Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nrmnsa canım belirtilerin neler?
ya kızlar ben 11 agststa ıgne oldum doktor 12 sınden ıtıbaren gun asırı dedı
belım ve kasıklarım agrıyor.ve zamanı tutturamamktan korkuyorum.kendımı arahat bırakamıyorum
cok ıstıyorum allah herkese ramazan hedıyesı bebıs versın
inşallah hamılesındr yaa.suphelene herkes hamıle cıkar ınsalla.sen p.tesı beklıcen ben daha 10 gun beklıcem sen sanslısın.ay haberını beklıcemhihoyyyt:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah öyledir canım daha önce olmamıştı böyle. ya 2-3 gün öncesinden gelirdi ya da aynı gün. bi de ben bu ay hiç ilaç da kullanmadım. hatta belki hiç olmam diyodum. şimdi kesildi bişey yok ama sabah da geldi bikaç damla. karnım da adet olacakmışım gibi ağrıyo ama bakalım. adet olursam bile mucize gibi bişey olucak benim için. çünkü ilk defa ilaç kullanmadan 21.-22. günümde adet olmuş olucam. bakalım merakla bekliyorum. hayırlısı artık.
Kesİnlİkle gÜlcancım katılıyorum sana bende her ay hÜsrana uĞramaktan yoruldum artık ya...neden bÖle oluyor belİrtİlerİde yaŞıyoruz Üstelİk alahtan bende hİÇ gecİkme olmuyor o yÜzden bekleme aÇısından Çok umutlanmıyourm
allaım sen bu ramazn ayı hurmetıne bayramda hepımızın yuzunu guldur.bebıs haberlerımızı cogalt
arkadaşlar muhtemel adet tarihim 21 ağustos...salı günü aksamı yani adetime 10 gün kala açık kahverengi bir lekelenme oldu....2 defa...şimdi bu yerleşme kanamasını ben ilk defa bu sitede duydum acaba böyle birşeymi...dr.uma sordum olabilir dedi...ayın 17si pazartesi kanda gebeliğe bir baktır bakalım dedi...beklemek cok can sıkıcı Allahım herkese sabır versin....laelaelaelaelae
canım yeni ayın hayırlı olsun inşallah şansın yaver gider.
o belirtiler içtiğimiz klomen,gonaphene v.b.ilaçlar yüzünden oluyor,onlar yapıyor bütün bunları.ben hayatım boyunca ne göğüs şişmesi ne acıması,ne kasık sancıları hiç yaşamadım.ama hapları kullanmaya başladım başlayı aklına ne gelirse yaşadım.hayırlısı.gelecekse güzel günler ,çekilen çile neye değer.opuyorumnanaktan
canım inşallah yerleşme kanamasıdır.bebiş yoldadır inşaaalllaaahhhhhh.:Saruboceq:
canım cümlemize inşallah...bu belirtiler klomen vb.den olabilir peki benim 3.ayım klomende daha önceki aylarda kullandığımda böyle olmamıştı ama...
canım doktorun söylediğine göre bu hapın etkisi diğer aylardada sürüyomuş.bizde her ay içmeye devam ettiğimiz için etkisi dahada yoğun oluyor.ilk ay bende fark edemedim böyle şeyleri ama diğer aylar fazlasıyla yaşadım.mesela bu ay kullandın önümüzdeki iki ay kullanmasan vile o hormon takviyesi vücudda devam ediyormuş.
bu belirtiler klomen pregnylden olabilir mi seninde yazdığın gibi gülcan....benimde aklıma gelmiyor değil...
canım sen kac aydır kullanıyosun klomeni..
GÜlcan canım geldİm naber İyİmİsİn...