Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bugün doktorla 11 de randevum var. ama artık bende ne heves ne heyecan kalmadı. büyük olasılık bu defa yumoşlar daha iyi gelişti beni çok bekletmeyecek ağrılarım çok çünkü ama bende zırnık kadar heyecan yok. o kadar bezgin hissediyorumki kendimi. zaten bu ay doktor zoruyla ilaç kullandım benneyaptımki buraya yazmak istedim belki eski heyecanım hevesim gelir diye ama zor gözüküyor. bu ay yaşadıklarım resmen azap gibiydi benneyaptımki

Sema, my life ve mehtap gülü hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için a.s.
Umarım en yakın zamanda sizlere de nasip olur, tüm kalbimle dualarım sizinlee..:Saruboceq: Lütfen sizlerde bana dua edin, hayırlısıyla kucağıma alayım bebeğimi sağlıklı bir şekilde.:nazar: Hepinizi kocaman öpüyorum :asigim:

Mrh kizlar ya iiice bunalima giriyorum ya ağlamaktan arik yaş kalmadi gözümde isyan etmekte istemiyorum allaha ama neolur bir bebek tez zamanda allahim kafayi yicem yoksa

iyi geceler kızlar küçük gelinimizin teyze kızı egeüniversitesinde çalışıyor bugün geline geldiler akşamda evlerine centilmen kocişim bıraktı gündüz konuşma imkanım olmadı evlerine giderken sohpet ettik aşılamanı yaptıralım hiç ücret ödemessin ben herşeyini hallederim demezmi allahım son günlerde aldıgım en güzel haberdi bu tedavimi anlattım bir ara gidicem dosya çıkarıcak bana özelde sordum ilaç raporu çıkartırsanız 150 ytl olur dediler üniversitede hocalar yapıyormuş şimdi içimde tek bir sotu var acaba aşılama günü başka aşılamada olursa spermler karışırmı alim allah tv çıkarız valla ama şansımı diger ay denemek istiyorum siz ne dersiniz kızlar

ya basak bir benim boyle acayip seyleri aklına getiren sanıyordum hatta diyordum kendime delimisin esra ya kimse bundan bahsetmiyor boyle birseyden endise etmiyor bir sensin yani diyodum ki senin yazını gordum:)))
ya ben asılama tup vs herseyde bunları dusunurum. yani karısıklık olası psikopat bir laborant çıkar masus yapar falan gibi bile garip seyler dusunuoyrum
çok film izlemisim belkide:))
ama akıldan geçmiyor degil hele ki gunumuzde bebekler hastanelerde karısırken mumkunaslınlda.
boyle bir çocugum olsa bu sekil elde edilmis mutlaka dna testi yaptırmalı diye geçen aklımdan gçirdim sonra dedim o daha kotu onun sonucu ya kotu çıkarsa napar insan bu sefer bilmemek daha iyi falan dedim ay kabus gibi
aklımdan benim bole komplo teorileri geçer zaten her konuda :) baska bir insanında aklından geçtigini bilmek benim adıma sevindirci:))

bugün doktorla 11 de randevum var. ama artık bende ne heves ne heyecan kalmadı. büyük olasılık bu defa yumoşlar daha iyi gelişti beni çok bekletmeyecek ağrılarım çok çünkü ama bende zırnık kadar heyecan yok. o kadar bezgin hissediyorumki kendimi. zaten bu ay doktor zoruyla ilaç kullandım benneyaptımki buraya yazmak istedim belki eski heyecanım hevesim gelir diye ama zor gözüküyor. bu ay yaşadıklarım resmen azap gibiydi benneyaptımki

dıptıs yapma boyle isteksizlik diycemama belki aklına takmayınca daha iyi olu diye demiyorum:)
bugun kaçıncı gunun
gunde tek ilac alıyordun sanırım sen
benim bugun 11. gunum aksam is çıkısı dr a gideceim ama hiç agrım falan birseyim yok. acaba bende dogru durust yumurta olmadımı diye de dusunmuyor değilim herkes agrıdan bahsediyor henuz agrı yok bende
dr donusu yaz mutlaka

evet kızlar ya adetime yaklaşık 3-4 gün flan var ama ben bu ayı iii değerlendiremedim zaten yumişlerde küçüktü. çok üzülüyorum ya bu ayda olmayacak sanırım ama ben bebiş istiyorum allahım ne olur tez zamanda

evet kızlar ya adetime yaklaşık 3-4 gün flan var ama ben bu ayı iii değerlendiremedim zaten yumişlerde küçüktü. çok üzülüyorum ya bu ayda olmayacak sanırım ama ben bebiş istiyorum allahım ne olur tez zamanda
canım lutfen kendını bu kadar yıpratma hayırlısı olsun canım ,bu ay olmazsa dıger aya ınsallah dıger ayı daha ıyı degerlendırırsın..adet gunu yaklastıkca hepımız stres yapıyoruz belkıde hep bundan dolayı bebıslerımız bıze gelmekte nazlanıyor.
ıcını ferah tut canım,ınsallah tez zamanda melegın sana gelıcek annesı.
uzulme lutfen belkıde hamıssın.ınsallah:Saruboceq:
benım doktorum yumosların kucuk oldugunu soyleyınce bende cok uzulmustum ama sonra dedıkı bu ısler hıc bellı olmuyor hıc umudunu yıtırme dedı..benımde bugun 2.gunum henuz gıden gelen yok ama hafıf hafıf adet sancım var,sıvılcelerde kendını gosterdı,ne yapalım bu ay olmazsa obur aya ınsallah dıyıp umudumuzu yıtırmemeye calısıcaz yoksa hayat gercekten cok cekılmez oluyor..:smiley-cool:

pes etmek, üzülmek, ümitsizliğe kapılmak yok :oklava:
Rpsem cim ağzına sağlık, bak ne güzel diyo arkadaşım
arkadaşın biri "kenzularş duası" okuduğunu ve ALLAHIN izniyle hamile kaldığını yazmış
bizde çalışcaz, tedavimizi yarım bırakmicaz, birde Rabbimize dua edersek, öyle ümid ediyorum ki bebişlerimiz "burdayım, geldim" diyecek bizlerede
üzülüp hamileliğini geciktirme canım olurmu
zafer elbet birgün bziimde olacak :lepi::dance:

inş kızlar. herkes bebiş yokmu daha diye soruyor deli oluyorum çok üzülüyorum ha olacak oldu derken evliliğimin tadını bile çıkaramıyorum artık.ayın 10 unda adet olmuştum geçen ay.beklemedeyim bakalım ama hiç belirti yok gibi sadece karnımın altında hafif hafif ağrılar var

ben bugün başlıyorum genophene kullanmaya benide listeye eklermisiniz

mylife canım eğer beklenen regl tarihini verirsen listeye hemen ekleyeyim.yani şu an regliysen veya yeni bittiyse tahminen önümüzdeki beklenen regl tarihi ok???

tedavin de hayırlı olsunnn:CüvCüv:

05.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS????????????????????
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49.....................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::12AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::....18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZZZ:uhm::uhm::uhm:

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL?

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

Semacim canim bişiy sorucam bu erken hamilelik belirtileri konusuna giremiyorum ben nasil giricem

Back
X