• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım yapma nolur,ben anlatmıştımya uzun hikayemi sana iki gün önce,hani 3 ay kullandım ilk ay geldi sonra gelmedi,sadece lekelenme oldu diye..olabiliyor yani..canım sen test yaptınmı..lekelenmeler bile 9.gün gelmişti son ay,düşün..ben her leke olduğunda bile yaptım ne olur ne olmaz diye..kaçıncı günün bugün..

canım yapma nolur,ben anlatmıştımya uzun hikayemi sana iki gün önce,hani 3 ay kullandım ilk ay geldi sonra gelmedi,sadece lekelenme oldu diye..olabiliyor yani..canım sen test yaptınmı..lekelenmeler bile 9.gün gelmişti son ay,düşün..ben her leke olduğunda bile yaptım ne olur ne olmaz diye..kaçıncı günün bugün..

canim bugün 7.gün fakat dünden beri lekelenmeler var dün açik kahveydi bugün koyu kahve testi cumartesi yapmiştim yapsammi tekrar yada doktorami gitsem acaba

canim benim normalde 3 ünde adet olmam gerekiyordu fakat dünden beri lekelenme var dün açik kahveydi belli belirsiz bugün koyu kahve ye döndü test cumartesi yapmiştim yine alsammi yoksa doktorami gideyim çünkü bana doktor eğer tekrar yumurtlama ilaci kullanmak istersen adetinin 3.günü gel demişti bakalim kist felan varmi diye tekrar başlayalim tedaviye demişti ama bu lekelenmeleri adetten saysammi acaba

canımm bak sen çok stres yapıyosun,bana sorarsan senin hamile olup olmadığını kesin bilmen,sonrada ona göre doktoruna gitmen gerekiyor..bana sorarsan evde yapsan yine aklında şüphe kalacak,kan testi yaptır,gitmişken doktoruna da sor,anlat durumu..için rahat etsin..ben böyle 10 gün delirmiştim kan testinde tamam negatif diye üzüldm ama içimde rahatladı,önümü gördüm yani..
ben lekelenmenin ilk günü doktorumu aradım pazartesiydi,geçen ayda böyle olduğu için doktor yinede bekleyelim sökülür belki dedi..çarşamba tekrar aradım,sökülmedi aynı diye,doktorda cuma gel o zaman klomene birtek 3. gün değil,5.günde başlanıyor dedi..yani lekelenmeyi adet saydı..

canımm bak sen çok stres yapıyosun,bana sorarsan senin hamile olup olmadığını kesin bilmen,sonrada ona göre doktoruna gitmen gerekiyor..bana sorarsan evde yapsan yine aklında şüphe kalacak,kan testi yaptır,gitmişken doktoruna da sor,anlat durumu..için rahat etsin..ben böyle 10 gün delirmiştim kan testinde tamam negatif diye üzüldm ama içimde rahatladı,önümü gördüm yani..
ben lekelenmenin ilk günü doktorumu aradım pazartesiydi,geçen ayda böyle olduğu için doktor yinede bekleyelim sökülür belki dedi..çarşamba tekrar aradım,sökülmedi aynı diye,doktorda cuma gel o zaman klomene birtek 3. gün değil,5.günde başlanıyor dedi..yani lekelenmeyi adet saydı..

canım saol verdiğin bilgiler için.ben çok takıyorum kafama inan.bişiy daha sorucam sen şuan adetin için hangi ilacı kullanıyorsun ya bu cyclo adeti düzenli getirmiyorsa doktorlar neden veriyor ben daha önceden progestan kullanıyordum ilaç biter bitmez ertesi gün adetim gelirdi bu ilaç niye böle yapıyoki anlamadım o zaman ben cuma günü doktora gideyim en azından tekrar tedaviye başlarım

benim doktorum adetimi düzenleme konusunda pesetti.bir yıla yakın uğraştı,öyle aylar oldu ki farlutal,progestan,iğne hiçbişekilde gelmedi,3 aylık cycloda işe yaramadı,hormonlar normaldi,bitek yumurtlama tembelliği bulundu.korunmasız ilişki de bir yıl olunca,bizde istiyoruz artık diyince bıraktı,ilaç falan vermedi..bende uzmanım artık her ay bir yıldır idrar testi,kan testi,negatifse farlutal,iğne bişey deniycez artık..zaten adet gecikmesinin 3. günü çağırdı,tabii olursa öyle bişey..

MAYSİ cim.........zaten tek ortak yapabildiğimiz dua...........demek ki hala hayırlı vakit yakalayamadık.........hem bu arada bu folic stres ve klomen den dolayı kendimde şişlik ve kilo alma durumlarımı görüyorum.vücudum bozuldu..........kilo verip jimnastiğe başlıyorum..57 normal kilom...şimdi 65 im...........

valla kırmızıbeyaz bende kilo verdim he şu glukofen sayesinde 3 kilo kadar ama sağlıklımı bilmem iştah kesiyo ishal istifrar aman ilaç iğrenç ama kilo verdim ya olsun.sanırım doktor kilo verdirceğini bildiği için verdi.e tabi insülin direncine karşılıkta ....yaz gelince kilo daha çabuk veriliyo kırmızıbeyzcım hiç sorun etme kolayca verirsinn

09.07.08 itibariyle listemiz

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::::::3 TEMMUZ::::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::: :
OelfidaO :::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????.....
GÜLCEZA::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
DESİRE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
GURBET GELİNİ ::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::13 TEMMUZ
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
SUDENAZ222 ::::::::::::::::::::::::::::31 TEMMUZ

****************AĞUSTOS***************************

FUSFULU:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 AĞUSTOS
SADOLİN ...................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................11 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
ROSEM ::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
MAVİŞ83??????????

KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:

******************** HAZİRAN HAMISLERİ*********************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar :

Son düzenleme:
canlarım,4 AĞUSTOS dur tarihim....................o güne kadar 2-3 kilo vermeyi hedefledim.........heryerim kat kat oldu ayol.........böyle hamile kalınmaz..önce hedef kilolar...........sırasıyla
1......pazartesi doktor
2.......cumartesi fsh tahlili
3.........yeniden klomen ve çatlatma
4..........bekle babam bekle
5............asker olsaydım 30 kere teskere almıştım.

sema benım bır sonrakı adet tarıhım buyuk olasılıkla 6 agustos.gunumden once olmaya basladım cunku..tarıhımı duzeltırsen sevınırım..

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************:nazar:
**********************************TEMMUZ********** *************************************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::::::3 TEMMUZ::::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::: :
OelfidaO :::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????.....
SUDENAZ222 ::::::::::::::::::::::::::::31 TEMMUZ

ROSEM :::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6AĞUSTOS
MAVİŞ83??????????**************

KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:nazar:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:nazar:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar:

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Eski foruma yazmıştım daha önce, bilg. başında fazla oturmadığımdan dolayı çok sık yazamıyorum ama sizlerin her yazdığını yakından takip ediyorum. Benimde klomen biteli 2 gün oldu. dün yani 11. gün doktora gittim, yumurtalıkların henüz yeterli derecede büyümediğini, fakat PKOS durumunda 20. günde dahi büyüyebileceğini bu nedenle cumagünü tekrar bakmak istediğini söyledi. ben bu ay günde 3 tane içmiştim. Glucopage sayesinde 2 kilo daha verdim, 64 den 56 ya düştüm. Eğer pkos olan arkadaşlarım varsa kilo çok önemli bebiş için unutmasınlar. mutlaka zayıf olmamız gerekiyo hamile kalabilmemizi kolaylaştırmak için. Kilo yumurtalıklarımızın kalitesinide düşürüyomuş. Arkadaşlar umarım cuma günü güzel haberler alırım ve umarım biran önce hepimiz, hiç eksiksiz temmuz ve ağustos hamileleri forumunda buluşup paylaşırız hamilelik durumlarımızı. Kader arkadaşlarım dualarım sizinle.

Arkadaşlar merhaba. Eski foruma yazmıştım daha önce, bilg. başında fazla oturmadığımdan dolayı çok sık yazamıyorum ama sizlerin her yazdığını yakından takip ediyorum. Benimde klomen biteli 2 gün oldu. dün yani 11. gün doktora gittim, yumurtalıkların henüz yeterli derecede büyümediğini, fakat PKOS durumunda 20. günde dahi büyüyebileceğini bu nedenle cumagünü tekrar bakmak istediğini söyledi. ben bu ay günde 3 tane içmiştim. Glucopage sayesinde 2 kilo daha verdim, 64 den 56 ya düştüm. Eğer pkos olan arkadaşlarım varsa kilo çok önemli bebiş için unutmasınlar. mutlaka zayıf olmamız gerekiyo hamile kalabilmemizi kolaylaştırmak için. Kilo yumurtalıklarımızın kalitesinide düşürüyomuş. Arkadaşlar umarım cuma günü güzel haberler alırım ve umarım biran önce hepimiz, hiç eksiksiz temmuz ve ağustos hamileleri forumunda buluşup paylaşırız hamilelik durumlarımızı. Kader arkadaşlarım dualarım sizinle.

canımcım bende pko luyum.geçen ay ebnimde çok geç büyüddü ama büyüdü takma kafanı ben 3 kez kontrole gittim en son büyüdü.ilacın etkisi biraz daha devam ediyomuş.ondan gecikebilirmiş.bende glukofenle 3kilpo kadar verdim.ama hala fazlam var.10kilo kadar ama doktoruma göre 3 kilo daha versem yeterliymiş.uğraşıyorum.ama korkudan denize bile giremiyom ya bebiş varsa da zararlı olursa diye ya böle işte.

canım sen ilaçlamı verdin 8 kilo bi de ne kadar kullanıp verdin maşallah ya tekrar okuyunca dedim bu ilaç neymiş.bende 3 kilo için nasıl sevindim anlatamam

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

ROSEM ::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 AĞUSTOS
MAVİŞ83??????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar :

Son düzenleme:
Semacım ben glucopage ile verdim. Akşam yemeklerini kestim ve meyvaya yöneldim. Tatlıyı, hayatımdan çıkardım, çerez, çekirdek, kola gibi şeyleri ağzıma sürmedim. Baya sürdü ama En sonunda amacıma ulaştım. Ben 2 aylık evli iken hamile kalmıştım, ve bilmeden ilaç kullandığımdan kürtaj olmuştum. Ozaman doktor tedavisiz olmaz demişti ama olmuştu işte allahın takdiri. 55 kilo idim. takıntı yaptım sanki 55 olursam gene hamile kalıcakmışım. Bilmem belki saçma belkide bağlantılı bununla ama düşünmeden edemiyosun işte. Bence kalan fazla kilonuda atıver ondan sonra gelsin bebiş. PKOS da kesinlikle bu çok etkili.

veee ben geri döndüm :teytey: kızlar çok mutluyum nerdeyse ağlıcam sevinçden. bugün 18. günümdü doktora gittim. hatırlarsanız 11. gün 6mm di yumurtam ve sol tarafda polikistik demişti. bugün dr bi baktı mümkün değil dedi. sol tarafda tam 18.52 mm boyunda bir yumoşum olmuş :lepi: hemen vajinal ultrasona aldı beni. bende ukala ukala dedimki "ben size demiştim benim yumoşlar 22 gün sonra çatlıo :dilcikar: dediki evet söylemiştiniz siz haklı çıktınız ama ilaç işe yaramamış kendiliğinizden yumurtlamışsınız :hooray: cumaya çağırdı beni. inşallah çatlarda bebiş olur yumoşum Şeniz yeniden listeye yazarmısınız beni kızlar :utangac: tahini tarihim 26 TEMMUZ eğer bir değişiklik olursa haber veririm a.s.

evet bebek isteyenlerdenim 5 aydır deniyoruz.2 aydır adetim şaştı.insanın psikolojisi bozuluyor.bundan sonra takmamaya karar verdim.çatlatma iğnesi nasıl yapılıyor bilgin varsa benimle paylaşır mısın:uhm:

hoşgeldin canım a.s. kalçadanda yapılıo koldanda. yumurtan belli büyüklüğü gelince doktorlar yapıo ama genelde ilaç kullananlara yapılıo. dur daha5 ay olmuş kuzum. önce bi doktora git ve özellikle 1 ay ovulasyon takibi yaptır. ayrıca hormon testlerinide unutmamak lazım jeyyar

Ayyy inşallah canım benim. Çok haklısın yumoşların büyümesi bile bizim için inanılmaz mutluluk kaynağı, doktor milleti katı bu konularda canım nerden anlayacaklar neler hissettiğimizi o anda.:)
Suzanşan iğneyi daha önce hiç kullanmadım ama yumurtalıklar belli bir boyuta geldiklerinde (18mm) olduklarında, iğneyi vurduruyosun ve 36 saat sonre ve ardından gün aşırı ilişki öneriyor doktor. Canım benm bildiğim bu şekilde oluyor.

Back
X