Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 eylül yeni tarihim canlarım
gulcan gulcan güülüüüümmm benı agustos 28 e yazlıstede
ınsallah hamısler lıstesınede gecerımm amiin
doktora gidiyorum hersey cok normal cok guzel diyor. hormonlarimda normal sebebini bilmiyorum. pco nedir?
Kızlar ben kırmızı kartı gördüm bugün..mafoldumbenYeni tarihim 13 eylül.Bu ay doktor değiştireceğim,bu yüzden ilaç kullanmayacağım bu ay.Ama yine de Allah'tan ümit kesilmez kızım gibi ikincide tedavisiz olur belki..:Saruboceq: Bu ay sonuç bekleyenler bebişlerinize kavuşursunuz inşallah,müjdeli haberler bekliyoruz sizden..opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar
klomenden sonra bugun ilk kontrolüme gittim
dr ile cok konusmadık
birkaç yumoş gördük
dr yazdırdığın yumoşların biri 6 diğeri 12 mm di(bugun 8.günüm)
sizce nasıl bu değrler arkadaşlar?
c.tesi ve p.tesi de kontrole gideceğim.
canım ya pco yumurtaların etrafındaki birçok kist olduğu zaman buna pco deniyor.
bende çocuk macerasına başladığımda bütün tahlillerim yapıldı,defalarca alltan usg ile bakıldı ama hiçbir doktor sende kistler var demedi.bu ay yeni bir doktora gittim usg de hemen kistleri göredü sen pco lusun dedi valla.meğersem benim kilolarım,aşaırı tüylenmem,adet gecikmelerim bundan oluyormuş. inşallah sende yoktur.
canım naptın adet olmadın değil mi? bir gün geçmiş galiba hadi hayırlısı canım yaa bi müjde patlatın artık yaa....
GÜlcan canım İnŞallah sevİndİr hadİ bİzİ bu mÜbarek gÜnde ne İyİ olur test ne zaan yapıcan anacım beklİcen mİ bİr kaÇ gÜn daha
inşallah canımda pek ümitli değilim ama test alamadım bana yakın eczane yok,eşime dedim almıcam bekle diyor.oda heray eve test taşımaktan bıktı heralde biraz daha geçsin dedi,iyi dedim bende.
canım ya pco yumurtaların etrafındaki birçok kist olduğu zaman buna pco deniyor.
bende çocuk macerasına başladığımda bütün tahlillerim yapıldı,defalarca alltan usg ile bakıldı ama hiçbir doktor sende kistler var demedi.bu ay yeni bir doktora gittim usg de hemen kistleri göredü sen pco lusun dedi valla.meğersem benim kilolarım,aşaırı tüylenmem,adet gecikmelerim bundan oluyormuş. inşallah sende yoktur.
tuylenmem yok ama kilom var oda evlenip isi biraktiktan sonra oldu.
tuylenmem yok ama kilom var oda evlenip isi biraktiktan sonra oldu.
gunaydin bende gebzedeyim. iki yildir gebzede oturuyorum.ilk defa gebzeliyim diyen birini duyuyorum.burdaki herkes biyerlerden gelmis.gunaydın cnm hsg dın kocaelıdemı oturuyorsun ??? bende gebzelıyım hemsehrı sayılırız