Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

yinede bir test al yap en azından için rahat olur var-yok arası düşünüp durma.
benim yumurta sadece solda ama benim ağrı her iki tarafta da oluyo hatta sağ taraf daha çok ağrıyo gibi normal mi acaba:uhm:

canım benim yaa, Rabbim acil şifalar versin, evet dediğin gibi onların yanında senin için prgnyl vız gelir
canım rgl günün geldimi ki, pembe akıntım var diyosun, ayy kafam karıştı hee
şayet öyleyse tst yapsana baya az gelmiş ve az sürmüş, bi iş var bunda da inşallah hayırlı bir iştir :dance:sositososito

yinede bir test al yap en azından için rahat olur var-yok arası düşünüp durma.
benim yumurta sadece solda ama benim ağrı her iki tarafta da oluyo hatta sağ taraf daha çok ağrıyo gibi normal mi acaba:uhm:

canım belki sağ tarafta da yumurtan oluşmuştur, her ikiside aynı anda gelişcek diye bir kaide yok yaa yerimseniben

canım temmuz 20 de regl oldum.yani sayılır ilk gün pembe akıntı ve bel ağrısından başak bişe yoktu.sonra akşama dğru pedimde işte pembe kırmızı arası parçacıklar vardı.açıklamak isterim adet öncesinde akıntım böle beyaz parçacıklı olur.mantar yok enfeksiyon yok hep böyleydi ama bu ay fazlaydı çok. neyse sonra 21 inde 4 veya 5 damla pedde vardı.22 sinde bitti.işte böle ama wc ye gittiğimde gelen parçacıklar akıntımdan kaynakalanabilir herlade?????

şimdi adetimin 14üncü günü kasıklarımda sancı var ve dünb ve bıgün akıntım yine pembe ????

yarın bi test alcam tek çizgiyi görimde içim rahat olsunnn..layhayhoy

merhaba semacım.nasılsın.yazdıklarını okudum kıs sen üstüne görmüş olmayasın sakın.belki hamilesindir ondan bu ay adetin tuhaf olmuştur.bak şimdi merak ettim.oralarda nöbetçi eczane falan yok mu canım ya.

bende dün kırmızıları gördüm.hemde 1 gün erken geldi.bu ayda havamı aldım yani bakalım inşallah gelecek ay hamile kalırım.

neredesin kız.oralarda olsaydım varya kesin elimde testle kapına dayanmıştım çoktan:sm_cool:dua et benim gibi bir çatlağa uzak oturuyorsun:roflol::roflol::roflol:

neredesin kız.oralarda olsaydım varya kesin elimde testle kapına dayanmıştım çoktan:sm_cool:dua et benim gibi bir çatlağa uzak oturuyorsun:roflol::roflol::roflol:

kimse yok diye çıkmıştım canım bugün pazar ya ondan almadım yaarın sabah uyanır uyanmaz doğru eczaneye hemen.... sonra da yazarım aman bişe yoktur kuruntumdur benimmmm bakalım tek çizgiyi görümde aklımda kalmasınnnn....bu ay yapmadım ya içime dert oldu hehehehehe.....

keşke burda olsan gelir giderdik birbirimize sıkıntıdan patlıyom valla...:jeyyar:

keşke canım.benim burada arkadaşlarım var ama pek görüşmek gelmiyor içimden çünkü onlarla bu kadar çok rahat konuşamıyorum.on yıllık arkadaşımla bile geçen sene yollarımı ayırdım.o kadar çok candan davranan insan ben nişanlandığım zaman gerçek yüzünü gösterdi bende arkadaşlığa son verdim.artık kimseye güvenemiyorum.

02.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

ASİSTANTRUS...........................3 AĞUSTOS???????
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49.....................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::12AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::....18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZZZ:uhm::uhm::uhm:

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::.....6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????
JAPANGİRL::::::::::::::::::::::::::::::::??????????
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ??????????????
[/

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
:

semacım hamile listesine bence kendinide ekle bu defa hamilesin gibi geliyor.:CüvCüv:

vallla bana hiç öle gelmiyo kendimi kanırıyom öle hiç sancım falan yoktu düne kadar ne bulantı ne gögüz şişmesi ben sadece allah korusun hamiş kalmış ve boş gebelik dış gebelik giibi bi rsikim olmasın diye yapmak istiyom bu pembelik korkuttu beni allah allah hiç böle olmazdı valla???? ya bu ilaçlarda düzenimi bozdu cicimya ilk ay 6 gün oldum normal di hatta ilk 3 gn çok yoğundu ama bu ay ne bilim aman az da olsa sigara içiyom ya içim hiç rahat değil..yumurtlamadan sonra bırakıyom adet olunca sinirden tekrar

aklına öyle kötü şeyler getirme güzelim.her hamileliğin belirtisi olacak diye birşey yok.diğer topigde bir arkadaş yazmıştı.arkadaşı 4 aylık hamileyken hamile olduğunu anlıyor.4 ay adet görmüş belirti falanda olmamış mide ağrısı yüzünden dr a gidiyor ve hamile olduğunu öğreniyor.ayrıca sağlığın için o mereti bırakklava:ben geçen sene 30 mayısta bıraktım birtane bile içmedim eşimde benimle aynı gün bıraktı.sigaranın kötü etkilerni daha yeni yeni üzerimizden atıyoruz.insan içerken kendine yaptığı kötülüğün farkına bile varmıyor.:mymeka:

valla canım bırakıyom işte sonra şu an günde 3 veya 4 tane işte o kadar içiyom ama eşim 3 pakete yakın içtiğinden zorlanıyom sürekli içer durumda bende dayanamıyom napim hamiş olim bi evde yasak sigara ister bıraksın ister balkonda yaşasın hheheeheh

bence ikiniz birden bırakmayı deneyin.biz eşimle evlenmeden önce bir gece telefonda konuşuyorduk.birden laf sigaraya geldi ben eşime rahatsız oluyorsan bırak dedim o da sende bırak dedi.birbirimize ne olursa olsun içmicemize dair söz verdik.insan sevdiği kişiye söz verince inan bana sigara içmek içinden gelmiyor.

birde sigarayı hamileyken bırakmaya çalışırsan psikolojik olarak etkileniyormuşsun bu da bebeğe yansıyormuş.o yüzden drlar içicilere günde 4-5 tane kadara izin veriyorlar.strese girip bebeğide kötü etkilemesin diye

ya aslında eşimde çok istiyo ama o benim kadar iradeli değil dayanamıyo o sinir anlarına napalımm hamiş kalırnca kociş akupunktura başlıcakkkk..

canım ben çıkıyorum yemek yicez kendine ii bak yarın testten sonra yazarım buraya ok????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…