• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

:dance:yarın sabah haber vermeyi unutma bize tamammıkaydirigubbakcemile5sabırsızlıkla beklıcem haberını ınsalhh hamişş listesinee geçicen:CüvCüv:

Tamam canım hemen yazıcağım yeterki çıksın. Bu seferede adet olursam bi 6 ay test falan almam herhalde alsamda adetim geçmeden yapmam artık

merhaba kızlar.2 aydır bakınıyorum kkda klomen kullanalara ve pco lulara ilk kez burayı gördüm.hihoyyyt2. günü klomen kullanışımın.Bundan sonra neler olacak merak ediyorum.ama içimde acayip bir umut var.1 yıldır evliyim 2 ay önce dr pco teşhisi koydumafoldumben.geçen ay reglin 5.gününü kaçırdık.bu ay başladım.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin.Bu arada nergisciğim inş yeni yaşında bebeğinle beraber olursunopuyorumnanaktan

hsg dın aramızazemuszemusıns sana hayırlı gelır ve hamıs olursun hemen hamıs lıstesıne gecersın adet gununu dr balasurata bıldır lısteye eklesın senıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3katıpp kızım balsurat ark ımızı lıstene yazıverdelikafaduldendelikafadulden

merhaba kızlar.2 aydır bakınıyorum kkda klomen kullanalara ve pco lulara ilk kez burayı gördüm.hihoyyyt2. günü klomen kullanışımın.Bundan sonra neler olacak merak ediyorum.ama içimde acayip bir umut var.1 yıldır evliyim 2 ay önce dr pco teşhisi koydumafoldumben.geçen ay reglin 5.gününü kaçırdık.bu ay başladım.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin.Bu arada nergisciğim inş yeni yaşında bebeğinle beraber olursunopuyorumnanaktan

aramıza hoşgeldinn ipekopuyorumnanaktanHayırlı olsun tedavin:Saruboceq:
Adet tarihinii verirsenn uğurluu listemizee senide eklicemm :)Adet olacagın tarıhı vermen yeterliyerimseniben

aramıza hoşgeldin canım inşallah ilk denemende hamile kalırsın.

Ayy iyice bozduk kafayıkaydirigubbakcemile3Ulaa bu bebeler gelene kadar bizzz kafayı yicezz:roflol:

Eşim gelsede söylesem ona adet oldum diyee.Garibimi heray kandırıyorum kırmızlar gekmeden kaydirigubbakcemile3hemende kanarrrkaydirigubbakcemile3

Back
X