Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba arkadaşlar kulüpte yeniyim geçen ay klomen verdi doktor günde 1 kez aldım yumurtalarım yeterlş büyümedi yarın adet olmam lazım ama kasıklarıma arada giren iğne batmaları dışında belirti yok of adet olamayacağım sanırım geçen ay da doktor progeston verdi onunla adet olmuştum neye üzüleceğimi şaşırdım adet olamazsam kloen içemem klomen içemezsem hamilelik hayalim suya düşecek. biliyorum delilik ama bu iğne batmaları kasıklarımda acaba hamile olabilirmiyim aman tamam saçmalıyorum

SEMA CIM...özür dilerim...benim bu hat linklerde çok fazla yavaşlama var......ne sayfa dönüyor...nede yazdığımı gönderiyor...yine bugün kaç yazımı ya ziyan etti,sildi y a da iki üç kere basmış.........
herneyse.yazını detaylı okudum.ben gidişatı son derece olumlu görüyorum..bakın kızlar..bu doktorların belli bir huyu var...hiçbir şeyden kesin ve emin konuşmamayı tercih ediyorlar...tıp okurken bu huyu ediniyorlar....
hem hasta ile ümit verip,aaaa işte siz kesin demiştiniz ama niye olmadı ki gibi muhatap kalmamak için hem de tıp da hiçbir şeyin imkansız olmadığını bildiklerinden---vücut mükemmel bir saat gibi bir mekanizma çünkü--------
kişiye hep muaallakta konuşurlar....
çok kısa yeni yaşadığım olay.kayınvalidem mart ta çok hastalandı..1 ay yanındaydım hastanede...refakatçi.
kanser olduğu belli hala daha tetkik git gelmeler,,kesin konuşmamalar,,
bizler çıldırdık.ben gene sabırlıyımda görümcelerim 1 ayda yaylım ateşine tuttu bayılttılar doktorları..
onlardan kolay kolay laf alamazsın .......

SEMA cım.demek istediğim,,doktorun iyi görmüş sonucu.1-2 gün daha sıvıdan sebep umutlanmış.ilişki takvimi önermiş yine...bu da her an herşeyin olabileceği anlamına gelir.
o da allahın izniyle...........

SEMA cım.demek istediğim,,doktorun iyi görmüş sonucu.1-2 gün daha sıvıdan sebep umutlanmış.ilişki takvimi önermiş yine...bu da her an herşeyin olabileceği anlamına gelir.
o da allahın izniyle...........

saol cicim ya vallahi sabah 12den beri omu bumu diye kendi kendime eleştiri yapıyorum.inşallah öledir.ya net konuşması bişe değil de canım çok kaba konuşuyo pat diye sölüyo.aman bugün bi hastasının kanması olmuş ama nasıl ilgilydi bi gör.özelde doğurtcak ya.zor durumda ilgili olmas güzel ama ne bilim.çatlamış işte daha niye zorluyon deki yumurta tam büzülmemiş.bana diyoki çatlamış sıvı dışarda ama kendini tamir etmiş.anlamadım.progestande verdi şimdi gözümü zor açıyom.sizide merak ettiğimden duramıyom kk ya girmeden kociş de dışarda arkadaşlarıyla beni çağırcakmış sonra öle dedi.ama hiç sanmıyorum sabahtan beri dışarda.yemek de yemiş şimdi eve gelir çok yoruldum.aman çok sıcak valla öle derse yine kavga öfff bu sefer çalışma dediğini sölemicem doktorun direk kudurmuş numarasıııısırnaşık şeynaniknanik

aman aman sakın SEMACIM...çalışmalarla ilgili olduğunu o na nasıl bahsetmezsin bilemiyorum çünkü doktorun söylediklerini anlatacaksın ya.
bak hayatım şöyle yapsan olmaz mı bi tanem.anlat ta o kısım sana kalsın....
inan sende çıkart aklından.bil ma psikoloji uygula kendine
şu 3 günü değerlendir...yada 1-2 gün herneyse...
eşini sen iste sadece kendin için hadi güzel kardeşim olur mu?

o batmalar bende de var canım.2 taraftada ama solda daha çok.bacağıma vuruyor duramıyorum ağrısından,ama onun yanında kasık şişkinliği,hemen adet olacakmışım gibi adet sancıları,tatlı,acı krizleri,ve ısımda sanki adet olacakmışım kadar düştü bugün sanki çok yükselmiş gibi..hepimiz için hayırlısı yinede..ben kendimden bu ay ümidi kestim,hep dikkat ediyordum ama cam bile sildim bugün...Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak sonuçta..ama dualarım sizinle..sıkma kendini bu kadar..inşallah sen güzel haberlerle dönersin..listemizdeki bütün arkadaşlarda..

Son düzenleme:
aman aman sakın SEMACIM...çalışmalarla ilgili olduğunu o na nasıl bahsetmezsin bilemiyorum çünkü doktorun söylediklerini anlatacaksın ya.
bak hayatım şöyle yapsan olmaz mı bi tanem.anlat ta o kısım sana kalsın....
inan sende çıkart aklından.bil ma psikoloji uygula kendine
şu 3 günü değerlendir...yada 1-2 gün herneyse...
eşini sen iste sadece kendin için hadi güzel kardeşim olur mu?

canım şimdi geldi kociş söledim çatlamış dedim o dadaha ben sölemeden faliyetmi dedi gülerek bende öle dedim tabiki dedi.ohhh.ya bide bu ay sonu galiba kayınvalidemler geliyo.görümcen doktor doğuda.kadın beni istemeye gelmedi,düğüne de gelmedi daha ailemle tanışmadılarrr.kadın daha birgün aramadı beni.e o aramayınca bende aramadım.oğlıuyla konuşurken bile ver telide konuşalım demiyo.bende eşim annesiyle konuşurken meşgulmüş gibi yapıyorum sesizce selam söle diyorum o kadar.bizimle aynı apartmanda daireleri.evlenmeden önce bayılırdı bana sık sık arayıp çağırırdı noldu bilmem.rahmetli kayınbabamın cenazesinde herkesle gelinim diye tanıştırdı 3 sene önce şimdiyse böle.bide sürekli bebk varmı diye soruyo sanırım kociş tedavi olduğumu sölemiş.çünkğ geçen gün ilaç kullanıyo dedi.kaynanam fizik öğretmeni emekli yani cahil biri değil o yüzden araya mesafe koymak için böle yaptığını düşünüyorummmm:1hug:

07.07.08 itibariyle listemiz

****************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARIN LİSTESİ*************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::::::3 TEMMUZ::::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::: :
OelfidaO :::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ
ROSEM ::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
GÜLCEZA::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
DESİRE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::11 TEMMUZ
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
GURBET GELİNİ ::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::13 TEMMUZ
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
MAVİŞ83::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????? ????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
SUDENAZ222 ::::::::::::::::::::::::::::31 TEMMUZ
FUSFULU:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

******************** HAZİRAN HAMISLERİ**********************
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar

arkadaşlar bir şey sorucam ama çekinerk yazıyorum biraz önce lavaboya gittim idrarımda açıkrenkde kıvamlı birşey gördüm ilacı ilk kullandıgımdada görmüştüm sizce endişelenmelimiyim yoksa yumurtlamanın işaretleri olabilirmi belimdede bayagı bir arı var offf ya annem hastalandı hemde bayagı hasta şimdi bu morelle nasıl çalışmalara başlıyacagım bilmiyorum buay belki tutuar ümidindeydim ama inşallah allah gönlümüze verir canlarım öptüm sizi kk güzel anne adayları. buarada hamilelikle ilgili birşey ögrendim size yazmaktan çekiniyorum pekde iç açıcı bir olay degil :çok üzgünüm:

kızlar günaydın hadi hamiş haberlerini alalım bugün hayırlısıyla.sanırım benim hayallerim bu ay suya düştü. bu sabah wcye gittiğimde ne göreyim kahverengi kremsi bir sıvı sanırım adet oluyorum

kızlar mrb bende adet olduktan sonra gonaphene başlıyacam +çatlatma iğnesi olucam... ama kafam karıştı acaba gonaphene mi daha iyi klomenmi sanki klomen daha iyi klomenle daha çok hamile kalan olmuş bana mı öyle geliyor... sizlerin fikirlerini de alabilrmiyim kızlar....

kızlar mrb bende adet olduktan sonra gonaphene başlıyacam +çatlatma iğnesi olucam... ama kafam karıştı acaba gonaphene mi daha iyi klomenmi sanki klomen daha iyi klomenle daha çok hamile kalan olmuş bana mı öyle geliyor... sizlerin fikirlerini de alabilrmiyim kızlar....

mrb evet arkadaşım dediğin doğru klomenle daha çok hamile kalan var sanırım gonaphenenin etkisi biraz daha az benim anladığım kadarıyla sonuçta bunlar hormon hapı doktorlar etkisi az olandan başlamayı tercih ediyor normal kendin doğal yolla fazla hormon almadan hamile kalasın diye.ama tabi olmayınca dozajlarını arttırıyor yada farklı ilaç veriyorlar bende geçen ay ilk defa gonaphene kullandım ama sanırım adet olmak üzereyim açık kahverengi bi leke gelmeye başladı

SLMMMM kizlar...pazar günü adet oldum..fakat çamur gibiydi...kahveli siyahli..çok değişikti..ve ilk gün çok az olurum...ama çok fazla geldi...2.gün rengi düzeldi fakat azaldi kanamam..bu sabahta kalktim pedimde 3-4 damla vardi...normalde 2.3.4. Günüm çok yoğun geçer..sanki kesilcek gibi...yanliş hatirlamiyosam bi arkadaşimiz daha adetim çabur gibi geldi demişti ama kim dedi çikaramiyorum bi türlü...

Neyse bugün 2 de dr.a gidiyorum..gene klomen verir büyük ihtimal...

herkese günaydın kızlar..bugün hayırlı güzel haberler getirir inşallah bize..mavişcim bakalım kahverenginin devamı gelecekmi..gerçi hep hayırlısı diye dua ediyoruz canım,inşallah senin için en hayırlısı olur..
sultan hoşgeldin canım,ben klomen kullananlardanım ve hep ganophanenin daha iyi olduğunu ve daha güçlü olduğunu düşünmüştüm..sanırım farklı görüşler var..bence senin için en iyisini,uygununu doktor bilecektir..aynı ana hormonlara sahip ilaçlar sonuçta..eğer ilaca başlayıp adet tarihin belli olursa senide ekleyelim canım..
sudenaz hayırlı haberlerle gel inşallah doktordan..
günümüzz aydın olsun kızlar..

08.07.08 itibariyle listemiz

****************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARIN LİSTESİ*************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::::::3 TEMMUZ::::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::: :
OelfidaO :::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ
ROSEM ::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
GÜLCEZA::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
DESİRE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::11 TEMMUZ
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
GURBET GELİNİ ::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::13 TEMMUZ
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
MAVİŞ83::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????? ????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
SUDENAZ222 ::::::::::::::::::::::::::::31 TEMMUZ
FUSFULU:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:nazar:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:nazar:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar:

******************** HAZİRAN HAMISLERİ**********************
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar:

merhaba kızlar kontrolüm vardı sagolsun dr bilgi vermekten aciz bir adam sadece evet folikiüller oluşmuş günaşırı ilişki dedi boyutlarını sordum birtanesi 11 mm biraz daha büyükde var dedi sayısını söylemedi buay ilaçla tedaviyi bitirdi artık aşılama yaptırırsın başka merkezde çünki tüp bebek merkezleri daha deneyimliymiş neyse bakalım ilişkiye devam edelim belki olur degilmi kızlar ısı ölçümü yapıyordum sabah heycandan unuttum

maysimirna canım sana bişiy soracağım bu üstüne görme nasıl oluyor bilgin varmı benim bu açık kahverengi lekelenme üstüne görme olabilirmi? yada kendimi kandırmayayım sanırım adet oluyorum offff ya gonapheneyle hemen hamile kalacağımı sanıyodum

merhaba kızlar kontrolüm vardı sagolsun dr bilgi vermekten aciz bir adam sadece evet folikiüller oluşmuş günaşırı ilişki dedi boyutlarını sordum birtanesi 11 mm biraz daha büyükde var dedi sayısını söylemedi buay ilaçla tedaviyi bitirdi artık aşılama yaptırırsın başka merkezde çünki tüp bebek merkezleri daha deneyimliymiş neyse bakalım ilişkiye devam edelim belki olur degilmi kızlar ısı ölçümü yapıyordum sabah heycandan unuttum

günaydın hemşerim,bende sana mesaj yazıyordum şimdi..bence bu aydan sonra daha iyi bir hastane yada doktor bul,tüm tedavini anlat o sana yol göstersin,böyle hemen aşılama,tüp bebek bilmem erken değilmi..ama ölç ısını..ancak böyle çatladığını anlarsın düzgün ölçersen aynı saatte yataktan kalkmadan..düştüğü gün çatlamıştır..ama günaşırı devam edin..inşallah hayırlısı olur canım

maysimirna canım sana bişiy soracağım bu üstüne görme nasıl oluyor bilgin varmı benim bu açık kahverengi lekelenme üstüne görme olabilirmi? yada kendimi kandırmayayım sanırım adet oluyorum offff ya gonapheneyle hemen hamile kalacağımı sanıyodum

mavişcim daha önce başıma gelmedi ama benim bildiğim adet gününe 4,5 gün kala oluyomuş rengi açık kahve ve akıntıyla birlikte geliyormuş..bak canımm benim bu ilaçlar sadece bir sebep ne zaman nasıl olacağını bilmiyoruzki..bende yeter artık dedim,çok ağladım ama adet oldum diye ağladım,sonra 5 ay adet olamadım..bi tanıdığımız 4 yıl sonra yeter artık bu ay olmayacaksa öleyim,dayanamıycam dedi,oldu o ay ama bebişini kaybetti..sabır ve güzelim..hepimiz bunları yaşamıyomuyuz her ay..

kızlar merhaba benide listenize eklermisiniz bende bu ay klomene başlıorum tarih 4 ağustosa.s.

Back
X