yumurta oldu çok umutlandım ama olmadı tabi herkesin durumu farklı benim hiçbir neden yokken olmuyorBence nasip kısmet zamanını bekliyor...
eşin sayım yaptırdımı, onsa problem olabilir belki
Yaptırdı canım ama nedensiz olmuyor bende doktorum da anlamıyor nedenini aşılama deneyecek o nedenle... İnşallah aşılama ile olur..Ben de çok ümitsizdim belki o da etkilemiştir....
bende bisürü ilaç kullandım ve doktor çok ümit vermişti çok kolay olacak seninki çok az bir problem var dedi, ama ben aşırı stres yaptım, ağlama krizleri dönem dönem derken olmadı,
stres yapınca yumurtalıklar baskılanıyormuş böyle yaparsan 17 yılda uğraşsan olmaz gibi bişeyler söyledi, gezmeye geliyo gibi gel 3-4 ay diyo,ama elimde deil 5 .yılım evlilikte benden sonra evlenen bütün arkadaşlarımın bebeği oldu, bi benim olmadı
bende 3 yumurtayı bekliyorum aşılama için,
olumsuz düşünme eşinin bi problemi yoksa kesin olur,
hatta ikiz bile olabilir,
arkadasım tebrık ederım.ne guzel bır haber.merak etme ıcını rahat tut sen.hamıleyken kıstlerın olması onemlı deıl dıye bılıyorum.ınsallah saglıklı bır hamılelık gecırırsın cnm.sakın moralını bozma bol bol da dua et.
gunaydın kızlarrr zemuszemus
günaydın, :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?