canım dr.um ayın sonunda tekrar kanda gebeliğe bakarız dedi eğer adet olmazsam....
ayın sonuna niye bekliyorki.senin günün dündü zaten.bence pazartesi filan tekrar baktır derim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım dr.um ayın sonunda tekrar kanda gebeliğe bakarız dedi eğer adet olmazsam....
ayın sonuna niye bekliyorki.senin günün dündü zaten.bence pazartesi filan tekrar baktır derim.
gülcan bende heveslendim şimdi ama korkuyorum da..biliyosun salı günkü kan testi negatif cıkmıstı ya benim ondan....:çok üzgünüm:
ve benim 28 temmuzdaki ultrasonla yumurta takibimde sadece solda 20 mm. lik 1 tane çatlamış yumurta vardı... 1 tane yumurtayla hamile kaldım.. yani sayısı ve büyüklüğü hiç önemli değilmiş belki de... önemli olan hayırlı zamanın gelmiş olması....
beni de klomenle hamiş kalanlar listenize eklermisiniz... muhtemel doğum tarihim kesin gebelik haftam belirlendiğinde belli olucak ama büyük ihtimalle nisan 2010 :)))
hoşgeldinnnnnn,
canım inşallah hamiştirsin.emin olmak için kanda baktır bencede...ama inşallah hamiştirsin.hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz..
gülcan bende heveslendim şimdi ama korkuyorum da..biliyosun salı günkü kan testi negatif cıkmıstı ya benim ondan....:çok üzgünüm:
canım ben senin yerinde olsam çoktan bkmıştım listede yeal hemen bak geç döllenme olabilir tatlım hadi bak sonucunu paylaş ve kendini de bizi de mutlu et opuyorumnanaktan
mrb arkadaşlar benim eşimde klomen tedavisine başladı eşi klomen kullanıpta hamiş kalan varmı duydunuzmu bizim sperm sayımız iyi sadece hareket az![]()
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum inşallah beklediğimiz gibi hamileyimdir göğüslerim acımaya başladı ve çok sık idrara çıkıyorum ama bunlar adet belirtileride olabilir tabiki ama inşallah değildir bebeğimin işaretleridir allah bu ramazan ayında hepimizin yüzünü güldürür inşallah hepinizi öpüyorum tekrar tekrar teşekkür ediyorum hepinize
günaydın kızlar ben bu topikte yeniyim bende bu ay klomen kullandım iki tane yumurtam varmış biri 20 diğeri 22 mm ama doktor çatlama iğnesi vermedi sordum ben aşılama da veriyorum dedi sizleri okuyunca hep iğne olmuşsunuz merak ettim acaba her klomen kullanışında iğne veriliyormu doktor neden vermedi acaba bana :uhm:
hadi hayırlısı bir an önce belli olur inşallah kızlar bu topik çok uğurlu benim umutlarım yeidn yeşermeye basşladı çocuk fikrinden bile vazgeçmiştim neredeyse ama bu tpik beni umutlandırdı hihoyyythihoyyythihoyyyt
Eğer bu kadar yumurtayada bu ayda fos çıkarsa artık kendimi atarım boğaz köprüsünden :)) Bu ramazan en çok kendime ve bebek isteyebn tm arkadaşalıma dua edeceğim.
canım benim eşimde biraz pinpirikli içmez hemen illaki doktor vercek eşime doktor verdi içimde umut var :Saruboceq:arkadaşım çok duydum eşide klomen kulllanan ama sonuç ne oldu ondan bir bilgim yok.bende eşime iç diyorum ama içmiyor.illa doktor vercekmiş.
Bellimi olur belkide bu ay duaların kabul olucakkk belkide hayırlısı senin için bu aydırr:Saruboceq:tutucak ınsallhh :)))))Ah balsurat ah geçen ayda 2 tane çatladı ben ikiz bekliyordum hatta :)) Bu ay bunlardan biri tutarsa bile büyük mucize. Sende dr a gitmesende kendini takip et. Kaçırma günlerini canım.
Bu arada benm iğne 11. gün olduya ben bu ay biraz erkenmi regl olacağım çünkü geçe ay 15. gün olmuştu.
slm kızlarrr... balsurat ın tvsiyesiyle girdim topiğinize... :))) listenizde inşallah herkes üst bölüme çıkar tez zamanda.. benim 10 temmuz son adetim.. 14 temmuzda başlayıp 5 gün,günde 3 kez klomen kullandım.. ilk kez kullandım... 10 ağustosta adetim gelmedi testte de negatifti.. ama 15 temmuzda silik 2. çizgi çıktı.. çarşamba günü de b-hcg >1000 çıktı.. dün vajinal ultrasonla 6.9 mm. keseyi gördük belli belirsiz...geç döllenmeymiş benimki.. ama olsun rabbime şükür... klomenle ilk ayımda hamile kaldım... darısı hepinizin tüm isteyenlerin başına.... :Saruboceq: inşallah bende 2 hafta sonra kontrolümde kesemin geliştiğini ve içinde bebeğimin oluştuğunu görebiirim.. inşallah sağlıklı bi hamileliktir ve devam eder doğuma kadar... umudunuzu kaybetmeyin kızlarr.. bol bol dua edin.. dualarım sizinle... :Saruboceq:
ayy kızlar ben bugün çok acıktım ya.dün acıkmamıştım.off zamanda geçmek bilmiyor..
ayy kızlar ben bugün çok acıktım ya.dün acıkmamıştım.off zamanda geçmek bilmiyor..