mavişcim ama yapma böle şeyler kendini yıpratma!!!
bak ben 24 yaşındayım daha.üni. 6 sınıfım ağustos sonu bütler var geçemezsem 7 olcam istatistik okuyom.bu bir.
eşim 37 yaşında hala bebiş olmadı diye aşırı stresli oluyo bu aralar bu 2.
konu komşu akraba kim görse bebk varmı diye soruyo görüşmediklerimiz tel açıp soruyo bu 3...
9 aydır evdeyim mezun olmadığım için iş bulamıyorum bu 4.....
kaçarak evlendim ara ara ailemle sorunlar yaşıyorum bu 5....
eşimin sadece sperm sayısı düşük ama kabul etmio bu 6......(bu arada eşim öğretmen sperm sayısı ml de 23 milyon)
ailem ist da ben samsunda özledim bu 7.........
ama bak ben hala umutluyum ağlayıp dünyayı kendime zehir etmiyorummmm..bu ay olamdımı hayat bizim sonraki aylarda olur.mevlam dermansız dert vermez kimseye bizim bebişler nazlı ....bekliyolar bizi cennette elbet gelecekler!!!!!!!! umudunu kaybetme ve dua et....
29 30 sene olmayıp hala uğraşanlar var!!!! unnutma
bak ben 24 yaşındayım daha.üni. 6 sınıfım ağustos sonu bütler var geçemezsem 7 olcam istatistik okuyom.bu bir.
eşim 37 yaşında hala bebiş olmadı diye aşırı stresli oluyo bu aralar bu 2.
konu komşu akraba kim görse bebk varmı diye soruyo görüşmediklerimiz tel açıp soruyo bu 3...
9 aydır evdeyim mezun olmadığım için iş bulamıyorum bu 4.....
kaçarak evlendim ara ara ailemle sorunlar yaşıyorum bu 5....
eşimin sadece sperm sayısı düşük ama kabul etmio bu 6......(bu arada eşim öğretmen sperm sayısı ml de 23 milyon)
ailem ist da ben samsunda özledim bu 7.........
ama bak ben hala umutluyum ağlayıp dünyayı kendime zehir etmiyorummmm..bu ay olamdımı hayat bizim sonraki aylarda olur.mevlam dermansız dert vermez kimseye bizim bebişler nazlı ....bekliyolar bizi cennette elbet gelecekler!!!!!!!! umudunu kaybetme ve dua et....
29 30 sene olmayıp hala uğraşanlar var!!!! unnutma