Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz Melek çok sevindim. İnşallah allah bebeklerimizi kucaklarımızda nasip etsin..
CANIM BENİM.....
CUMARTESİ GENEL ANESTEZİ ALTINDA RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM...
ÇEKİM YAKLAŞIK YARIM SAAT SÜRMÜŞ AMA BEN 1,5 SAATTE KENDİME GELDİM...
AMA ÇOK RAHAT GEÇTİ HİÇ ACI DUYMADIM...
AYRICA KANAMAM DA OLMADI...
SONUCA GELİNCE:::::::::::::::
HER İKİ TÜP TE MUNTAZAM ŞEKİLDE AÇIK NET VE RAHAT.....:teytey::teytey:
RAHİM ŞEKLİ DE NORMAL ÇIKTI.........
HİÇBİRŞEY KORKTUĞUM GİBİ DEĞİLDİ...
ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY ÇOK GÜZEL ÇIKTIa.s.
arkadaşlar günaydın..Benim ilacım bu gün bitiyor. 5. gün. Fakat anlayamadığım çatlama günümü bilmiyorum ve çatlama iğnesi vermedi.adet gününden 10.gün sonra gün aşırı çalışmaya başlayın dedi.. Adet dönemindede gel dedi.dr. Sanki beni başından savdı gibi geldi..Bazı arkadaşlar doktorlarının yumurtalık kontrolü yaptığını söylüyor. Kafam çok karıştı ..Bu konuda bilgi olan arkadaşlar bilgi verebilirmi ..Teşekkürler.
Canım benim doktorum da seninki gibi. Çatlatma iğnesi veriyordu sadece farklı olarak. Sonrasında gün aşırı çalışın ve adette gel diyordu. Hiçbirşeye canını sıkma. Hepsi mısırlar gibi çatlayıp patlayacak bebiş oluşacak inşallah:))
teşekkür ederim. Fakat çatlama günü bilinmezse başarı oranı nasıl olacak..? Bu arada ilaçları tam saati satinemi aldınız siz. Ben biraz saatlerini kaçırdım. 2 saat gibi ..Allahım çok umutluyum bu ay içimde bir his var sanki olacak gibi.. Allah herkezin gönlüne göre versin...
arkadaşlar benim size bi kaç sorum olacak yumurtlama adetin 9. veya 10. günü olabilirmi :uhm: benim 9. günü kasıklarıma ara ara ağrı girdi 10. günü de akıntım çok oldu geçen ay yumurtlamam geç olmuştu iki aydır klomen kullanıyorum.doktor eylül 1 e gün verdi yumurtlama kontrolü için ama biliosun ayın 1 i ramazanın başlangıcı benim dk. da erkek acaba diorum bu ay aramı versem gitmesem mi ki dk.ra :uhm:
kafam çok karıştı biraz yardımcı olabilirmisiniz kızlarkafamçokkarıştı
saol polenss valla bilemedim ya benim ramazanda kullanmam gereken bi ilaç yk klomeni bitirdim dk sade yumurtlama kont.için çağırıo yumurtlamanın gününü bulmak için bakalım hayırlısı allah hepimizi tez zamanda bebişlerimize kavuştursun