• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Arkadaşlar mrb. ben 10 gün önce çatlama iğnesi vuruldum.Vurulduktan 5 gün sonra kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişlik var.Ve bügün dayanamayıp test taptırdım:sonuç 3.80 biliyorum negatif ama. Aslında çatlama iğnesiden sonra pozitif çıkar diyolar hamilelik olsada olamasa da.Morelim çok bozuk aslında adetime 10 gün var, sizce değerde bi değişiklik olurmu?Lütfen arkadaşlar ceveplarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekürler.

Arkadaşlar mrb. ben 10 gün önce çatlama iğnesi vuruldum.Vurulduktan 5 gün sonra kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişlik var.Ve bügün dayanamayıp test taptırdım:sonuç 3.80 biliyorum negatif ama. Aslında çatlama iğnesiden sonra pozitif çıkar diyolar hamilelik olsada olamasa da.Morelim çok bozuk aslında adetime 10 gün var, sizce değerde bi değişiklik olurmu?Lütfen arkadaşlar ceveplarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekürler.

Benimde iğnenein 11. günü kan testim 2 çıktı. Dr geç döllenem olabilir falan dedi. Regli günün 3 gün geçerse gel dedi. Ama sanmıyorum. Ben ikinci kan testi pozitif çıkacak kadar kendimi şanslı görmüyorum. Ama olanlar var.

Öncelikle çok teşekkür ederimmm.Ayyyyyy inşallah belkide öyle olur benım ilk gebeliğimde de geç döllenme olmuştu ama ozaman klomen kullanmamıştım ve de iğne vurulmamıştım.Gerçekten değeri sonrada yükselen var mı?

Öncelikle çok teşekkür ederimmm.Ayyyyyy inşallah belkide öyle olur benım ilk gebeliğimde de geç döllenme olmuştu ama ozaman klomen kullanmamıştım ve de iğne vurulmamıştım.Gerçekten değeri sonrada yükselen var mı?

İnşallah bu kezde öyle olmuştur. 3-4 gün sonra tekrar bir tahlil yaptırsan kesinleşir.

Bu arada kaç ay klomen kullandın?

Bu ilk defa kullandım. Ben de pco var ama doktorum sadece yumurtalık yapımın öyle olduğu söyledi yani sendromu yokmuş.Yaaa inan çokkk kötü oldummm.Peki senin nekadar odu ve nekadardır bebiş düşünüyosunuz?

Benimde ilk ay :) Biliyormusun bu topikte kendimde dahil şunu gördüm ilk ayında olan bayanla daha heyecanlı sabırsız oluyor. Daha zun süreli takip yaptıranar daha sakin ve sabırlı. Bu arada senle kaderimiz aynı :)

:teselli: canımmm yaaa nebilimmm bide ben normalde çok sabırsızım benim eşimde çok sabırsız.Ama ne bilim yine de umudum var gibi boşuna bilmem ama. Bu geç döllenme durumu oluyo benim ilki öye 1 hafta önce yaptırmıştım negatif(hem de 0) tam 1 hafta sonra kanda bile çıktı ve beklenen adetimi 15 gün geçmişti.ınşallah Allah dualarımızı kabul eder bi mucizede bize gönderir. Bide ben şuan çalışmıyorum bütün gün hep aklımda. Senin şimdi adetine kaç gün kaldı?

:teselli: canımmm yaaa nebilimmm bide ben normalde çok sabırsızım benim eşimde çok sabırsız.Ama ne bilim yine de umudum var gibi boşuna bilmem ama. Bu geç döllenme durumu oluyo benim ilki öye 1 hafta önce yaptırmıştım negatif(hem de 0) tam 1 hafta sonra kanda bile çıktı ve beklenen adetimi 15 gün geçmişti.İnşallah Allah dualarımızı kabul eder bi mucizede bize gönderir. Bide ben şuan çalışmıyorum bütün gün hep aklımda. Senin şimdi adetine kaç gün kaldı?

İnşalalh canım öyledir. İlkinde geç döllenme olduysa bundada olur kim bilir. Benim yarın dört gözle bekliyorum. Biran önce gelsinde ikinci ayıma başlıyayım istiyorum. Bende tedavinin başında hiç kendimi şartlandırmadım. İğneden 10 gün soonra çok sabırsızlandım ümit ettim. Gitim ikiyi gördüm geldim :) üzüntüm azaldı ama kolum kanadım krırılmış çok kötü oldum.

Ayyy canımmm yaaa seni okadar iii anlıyorum kii bende bugün aynıyım.Eşimin gözümün içine bakınca bile gölerim doluyor. Belki seninkide geç döllenme olmuştur. ınşallah canım hamile değilsek hemen adet olalım. Bide be artık nette çok araştımıcam stresimi çok artırdı sürekli aklıma geliyo yok öyle de oluyomuş ,sondada cıkıyomuş doktor bana dedi benden çok şey biyosun gerek yok rahat ol filan:uhm: Peki sen nekadardır bebişdüşünüyosun.

Ayyy canımmm yaaa seni okadar iii anlıyorum kii bende bugün aynıyım.Eşimin gözümün içine bakınca bile gölerim doluyor. Belki seninkide geç döllenme olmuştur. İnşallah canım hamile değilsek hemen adet olalım. Bide be artık nette çok araştımıcam stresimi çok artırdı sürekli aklıma geliyo yok öyle de oluyomuş ,sondada cıkıyomuş doktor bana dedi benden çok şey biyosun gerek yok rahat ol filan:uhm: Peki sen nekadardır bebişdüşünüyosun.

Ben evlendiğim gnden beri düşünüyorum diyebilirim :) Biz ilk yıl korunduk. Sonra tesadüfen rahimde perde olduğunu öğrendik. İyki hamişle kalmamışım. Büyük ihtimalle düşecekti. Sonra o üreç geçti. 3 ay korunmadık olmadı. Sonra yumurtamın büyümediğini söyledi 3 dr ve bu yola çıktık.

Bende çok araştırıyorum ilk dr umda interneti okuma kafan karışıyor dedi. Bu dr da sakın araştırma aklını bunla meşgul etme diyor ama elden gelir.

Bak şimdi balsurat iğneden kaç gün sonra regl oluyor çok merak ediyorrum gelsede öğrensem :))

Back
X