Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba canım allahtan hayırlısı olsun bende 9 aylık evliyim hiç korunmadım ben de pko var 2 ay klomen tedavisi gördüm olmadı bu ay ara verdim olmazsa önümüzdeki ay göbüşten yumurtlama iğnelerine başlıcaz.

sen neden aşılamaya geçtin eşindemi sorun var???? kısaca kendinden bahsetsen belki yardımcı olabilirim

merhaba canım allahtan hayırlısı olsun bende 9 aylık evliyim hiç korunmadım ben de pko var 2 ay klomen tedavisi gördüm olmadı bu ay ara verdim olmazsa önümüzdeki ay göbüşten yumurtlama iğnelerine başlıcaz.

sen neden aşılamaya geçtin eşindemi sorun var???? kısaca kendinden bahsetsen belki yardımcı olabilirim

merhaba,ben iki kez kimyasal gebelik geçirdim. eşimde de bende de hiçbir problem yok ama olmuyor. doktor aşılama yapalım dedi.ilki tutmadı,inşallah ikincisi tutar.hepimiz için hayırlısı olsun.

merhaba,ben iki kez kimyasal gebelik geçirdim. eşimde de bende de hiçbir problem yok ama olmuyor. doktor aşılama yapalım dedi.ilki tutmadı,inşallah ikincisi tutar.hepimiz için hayırlısı olsun.

çok çok geçmiş olsun canım allahın bi bildiği vardır elbet. ikini aşılama ne zaman ???? problem yoksa bekleseydiniz çok mu uzun zaman oldu ne kadarlık evlisin ne kadardır istiyosun canım???

allahım kalbine gönlüne göre verir inşallahhh:CüvCüv:

çok çok geçmiş olsun canım allahın bi bildiği vardır elbet. ikini aşılama ne zaman ???? problem yoksa bekleseydiniz çok mu uzun zaman oldu ne kadarlık evlisin ne kadardır istiyosun canım???

allahım kalbine gönlüne göre verir inşallahhh:CüvCüv:

teşekkür ederim. ikinci aşılama kısmetse Eylül'de. Ben 10 senelik evliyim .
ama iki senedir düşünüyoruz. daha öncede söylediğim gibi bu iki sene içinde iki kez kimyasal gebelik geçirdim.
Allah seninde gönlüne göre versin.

valla ben daha 9 aylık evliyim biz ilk günden beri istiyozzzz ama kısmet değilmmiş bekliyoz ne zaman olursa olsun hayırlısı olsunnn

canım ben ders çalışmaya geçiyorum sana ii akşamlar uğrarssan buraya ben hep burdayım kendine ii bak gülü gülü

iyi geceler kızlar küçük gelinimizin teyze kızı egeüniversitesinde çalışıyor bugün geline geldiler akşamda evlerine centilmen kocişim bıraktı gündüz konuşma imkanım olmadı evlerine giderken sohpet ettik aşılamanı yaptıralım hiç ücret ödemessin ben herşeyini hallederim demezmi allahım son günlerde aldıgım en güzel haberdi bu tedavimi anlattım bir ara gidicem dosya çıkarıcak bana özelde sordum ilaç raporu çıkartırsanız 150 ytl olur dediler üniversitede hocalar yapıyormuş şimdi içimde tek bir sotu var acaba aşılama günü başka aşılamada olursa spermler karışırmı alim allah tv çıkarız valla ama şansımı diger ay denemek istiyorum siz ne dersiniz kızlar

arkadaşlar kimse yok heralde ama bi sorum olcaktı.ben 10 temmuzda adet olmuştum.3 aydır 28 günde bir adet oluyorum.daha adet tarihime 3 gün var ama şuan çok az bir lekelenme yaşıyom.sebebi ne olabilir.bu ay tedavime ara verdim bebek olmadığına eminim.kist filanmı var acaba.akıntımda oldu bu ay.benimle aynışeyleri yaşayan varmı normal mi bunun olması.adet belirtisimi yaşadığım?

başak35 bence allah bi fırsat çıkarmış önüne vakit kaybetme.diğer ay şansını dene bence.spermlere gelince bişey olmaz kafana takma bence.rabbim en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.

selam kızlar
nasılsınız? Methap gülüm benimde iğne vurulalı 8,gün oldu
bende ara ara var kasıklarda sancık, çok az ama
dün 1 saat ütü yaptım belim koptu resmen
bugünde ağırıyor belim, ve acayip midem bulanıyor, sıcaklardandır dimi?
yoksa iğnenin yan etkisi midir?

Ah eslemcim benim bel ağrım hiç geçmiyorki 8 sene önce oğluma hamileyken doğumuma bir hafta kala temizlik yaparken kanepeyi aniden kaldırınca bel fıtığı oldum ve halen ağrılarım devam.bazen düşünüyorumbenneyaptımki bu bebiş sevdasından vazmı geçsem diye.midemde arasıra bulantım var daha çok yanma ve ekşime var sanki hamişimde bebiş saçlanıyormuş gibi.:bbo:

başak35 bence allah bi fırsat çıkarmış önüne vakit kaybetme.diğer ay şansını dene bence.spermlere gelince bişey olmaz kafana takma bence.rabbim en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.

dogru söylüyorsun canım ama benim salak kafam daha önceden kızı görseydim 3 ay boşu boşuna tedavi oldum halbuki herşeyim normaldi dr söyledim abla senin dr sosyete dr zenginlerle daha fazla ilgilenir dedi bende memnun kalmadım zaten aşılamada 3 hakkımız varmış ben hepsinide denicem

iyi geceler kızlar küçük gelinimizin teyze kızı egeüniversitesinde çalışıyor bugün geline geldiler akşamda evlerine centilmen kocişim bıraktı gündüz konuşma imkanım olmadı evlerine giderken sohpet ettik aşılamanı yaptıralım hiç ücret ödemessin ben herşeyini hallederim demezmi allahım son günlerde aldıgım en güzel haberdi bu tedavimi anlattım bir ara gidicem dosya çıkarıcak bana özelde sordum ilaç raporu çıkartırsanız 150 ytl olur dediler üniversitede hocalar yapıyormuş şimdi içimde tek bir sotu var acaba aşılama günü başka aşılamada olursa spermler karışırmı alim allah tv çıkarız valla ama şansımı diger ay denemek istiyorum siz ne dersiniz kızlar
Canım Allah önüne çok güzel bi fırsat çıkarmış bence sakın kaçırma derim spermlere gelince neden karışsınki canım herhalde sahiplerinin ismi falan yazar,inşallah ilk denemende tutar Allah gönlüne göre versin canım.:sm_cool:

Kızlar ben hala hamiş değilim ve bu ay klomeni de bıraktım bakalım başka doğal yöntemler deneyeceğim biraz da, mesela bol meyve-sebze kürü gibi. Ağustosta adet tarihim tam belli değil ama 13-15 arası olabilir. Bakalım hayırlısı. Benim gibi ialca ara veren var mı?

arkadaşlar kimse yok heralde ama bi sorum olcaktı.ben 10 temmuzda adet olmuştum.3 aydır 28 günde bir adet oluyorum.daha adet tarihime 3 gün var ama şuan çok az bir lekelenme yaşıyom.sebebi ne olabilir.bu ay tedavime ara verdim bebek olmadığına eminim.kist filanmı var acaba.akıntımda oldu bu ay.benimle aynışeyleri yaşayan varmı normal mi bunun olması.adet belirtisimi yaşadığım?
Arkadaşım bende 28 günde bir adet olurum bu ay 30. günde oldum o başka mesele.günüme 1 hafta kala lekelenme olur bazen hafif bir ağrımda olur,adetinin haberciside olabilir bir yerde okuduğuma göre hamiş kalmışsan yerine yerleşirken hafif bi kanama olabilirmiş hadi kız inş böyledir:dance:.İstersen sen yinede bi dr a görün.

Kızlar ben hala hamiş değilim ve bu ay klomeni de bıraktım bakalım başka doğal yöntemler deneyeceğim biraz da, mesela bol meyve-sebze kürü gibi. Ağustosta adet tarihim tam belli değil ama 13-15 arası olabilir. Bakalım hayırlısı. Benim gibi ialca ara veren var mı?
Canım daha öncede yazmıştım okumuşsundur.Bende 3 ay klomen kullandıktan sonra tutturamayınca 2 ay ara verdim vee bide baktım hamişiim ama kucağıma almak nasip deyilmiş. on haftakıkken kalp atışı durdu. senağlama Neyse canım benim yaşadıklarımı Allah hiç kimseye yaşatmasın.Sende ara vermişken inş.bi bakmışsınki hamişsiiiiiiin.:emir_bebek:

Back
X