• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza. Beni de listeye ekler misiniz? Bugün adetimin 3. günü klomene başladım. Genelde herkes 5. günü başlamış, bana doktor 3. gün dedi aklım karıştı. Prospektüste de 5. günü başlayın yazıyor. Bu konuda bilgisi olan varsa bana bilgi verebilir mi?? Benim bir sonraki adet tarihim 3 Ağustos.

canım ılaca 3.gun yada 5.gun baslanabılır sorun olacagını sanmıyorum..zaten adetın 3.gunu yumurta olusmaya baslıyor o yuzden demıstır..

10.07.08 itibariyle listemiz

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::::::3 TEMMUZ::::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::: :
OelfidaO :::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????.....
GÜLCEZA::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ..................................????....
DESİRE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ...................................????
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
GURBET GELİNİ ::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::13 TEMMUZ
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS......................................3 AĞUSTOS
FUSFULU:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 AĞUSTOS
SADOLİN ...................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................11 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
ROSEM ::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
MAVİŞ83??????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................?????????:hooray:

******************** HAZİRAN HAMISLERİ*********************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar :

asistantrus ekledim cicim hadi hayırlısı sana ve hepimize uğurlu gelşir inşallahhh:nazar:

Son düzenleme:
dıptısdıptıscım e gülüm ben sana demiştim ama dimi üzülme büyür diye benşmde geçen ay öle geç büyüdü diye ohhhh sefamız olsun inşallah hamiş haberinide böle mutlu verirsin.
rosemcim tekrar hoşgeldin cicim....adet sancıların sıcaklardan olabilir.adet sancıları ve düzeni için kuşburnu marmelatı çok ii canımmmm haberin olsun

herkesee günaydınnn..dıptıscım,rosem canım arkadaşım ve yeni katılan tüm arkadaşlar günümüz bize dünki gibi sürpriz güzel haberler getirsin inşallah..bugün biraz buruk içim çünkü sizinle son günüm,yarın tatile çıkıyoruz eşimle..başakkkk bende pişmeye geliyorum,izmire..kırmızıbeyazcım hadi sizde niyetlenin hep birlikte gidelim sende görmüyorsun uzun süredir aileni..izmir ordan da kuşadası iki hafta kadar olamayacağım aranızda...kimbilir ben yokken ne sürpriz haberler paylaşılıcak ben iki hafta sonra dönünce öğrenicem hepsini..benimde tarihim 15 temmuzdu,benim kendime dair umudum yok ama Allahtan ümit kesilmez o imkansız şey başıma gelirse hemen haber vermeye çalışırım..ama sizde benden umudunuzu kesin isterseniz..inşallah ben dönene kadar herkes alt listeye terfi etmiş olur..

bu arada semacım dün gece eminekaya müjdeli haberi verdi bize,son yaptığın liste güncel değil,güncellerken ya dün geceki benim yaptığım yada dıptısın yaptığı listenin üzerinde değişiklik yap istersen..çünkü eminecim artık alttt listedeeeeeeeeee...

off son gün ya toptan yazıyorum heralde bugün kaçın benden..öptüm hepinizi..Şeniz

kızlar slm.Ben adet oldum.Bu ayda umutlar gitti bebeğe dair.........kısmet diğer aya.rahim filmi çekilmem gerekiyo....bilgi istiyorm.listeye şimdilik eklemeyin.........adet günüm hep değişiyor çünkü.....SEMA inş.rüyaların gerçek olur..rüyayı nasıl yorarsan öyle çıkar....

**********************************TEMMUZ********** *************************************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::::::3 TEMMUZ::::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::: :
OelfidaO :::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????.....
GÜLCEZA::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ..................................????....
DESİRE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ...................................????

MAVİŞ83??????????

EMİNEKAYA....................?????????:hooray:

******************** HAZİRAN HAMISLERİ*********************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:nazar :

Kızlar böyle bir grup kurmakla çok iyi yapmışsınız. Hepinize teşekkür ederim insan kendisini yalnız hissetmiyor böyle sıkıntılı bir süreçte. Ben de 11 aylık evliyim. 2 aydır yumurta takibi yaptırıyorum. İlk ayda tek yumurtam oluştu ve çatladı ama doktorun dediği zamanlarda ilişkiye girsem de hamile kalamadım. Geçen ay da yumurta oluşmadı. Doktorum vakit kaybetmeyelim dedi ve bu ay klomene başladım. Sabahtan ilk hapı aldım şimdilik bir yan etki yok. Bakalım hayırlısı. Dilerim Allah'tan hepimiz en hayırlı şekilde güzel haberi alırız.

merhaba kızlar ben ilaçla adet olamıyorum bu ay gebelik oluşmayacak demiştim şimdi adet olmayı bekliyorum farlutal kullanıcam ve tekrar klomene başlıcam allah hepimizin yardımcısı olsun:)

Kızlar böyle bir grup kurmakla çok iyi yapmışsınız. Hepinize teşekkür ederim insan kendisini yalnız hissetmiyor böyle sıkıntılı bir süreçte. Ben de 11 aylık evliyim. 2 aydır yumurta takibi yaptırıyorum. İlk ayda tek yumurtam oluştu ve çatladı ama doktorun dediği zamanlarda ilişkiye girsem de hamile kalamadım. Geçen ay da yumurta oluşmadı. Doktorum vakit kaybetmeyelim dedi ve bu ay klomene başladım. Sabahtan ilk hapı aldım şimdilik bir yan etki yok. Bakalım hayırlısı. Dilerim Allah'tan hepimiz en hayırlı şekilde güzel haberi alırız.

canım tedavin hayırlı olur inşallah .hiç vakit kaybetmeden hamiş kalırsın senin problemin ne ya da şöle diyim doktorun yumurta oluşmamasını bişeye bağladımı?
ayrıca kendimden bahsedeyim 8aylık evliyim.hiç korunmadım.evlendiğim ay doktora gittim.bende pko var zaten biliyodum.ama doktor belli bi süre deneyin olmazsa gelin dedi.sonra nisan ayında adet göremedim mayısta doktora gittim tedaviye başladık işte.şu an yumurtam büyüdü çatlattık.sonrasında şimdi progestan kullanıyorum.bakalım.ayın 20sinde belle olcak hayırlısı:1hug::enbuyukkk:

merhaba kızlar ben ilaçla adet olamıyorum bu ay gebelik oluşmayacak demiştim şimdi adet olmayı bekliyorum farlutal kullanıcam ve tekrar klomene başlıcam allah hepimizin yardımcısı olsun:)

elfidacım yani doktorunmu dedi gebelik yok diye.eğer öyleyse biran önce gelsin de kırmızılar tedaviye başlıyalım dimi ama???hımm şimdi seni listeden kaldırım ağustosa ekliyim ama tarihin belli olunca söle ama tamammı?bide seni sık sık bekliyoruz cicim ok?kendini yalnız hissetme.öptümmmmmyerimseniben

merhaba kızlar anca girebildim emine kaya tebrikler canım allah kucagına almayı nasip etsin canım sende tedavimi oldun canım? sakıncası yoksa gittigin dr hastaneyi ne kadar zamandır ilaç kullandın bizimle paylaşırmısın ayy bende meraklı melehat gibi oldum valla

sağol arkadaşım allah hepinize nasip etsin ben doktora gitmedim 12 sene önce oğlum da kullandığım ilaçların aynısını kendi kendime kullandım klomen ve prolaktini düşürmek için dopergin kullandım iki ay kullandım üçüncü ay kaldım oğlumada özel izmir hastanesinde tedavi görmüştüm :hooray: :nazar:

Dilerim hayırlısı ile ayın 20'sinde senin mutlu haberini kutlarız canım. Benim adetim düzenli. Doktor geçen ay stresten, yolculuktan yumurta oluşmayabilir, gayet normal bir durum dedi. Hatta ben yaş faktörü etkili mi dedim çünkü ben 34 yaşındayım. Doktorum 20'sinde kızlarda da yumurta oluşmayabilir yaşla ilgili değil dedi. Bu ay beklemekle zaman kaybetmeyelim, ilaca başlayalım dedi. Bugün arayacağım doktoru randevu verecek kontrol için. Klomende ikiz ihtimali varmış, bir de ikizz olsa ne güzel olur bir seferde iki çocuk birdn olur:) Ne zomuş bu hamilelik işleri Türk filmlerinde bir kerede hemen hamile kalıyor kadınlar:)

EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ

OelfidaO......................................?*???????????
MAVİŞ83...............................??????????

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................KLOMEN:hooray:

Kızlar biraz önce doktorumla konuştum, adetimşn başlangıcının 11 ya da 12. günü gel dedi Adetim 8'inde başlamıştım, adetimin 3. günü olan bugün klomene başladım. Haftaya cuma gideceğim. Çok geç bir zaman değil mi ?? Forumda okuduğum kadarı ile sanki doktor daha erken çağırmış hamiş adaylarını

Kızlar biraz önce doktorumla konuştum, adetimşn başlangıcının 11 ya da 12. günü gel dedi Adetim 8'inde başlamıştım, adetimin 3. günü olan bugün klomene başladım. Haftaya cuma gideceğim. Çok geç bir zaman değil mi ?? Forumda okuduğum kadarı ile sanki doktor daha erken çağırmış hamiş adaylarını

yok cicim doğru zaman zaten 13 14 gibi yumurtalar büyüyo.çatlatma için erken çağırmıştır.büyüklüğünü kontrol için.doğru zaman bence.beni bu ay adetimin 13ncü günü çağırdı.aynı gün çatlattık.iğneyle.

Merhaba kizlar bugün iş yoğunluğundan hiç yazamadim ama yazdiklarinizi takip ediyorum kizlar çok mutluyum nedenmi? Hani benim kahverengi leke geliyoduya dün ve önceki gün doktora gidicem falan diyordumya dün akşam doktordan randevu aldim bu akşam saat 6 buçukta randevum var ama sonra ne oldu bilin bakalim sabah bi kalktim benim kirmizilar gelmiş sökülmüş adetim oh ya bebiş olmasada adetimin gelmesi bile beni rahatlatti

mavişçim valla bu ne pozitiflik hayran kaldım canım.hep böyle ol inşallah...hai yeni tedavin hayırlı olur inşallah uğur getirir işe yararda bebişini alırsın kucağına:)

DOKTORDAN RANDEVU ALINCA KORKTU BENİMKİ HEMEN SÖKÜLÜVERDİ:roflol: OH VALLA ÇOK KORKMUŞTUM KİST FELAN VARDA GELMİYO DİYE ÖYLE Bİ RAHATLADIMKİ ANLATAMAM BİDE BU AKŞAM DOKTORA GİDİCEM ARTIK ODA YAPILCAKLARI SÖYLER YA BANA ÇATLATMA İĞNESİ VERMEMİŞTİ ACABA NEDEN? ŞİMDİ VERİRMİ ACABA?

canlarım saolun ya valla çok merak ettim nedir diye???odesia canım inşallah büyümüşlerdir.tam kıvamındadırladır.hadi bakalım çatlatma iğnesi yapcakmı doktorunnn.yoksa doğal yolla mı çatlıcak ben ilk ay pregnyl bu ay da ovitrelle(ismi tam bilmiyom yanlış da olabilir).hadi baklım allahım hepimize hayırlısıyla anne olmayı bebişlerimizin kokusunu duymayı nasip eder...

Semacım bi büyümş olsalar çatlatma olayı daha kolay sanırım, ben şansa bıraktırmicam ve iğne isticem eğer büyümüşlerse. çatlamaz falan kendiliğinden, klomen içmekten anam ağladı :( inş. sonuca ulaşırız.

kızlar ya hala benim kasıklarım ağrıyo hele eğilince falan geçen ay olmamıştı bu ay oluyo.ama bu ay yumurtada da bi farklılık var.bilmem biliyomusunuz ama dr um dediki yumurta sıvısı dışarda çatlamış ama tam çatlamamış yani kendini tamir etmiş olabilirmiş.ama çalışmalarra devam dedi.sıvı dışardaysa sorun yok dedi.ama kist olurmu diye korkmuyao deilim..ara ara kasıklarıma sancı giriyo.başkada bişe yok çünkü ilaç kullandığımdan herşey farklılaştı.aman hiç takmıyom ama....bi de odesia eğer çatlatma iğnesi vercekse pregnyl iste o daha ii tamamı?

Son düzenleme:
Back
X