herkesee günaydınnn..dıptıscım,rosem canım arkadaşım ve yeni katılan tüm arkadaşlar günümüz bize dünki gibi sürpriz güzel haberler getirsin inşallah..bugün biraz buruk içim çünkü sizinle son günüm,yarın tatile çıkıyoruz eşimle..başakkkk bende pişmeye geliyorum,izmire..kırmızıbeyazcım hadi sizde niyetlenin hep birlikte gidelim sende görmüyorsun uzun süredir aileni..izmir ordan da kuşadası iki hafta kadar olamayacağım aranızda...kimbilir ben yokken ne sürpriz haberler paylaşılıcak ben iki hafta sonra dönünce öğrenicem hepsini..benimde tarihim 15 temmuzdu,benim kendime dair umudum yok ama Allahtan ümit kesilmez o imkansız şey başıma gelirse hemen haber vermeye çalışırım..ama sizde benden umudunuzu kesin isterseniz..inşallah ben dönene kadar herkes alt listeye terfi etmiş olur..
bu arada semacım dün gece eminekaya müjdeli haberi verdi bize,son yaptığın liste güncel değil,güncellerken ya dün geceki benim yaptığım yada dıptısın yaptığı listenin üzerinde değişiklik yap istersen..çünkü eminecim artık alttt listedeeeeeeeeee...
off son gün ya toptan yazıyorum heralde bugün kaçın benden..öptüm hepinizi..Şeniz