• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlarım.ben geçen sene gonaphene 5 ay kullandığımda kibelirtilerle klomen i hep aklımdan kıyaslıyorum.klomen i daha iyi buluyorum.bu benim düşüncem..
gonaphene kist yapıp.iğrenç ve çok acı belirti sancı vermişti.adetimi hep 5 gün gibi geciktirmişti.
bakın bu klomen hiç yan etki yapmadı.şişlil yapmadı.geciktirmdide

hani hiç biriniz sormadı mı?dr.larınıza.......
hep ağır kaldırmak birşeyler taşımak..bunlar ne zamandan itibaren riskli.
yumurtlama olduğumu,döllendiği günden mi
ne olur sorun yahu şu sorumu
hergün biriniz dr.da
ben bu gidemeyebilirim dr.a
bu ay hiçbir şey kullanmadan dinlendireyim bünyemi

hani hiç biriniz sormadı mı?dr.larınıza.......
hep ağır kaldırmak birşeyler taşımak..bunlar ne zamandan itibaren riskli.
yumurtlama olduğumu,döllendiği günden mi
ne olur sorun yahu şu sorumu
hergün biriniz dr.da
ben bu gidemeyebilirim dr.a
bu ay hiçbir şey kullanmadan dinlendireyim bünyemi

canım döllenmeden snra ağır kaldırmamk gerekiyo zamanını kesin bilemediğimiz için en uygunu yumurtlama zamanından itibaren çok yorulmamak ağır kaldırmamak bi de yüksek yerlere uzanmamak gerekliii.uzanmak en tehlikelisiymiş öle dedi benimksi::)):1rolleyes::nazar:

kızlar ben adet oldum beni listeden çıkara bilirsiniz ben bu ay klomen kullanmıcam.3 aydır kullanıyodum bu ay 4. ay olcak ama ben dra gitmeyi pek düşünmüyorum bakalım belki fikrim degişir ama gitmek istemiyorum.hayırlısı allah tez zamanda bebişlerimizi kucagımıza versin inş.ammmmiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

10.07.08 itibariyle listemiz

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
DESİRE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ...................................????...
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
GURBET GELİNİ ::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::13 TEMMUZ
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS......................................3 AĞUSTOS
FUSFULU:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 AĞUSTOS
SADOLİN ...................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................11 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
ROSEM ::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
OelfidaO......................................?*???????????
GÜLCEZA....................................????????????
MAVİŞ83...............................??????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................KLOMEN:hooray:

Ya arkadaşlar.acaba bu aydamı doktora gitsemde ilaç kullansam.rahim filminden korkuyom çünkü.çektirmek istemiyom yada bu ay ara vereyim biraz kilo vereyim sonra doktora gideyim diyorum.bana bi akıl yaa.......

benim yeni adet tarihim 6 ağustos.......................
11 değil
6 ağustos........
.

10.07.08 itibariyle listemiz

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
DESİRE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ...................................????...
GURBET GELİNİ ::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::13 TEMMUZ
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS......................................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
OelfidaO......................................?*???????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................KLOMEN:hooray:

Son düzenleme:
canım benim adet tarihim yumurtlamadan sonra belli oluyo yani geç yumurtlama o0ldugu için ondan sonra anlıyorum ne zaman olucagımı bakalım :uhm:ne olcak ama sen şimdilik 15 agustos yaz ben sonra sölerim farkı birde ben bu ay ilaç içmicem sanırım dra gitmeyi düşünmüyorum belki ara vericem bakalım fikrimi degiştirmezsem egersenağlama
yani nasıl olsa ilaç kullanmasamda yumurtluyorum hemde kullandıgım halde geç yumurtluyorum fark yok yani aynı ilaç içsemde içmesemde inş bu ay kendiliginden olurcoksekeriremsu

Son düzenleme:
iyi akşamlar klomenci kader arkadaşlarım..
sabahta yazmıştım ama okumayan arkadaşlar varsa diye içim rahat etmedi..tekrar yazıp,herkese bir süreliğine veda etmek istedim..önceden bahsettiğim tatile çıkıyoruz ailemin yanına,izmire ordan da kuşadasına..mutluyum...içim biraz da buruk..sizinle sevinip,üzülemeyeceğim bir süre...ama dualarım hep sizinle..döndüğümde inşallah o listenin tamamı diğer listeye terfi edecek..
benim tarihimde 15 temmuzdu..ama ben benden bu aylık ümidi kestim..biliyosunuz ateşim çıkmadı hiç..2,3 gündür kasık ağrıları sanki adet olacakmışım gibi heran..zaten doğrudürüst belirti bile yok..ki olsa da bu psikolojiyle anlayamam her belirtiyi başka şeylere yormaktan..oralarda net bulabilirsem,mutlaka haber veririm..sizde haberlerinizi eksik etmeyin ama..çok uzattım..en başından beri yanımda olan rosem,kırmızıbeyaz, fusfulu,başak,sema,sudenaz... bütün,bütün kader arkadaşlarım çok sağolun..dualarım herkesle,hepinizle,hatta aramıza katılmayanlarla da..allaha emanet olun..öptüm hepinizi..YAŞASIN KLOMEN KARDEŞLİĞİ:lepi:

Merhaba arkadaslar; Uzun zamandir aranizda yoktum. Bendeki son gelismeler 04.07 de adet oldum. Dr. g'tt'm klomen verdi. ilk efa bu ay kullandim bu aksamda son ilacimi ictim. 11 ile 20 gun arasi birlikte olun 21 gun gel test yapicaz dedi. Bundan sonraki asamalar nedir kizlar yani o catlama ignesi nedir; Bundan sonra neler olacak yani ben bu ay hamis kalmazsam mi catlama i[nesi olucam... Cevaplarinizi bekliyorum

günaydın kızlar kasık agrılarım sanki bitii gibi ama daha sabah akşam üzeri fazlalaşıyor ısı ölçümü yapıyorum anlayanlar degerlendirirae sevinirim.
klomene başladım------------2-7 -çarşamba
3-7 perşembe-----------36.2
4-7 cuma-------------36.3
5-7 c.tesi-------------36.6
6-7 pazar--------- tatildeydim
7-7 p.tesi-----------36.4
8-7 salı ----------- kontrole gidicektim heycandan unuttummm
9-7 çrşamba------36.3
10-7 perşembe------36.1
11-7 cuma -----------36.3
ölçümlerim yataktan kalkmadan ölçtüm bil altından pek birşey anlamadım ben hiç sabit kalmadı.

arkadaşlar bu klomeni adetin 3.gününde 13. gününe kadarmı içiyorsunuz. içinde 10 tane var..öylemi acaba??

canım sana dr nasıl almanı söylemedimi kutuda olana bakma sana kaç tane alıcagını söylediyse o miktarda kullan mesela ilk ay ben günde 1 tane sonraki 2 aydada 2 tane sabahları içtim sen dr kontrolünde isen seni yönlendirir canım

canım sana dr nasıl almanı söylemedimi kutuda olana bakma sana kaç tane alıcagını söylediyse o miktarda kullan mesela ilk ay ben günde 1 tane sonraki 2 aydada 2 tane sabahları içtim sen dr kontrolünde isen seni yönlendirir canım

canım belki hata yapyıomda ben kendim aldım ilacı dr a sormadan.. ama kullanmaya cesaret edemedim.. bughün adetimin 7.günü.. eczacı 5 günü bşalarsınız dedi.. ama kokrtum.. dr gideceğim salı inş..salı günü 11 günüm.. dr a soracağım önümüzdeki ay aldığım ilacı kullanabilrmiyim dicem. artık yoruldum kendi haline beklemektenn.bilgim olsun diye sordum.. içinde 10 tablet var..onun için sordum hepsimi içilecek yoksa dr söylüyomu kaç tane içiieleceğini..??teşkler canım..:utangac:

herkese hayırlı cumalar a.s. kızlar bugün 20. gün ve yumoşum 21 mm oldu v kabuğu incelmiş çatladı çatlayacak çok mutluyum :teytey: doktor 2 gün üstüste çalışma dedi :utangac: biraz geç oldu yumoşum ama olsun :nazar:

canım belki hata yapyıomda ben kendim aldım ilacı dr a sormadan.. ama kullanmaya cesaret edemedim.. bughün adetimin 7.günü.. eczacı 5 günü bşalarsınız dedi.. ama kokrtum.. dr gideceğim salı inş..salı günü 11 günüm.. dr a soracağım önümüzdeki ay aldığım ilacı kullanabilrmiyim dicem. artık yoruldum kendi haline beklemektenn.bilgim olsun diye sordum.. içinde 10 tablet var..onun için sordum hepsimi içilecek yoksa dr söylüyomu kaç tane içiieleceğini..??teşkler canım..:utangac:

canım geçen bir arkadaşımız kendi 2 ay kullanmış ve hamile kalmış ben dr gitmeden önce bilmiyordum klomeni bu ay bir şansını dene ilaçsız belki hamile kalabilirsin benim son ayım ilçta ara vericem ilç biteli 4 gün oldu kasıklarım hem şiş hemde felaket agrıyor otururken sanki içime bıçak saplanıyor yumurtlarım büyüyor agrım ondan ama pslojik olarakta yıprandım her ay umutla beklemekten spor bile yapamıyorum acaba hamileysem bebege birşey olmasın diye ama heray negatif umutsuz degilim ma kafamızında rahat olması gerek belkide stres yapıyoruz ondan olmuyordur :çok üzgünüm:

herkese hayırlı cumalar a.s. kızlar bugün 20. gün ve yumoşum 21 mm oldu v kabuğu incelmiş çatladı çatlayacak çok mutluyum :teytey: doktor 2 gün üstüste çalışma dedi :utangac: biraz geç oldu yumoşum ama olsun :nazar:

çoooook güzel canım hadi şimdi kim tutar seni inşallah güzel haberini alırızda şöyle bir neşeleniriz benim yumoşlar hala büyüyor herhalde kasıklarım agrısı bitmedi bugün adetin 14 günündeyim çalışmalarımız inşallah sonuç verir jeyyar

çoooook güzel canım hadi şimdi kim tutar seni inşallah güzel haberini alırızda şöyle bir neşeleniriz benim yumoşlar hala büyüyor herhalde kasıklarım agrısı bitmedi bugün adetin 14 günündeyim çalışmalarımız inşallah sonuç verir jeyyar

ay sorma benimde 3 gündür dayanılmaz hale geldi sancılar. bugün göğüslerde acımaya başladı çatlıo yumoşum laelaelaelaelae kociş zaten 2 gündür mesai yapıo benim yüzümden:roflol: adam 2 günü daha duyunca intahar edecek coksekeriremsu tabi ben işim garanti olsun die 4 gün olsun die düşünüom :1closedeyes:

Back
X