Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

tamam canım afiyet olsun.sende kendine çok iyi bak.görüşürüz.sonucu merakla beklicem.İnşallah hamişsindir canım.:CüvCüv:

bizde geçen yıl bırakmıştık ama bu yıl stresten ikimizde tekrar başladık ben eşim kadar çok içmiyom günde 3-4 tane ama eşim 1,5 paket içiyo o da iyice streste üstüne gidemiyom bakalım bizde bebek olunca bırakırız belkilayhayhoy

İnşallah bırakırsınız canım.ben şuanda yıllardır içtiğim ve kendimi bu şekilde zehirlediğim için o kadar pişmanım ki anlatamam.

Kıssslaaarrr ben bugün adet gördüm. Bu ay ilk kez klomen kullanmıştım ama kısmet değişmiş. Zaten ben sonradan hamile kalmak istememiştim. Ayağımı taşa çarpınca ayak baş parmağımın tırnağı çıkmıştı, çektirmek zorunda kalmıştım. Bu operasyon sırasında bir sürü ağrı kesici ve yuşturucu iğne yaptılar bana. Ben de acaba bebiş var mıdır diye bayağı endişelenmiştim. Hamile kalmayınca u ay açıkçası sevindim. Aldığım ilaçların bebişe %1 bile zarar verme ihtimali olsaydı ben çok üzülürdüm. Gelecek ay yumurta takibi falan yapmayacağım stres oldum 3 aydır takip ettire ettire. Bir de kardeşim tıp öğrencisi, bana şimdiden folk asit kullanmaya başla diyor. Sizin de haberiniz olsuuuunnnnnn....

evet canım hamile kalmak isteyen bayanların 6 ay öncesinden folik asit kullanmaya başlamaları gerekiyormuş, banada vermişti doktorum sonra başka dr.değiştim, diğerleri hiç vermedi klava:

siga içen hatunlar yapmayın yahuu, yazık sağlığınıza, güzelliğinize
suzanşan arkadaşım tebrik ediyorum snei canım, iradene sahip çıkıp başarmışsın, darısı diğer canlarıma inşallah.
bizde bende eşimde sigara kullanmıyoruz çok şükür

semacım anam sabaha yap şu testi, merak bastı benide hee, öyle umud ediyorum ki sen hamişsin hadi bakalım hayırlısı a.s.

hayır canım bende hiç bişey olmadı ..bu sefer iğnemi kendim yaptım zaten ..biraz ilaç yaktı okadar ..hemen sonrası çarşıda gezdim .. çok ilginç.. kaç kutu yapılmıştı sana canım .. eğer iki kutu yaptılarsa yani 1000 üniteye 1 su karıştırdılarsa yoğunluğu çok olduğu için daha çok yakabilir .. ama ben 2 su karıştırdım sırnaşık şey. napıyım böle 2 tane yapınca hiç acımıyo ..ondan olabilir belkim..

Son düzenleme:
akşam rüyamda kan testi yaptirdim..............
Sonuç 62 çikti yani hamileydim...............
Rüya işte ama çok güzeldi o duygu hala etkisindeyim...
18 ağustosa kadar bekliyeceğim kesin....

Inş.rüyan gerçek olur canim banada bu ay hiç hamişmişim gibi gelmiyor çünkü tam olarak gün aşiri çalişma yapamadik ama kismet

merhaba kızlar adetime 3 gün kaldı karnımın altında hafif agrılar var bacaklarımda üst kısımları sızlıyor,göğüsler şiş fakat agrı az
acaba hamilemiyimdir?kafayı yicem artık her ay bu belirtilerden

klomen kullandıktan sonra göğüslerinde degişkliklik olan var mı?cevaplarmısınız arkadaslar benim göğüslerimde damarlar cıkıyor adet günüm yaklasınca daha önce olmuyordu

klomen kullandıktan sonra göğüslerinde degişkliklik olan var mı?cevaplarmısınız arkadaslar benim göğüslerimde damarlar cıkıyor adet günüm yaklasınca daha önce olmuyordu

damarlar gebelik belirtisi diye duymuştum ama benim sadece ağrılar var bu ay çok ağrıyorlar inşallaj hamişsindir:lepi:

merhba bende bu ay gonaphene kullandım ve şu anda reglim 4 gün geciktigecikmenin 2. günü test yaptım evde negatif fakat hala regl olmadım hamile miyim acaba?

klomen ve çatlatıcı iğneler hormon içerdğinden göğüslerde değişiklik yapıyor diye duymuştum ben.hayırlısı olsun...

pınar ben bu ay ilk kezklomen kullandım bgun 10, gunum ama daha ilerleyen gunlere gelmedim su an için hiç bir değisiklik yok vucudumda hiçbiryerde sızlama agrı sızı vs de henuz olmadı yumurtalarbuyudukce daha ileriki gunlerde olacaksanırım herkes kasık agrısından bahsediyordu

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS????????????????????
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49.....................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::12AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::....18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZZZ:uhm::uhm::uhm:

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL?

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
:

kızlar şimdi test yaptım içim rahat lsun diye negatif vallahi kızlar üzüldüm ama daha çok sevindim regl olduktan sonra hiç dinlenmedim hep ağır kaldırdım misafirlerim vardı...az kaldı 21 inde tekrar regl günüm bakalım bu ay dr suz sonuç ne olacak????

sizler nasılsınız??? arkadaşalr klomen regl düzenini etkiliyor ve de pregnyl b hcg içerikli bi iğne yani hamilelik hormonu içeriyor. bu yüzden hep psikoljik hem de hormonal düzende gebelik belirtileri ortaya çıkabiliyor

esrako canım nasılsın yoktun epeydir neler yapıyosun ilaçlar çalışmalar nasıl ?????
kaçıncı günündesin????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…