• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hoşgeldin canım a.s. kalçadanda yapılıo koldanda. yumurtan belli büyüklüğü gelince doktorlar yapıo ama genelde ilaç kullananlara yapılıo. dur daha5 ay olmuş kuzum. önce bi doktora git ve özellikle 1 ay ovulasyon takibi yaptır. ayrıca hormon testlerinide unutmamak lazım jeyyar

ben daha çatlatma falan düşünmüyorum ama merak ettim.şimdiden öğrensem iyi olur herhalde.biraz daha zaman verdim kendime olmazsa belki birkaç ay sonra giderim bu süreci başlatmak için.Allah isteyen herkese nasip etsin hamileliği ve bebişini sağlıkla kucağına almayı:1rolleyes:

canım sen ilaçlamı verdin 8 kilo bi de ne kadar kullanıp verdin maşallah ya tekrar okuyunca dedim bu ilaç neymiş.bende 3 kilo için nasıl sevindim anlatamam

Semacım bu arada yazmayı atlamışım ben günde 3 kere kullanıyorum glucopageyi. sanırım daha etkili oluyor. tabi doktor tavsiyesi ile 3 tane alıyorum.

selam hanımlar klomen ve ganophene ikisinide kullandım
geçen ay adaçayı ve bal+tarçın+çörekotu kullandım yumurtalarım ilaçsız gelişmiş tavsiye ederimmm

canım sen ne zamandır çalışmalardasın bebek için sırnaşık şey

Canım benim 1 sene oluyor. Ama aralıkta ara verdim, martta tekrar başlamıştım. Aslında doktorum önceki aylarda sadece 2 kere baktı yumurtalıklarıma. 10 ve 12. günlerde. bidahada bakmadı. ya önceki aylarda bnimde geç büyüdüyse sizinki gibi diye düşünüyorum aslında. Semanında geç büyüyomuş yumurtalıkları. yani doktorum biraz ihmalkar davrandı snırım. ama bu ay direticem ve 18. 20. günlerdede gidicem.:sm_confused:

Gözek bal-tarçın-çörekotunu çok araştırdım ve forumlarda çok duydum. Bu ay bende kullanmaya başladım. Gerçekten faydasını gören çok.

dıptısdıptıs birşey sormak istiyorum, senin doktorun kaçıncı günlerde çağırdı?? 11. gün 6 mm di demişsin mesela, 18. günde büyümüş olması harika birşey. mesela benm geçen aylarda 11.günde 9mmdi fakat doktor birdaha bkmayınca, daha büyümez deyince ümidimi kesmiştim. bugün senin durumun bana inanılmaz moral oldu, yeniden umut yeşerdi içimde.:)

dıptısdıptıs birşey sormak istiyorum, senin doktorun kaçıncı günlerde çağırdı?? 11. gün 6 mm di demişsin mesela, 18. günde büyümüş olması harika birşey. mesela benm geçen aylarda 11.günde 9mmdi fakat doktor birdaha bkmayınca, daha büyümez deyince ümidimi kesmiştim. bugün senin durumun bana inanılmaz moral oldu, yeniden umut yeşerdi içimde.:)

canım ben ilk adetin 4. günü gittim ilaç verdi baktı kist yok kullan bunu dedi. sonra 11. günü çağırdı gittim 6mm olmuş nasıl üzüldüm anlatamam 1 hafta resmen ruh gibi dolandım. hatta doktorum bana dediki eğer 11. gün bu kadar küçükse kesinlikle iğne tedavisi şartdedi. bende edim bakın 2 aydır kendimi dinliyorum ve adım gibi eminim 21-22. günlerde çatlayacak dedim. oda 18. gün gel bakalım dedi. bugün 18. gün ve yumoş 18.52 mm :roflol: 2 gün sonra yeniden gel dedi. cumaya gidicem inşalla çatlar :utangac: bence sizlerde ihmal etmeyin doktor yok desede ısrar edin. ben öyle yaptım ve sonuç 18.52mm yumoş sırnaşık şey

Bende oyüzden sordum, 10. ve 12. günlerde bakıyodu büyümemiş diyodu sonrada bidaha çağırmıyodu. halbuki benim 18. ve 20. günlerde sancım oluyodu acaba?da kalıyodum. ama dediğin gibi artık direticem, cuma gidicem 14. gün ozaman sölicem 20. güne kadar takip edelim diye. Bu durum çok sinirimi bozuyo işte, aslında doktorların yakından takip etmesi gerek böle durumlarda ama biz üstüne düşüyoruz onlardan çok.

Bende oyüzden sordum, 10. ve 12. günlerde bakıyodu büyümemiş diyodu sonrada bidaha çağırmıyodu. halbuki benim 18. ve 20. günlerde sancım oluyodu acaba?da kalıyodum. ama dediğin gibi artık direticem, cuma gidicem 14. gün ozaman sölicem 20. güne kadar takip edelim diye. Bu durum çok sinirimi bozuyo işte, aslında doktorların yakından takip etmesi gerek böle durumlarda ama biz üstüne düşüyoruz onlardan çok.

canım ben 3 dr değiştirdim :icecream: sanırım bu defaki benim bilgimi anladı :roflol: bu arada adetin geçen ay ve önceki ay kaçıncı gün geldi

Ben ilaç kullanmadanadet olmuyorum canım. duphaston kullandım. bugn. adetimin 12. günü, cuma doktora gidicem. bakalım ne diycek.

iyi akşamlar arkadaşlar ben hamileyiiiiiiiiiiim darısı hepinizin başına bende sizlerin hamile haberlerini alırım inşallah allah hepinize ne muradınız varsa versin

merhaba kızlar anca girebildim emine kaya tebrikler canım allah kucagına almayı nasip etsin canım sende tedavimi oldun canım? sakıncası yoksa gittigin dr hastaneyi ne kadar zamandır ilaç kullandın bizimle paylaşırmısın ayy bende meraklı melehat gibi oldum valla

Suzanşan, 1 tatlı kaşığı bal 1 çaykaşığı tarçın ve çörekotu ile karıştırılarak içiliyor. Yani ben öle okuduğum için bu şekilde yapıyorum. Emine arkadaşım tebrik ederim, allah kucağına almayı nasib etsin inşallah darısı başımıza:)

dıptıscım bak ben demiştim sana ben 6 defa gittim yumurtlama takibine anlatmıştım..ama en sonunda kendiliğinden çatladı dedi doktor..canım Allahtan ümit kesilmez hemde hiçbir zaman..
eminee çok sevindim arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.,darısı listemizdeki bütün arkadaşlarımızın başına..

09.07.08 itibariyle listemiz

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
OELFİDA :::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????.....
GÜLCEZA::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
DESİRE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
GURBET GELİNİ ::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::13 TEMMUZ
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ

****************AĞUSTOS***************************
FUSFULU:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 AĞUSTOS
SADOLİN ...................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................11 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
ROSEM ::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
MAVİŞ83??????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::: :nazar:
BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:nazar:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:nazar:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar:

******************** HAZİRAN HAMISLERİ*********************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar:

merhaba kıslar..nasılsınız?ben pek ıyı degılım cok fena adet sancım var..kasıklarım cok agrıyor..
sımdıye kadar hıc boyle olmamıstım..suan yazıları bıle cok zor yazıyorum..ılacların etkısımı acaba?bır bılgınız varmı?

canım yumurtlma zamanın olabilir. O dönemde sancıdan anlaşılıyomuş yumurtlama olup olmadığı. İlaçlarında sancının şiddetine etkisi büyük tabiki.

10.07.08 itibariyle listemiz

************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARIN LİSTESİ**************
**********************************TEMMUZ*************************************************
AZEERDAL::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
OELFİDA :::::::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
BİRBELEMİR::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK::::::::::::::::::::6 TEMMUZ.::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
GÜLCEZA::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DESİRE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
GURBET GELİNİ ::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::13 TEMMUZ
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
ESRAKO::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS::::::::::::::::::::::::::::::26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
FİLİZİM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
NESLİHAN RONA:::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::??????????

****************AĞUSTOS***************************
FUSFULU:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 AĞUSTOS
SADOLİN::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
DERİNDEN:::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 AĞUSTOS
SULTAN49:::::::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
MAVİŞ83??????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::????????????:nazar:
BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:nazar:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:nazar:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar:

******************** HAZİRAN HAMISLERİ*********************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza. Beni de listeye ekler misiniz? Bugün adetimin 3. günü klomene başladım. Genelde herkes 5. günü başlamış, bana doktor 3. gün dedi aklım karıştı. Prospektüste de 5. günü başlayın yazıyor. Bu konuda bilgisi olan varsa bana bilgi verebilir mi?? Benim bir sonraki adet tarihim 3 Ağustos.

Back
X