ya aslında eşimde çok istiyo ama o benim kadar iradeli değil dayanamıyo o sinir anlarına napalımm hamiş kalırnca kociş akupunktura başlıcakkkk..
canım ben çıkıyorum yemek yicez kendine ii bak yarın testten sonra yazarım buraya ok????
bence ikiniz birden bırakmayı deneyin.biz eşimle evlenmeden önce bir gece telefonda konuşuyorduk.birden laf sigaraya geldi ben eşime rahatsız oluyorsan bırak dedim o da sende bırak dedi.birbirimize ne olursa olsun içmicemize dair söz verdik.insan sevdiği kişiye söz verince inan bana sigara içmek içinden gelmiyor.
bizde geçen yıl bırakmıştık ama bu yıl stresten ikimizde tekrar başladık ben eşim kadar çok içmiyom günde 3-4 tane ama eşim 1,5 paket içiyo o da iyice streste üstüne gidemiyom bakalım bizde bebek olunca bırakırız belkilayhayhoy
ilk defa bu ay bende pregnyl vurundum hemşire vurunca accık acıdı geçti, fakat eve gelince kalçamın üstüne oturamadım, resmen sakat oldum
yamuk yumuk yürümeye başladım tam 2 gün sürdü
iğne yerinde kızarma, morarma şişme yoktu ama
ilginç, sizde de oldumu ?
klomen kullandıktan sonra göğüslerinde degişkliklik olan var mı?cevaplarmısınız arkadaslar benim göğüslerimde damarlar cıkıyor adet günüm yaklasınca daha önce olmuyordu
klomen kullandıktan sonra göğüslerinde degişkliklik olan var mı?cevaplarmısınız arkadaslar benim göğüslerimde damarlar cıkıyor adet günüm yaklasınca daha önce olmuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?