- 23 Temmuz 2007
- 127
- 1
- 116
inşallah tutarda aşılamaya gerek kalmaz canım
valla eslemcim ben 7 sene vuruldum penisilin bu hamişlik olcak diye vurulmuyorum korkudan dr da durum ii dedi kalıcı benim bu iğneler yani tedavi uzun süreli oluyo.neyse penisilinin içine lidokeyn(okunuşu böyleydi sanırım) bi madde karıştırıyolar sana onlardan karıştırıp yapmışlardır bi de sen sanırım sabah akşam olnlardan vuruldun onlar benim iğnelerin yanında sinek ısırığı gibi ben aylık oluyorum tek bi seferde.tam bi felaket nasıl morarıyo 10gün geçmiyo izi
o yüzden pregnyl bana çok kolaydı
he bi de benim bu aralar çatlama günlerim sanırım her 2 tarafta yumurtlama oldu 2side sancılanıyo bi de akıntım pembeleşti yaww..... ben bu ay test yapmadım ya içide bi kuşku var.ben normalde 8 9 gün regl olurum bu ay 2gün o da sadece wc de gwliyo pedler hiç kirlenmedi toplasan bi ped anca ama onda da normal değil ufak parçacıklar verdı korktum dr a da gitmedim ya bu ay içimde bi çelişki var ya varsa diye????
valla eslemcim ben 7 sene vuruldum penisilin bu hamişlik olcak diye vurulmuyorum korkudan dr da durum ii dedi kalıcı benim bu iğneler yani tedavi uzun süreli oluyo.neyse penisilinin içine lidokeyn(okunuşu böyleydi sanırım) bi madde karıştırıyolar sana onlardan karıştırıp yapmışlardır bi de sen sanırım sabah akşam olnlardan vuruldun onlar benim iğnelerin yanında sinek ısırığı gibi ben aylık oluyorum tek bi seferde.tam bi felaket nasıl morarıyo 10gün geçmiyo izi
o yüzden pregnyl bana çok kolaydı
he bi de benim bu aralar çatlama günlerim sanırım her 2 tarafta yumurtlama oldu 2side sancılanıyo bi de akıntım pembeleşti yaww..... ben bu ay test yapmadım ya içide bi kuşku var.ben normalde 8 9 gün regl olurum bu ay 2gün o da sadece wc de gwliyo pedler hiç kirlenmedi toplasan bi ped anca ama onda da normal değil ufak parçacıklar verdı korktum dr a da gitmedim ya bu ay içimde bi çelişki var ya varsa diye????
inşallah canım birtek benim değil tüm isteyenlerin
yinede bir test al yap en azından için rahat olur var-yok arası düşünüp durma.
benim yumurta sadece solda ama benim ağrı her iki tarafta da oluyo hatta sağ taraf daha çok ağrıyo gibi normal mi acaba:uhm:
canım benim yaa, Rabbim acil şifalar versin, evet dediğin gibi onların yanında senin için prgnyl vız gelir
canım rgl günün geldimi ki, pembe akıntım var diyosun, ayy kafam karıştı hee
şayet öyleyse tst yapsana baya az gelmiş ve az sürmüş, bi iş var bunda da inşallah hayırlı bir iştir :dance:sositososito
neredesin kız.oralarda olsaydım varya kesin elimde testle kapına dayanmıştım çoktan:sm_cool:dua et benim gibi bir çatlağa uzak oturuyorsun:roflol::roflol::roflol:
kimse yok diye çıkmıştım canım bugün pazar ya ondan almadım yaarın sabah uyanır uyanmaz doğru eczaneye hemen.... sonra da yazarım aman bişe yoktur kuruntumdur benimmmm bakalım tek çizgiyi görümde aklımda kalmasınnnn....bu ay yapmadım ya içime dert oldu hehehehehe.....
keşke burda olsan gelir giderdik birbirimize sıkıntıdan patlıyom valla...:jeyyar:
semacım hamile listesine bence kendinide ekle bu defa hamilesin gibi geliyor.:CüvCüv:
vallla bana hiç öle gelmiyo kendimi kanırıyom öle hiç sancım falan yoktu düne kadar ne bulantı ne gögüz şişmesi ben sadece allah korusun hamiş kalmış ve boş gebelik dış gebelik giibi bi rsikim olmasın diye yapmak istiyom bu pembelik korkuttu beni allah allah hiç böle olmazdı valla???? ya bu ilaçlarda düzenimi bozdu cicimya ilk ay 6 gün oldum normal di hatta ilk 3 gn çok yoğundu ama bu ay ne bilim aman az da olsa sigara içiyom ya içim hiç rahat değil..yumurtlamadan sonra bırakıyom adet olunca sinirden tekrar
valla canım bırakıyom işte sonra şu an günde 3 veya 4 tane işte o kadar içiyom ama eşim 3 pakete yakın içtiğinden zorlanıyom sürekli içer durumda bende dayanamıyom napim hamiş olim bi evde yasak sigara ister bıraksın ister balkonda yaşasın hheheeheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?