• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Yok gülcancığım iğnenin 11. gününü bekliyorum :))

Balsurat sorma negütif çıkarsa gene oldumu olmadımı geçmi oldu diye düşünecem. Ama böyle gün yaklaştıkça ellerim falan titriyor ruh gibi oluyorum.

Öffffffffff öfffffffff.

azcık daha bekle gülüm yaaaaaaaa sonra üzülme

azcık daha bekle gülüm yaaaaaaaa sonra üzülme

Kendime söz geçirmesini bir öğrenebilsem. Hergün kalkıyorum bir gün daha geçti diyorum. Eğer bu kadar yumurtaya bu ayda hamile kalamazsam benim için büyük travma olur. O zaman zor hamile kalacağımı düşünmeye başlayacağım :(

mrb kızlarr , ben de 2 sefer klomen kulladım hatta 2 ci kullanımda günde 3 kere aldım ama ikisindede yumurtalarım gelişmedi.adet olmadım sanırım yine adet söktürücü yazacak dr.sonrasında olur inş.

mrb kızlarr , ben de 2 sefer klomen kulladım hatta 2 ci kullanımda günde 3 kere aldım ama ikisindede yumurtalarım gelişmedi.adet olmadım sanırım yine adet söktürücü yazacak dr.sonrasında olur inş.

inşallah adetin gelirde tedavine devam edersin canım.klomenlo olmadıysa iğne tedavisine geçer heralde doktor.

Kendime söz geçirmesini bir öğrenebilsem. Hergün kalkıyorum bir gün daha geçti diyorum. Eğer bu kadar yumurtaya bu ayda hamile kalamazsam benim için büyük travma olur. O zaman zor hamile kalacağımı düşünmeye başlayacağım :(

zor hamile kalıcam deme,zamanı var de.gelecek bebişlerimiz merak etme.süprizzzzz

hoşgeldin canım aramıza.buyrunnnnnnnnn
tedavin hayırlı olsun.inşallah faydalı olur.merak etme doktorun seni yönlendirir kendini ona bırak.alışcaksın mecburen usg lere filan bizde korka korka gittik ama şimdi alıştık.

hoşbulduk cnm tşk .insan neler olacagını merak ediyor korkuyor.bilincli olmakda cok iyi olur diye düşünüyorum

Ben bu ayı es geçtimkaydirigubbakcemile4bugün adetin 16.günü ve hiç çalışmadık:roflol::roflol:Birde böyle deneyelim dedimkaydirigubbakcemile3%100 hamile olmucagımdan eminim :smiley-cool:bu demek oluyorki ay sonunu rahat birşekilde bekliycemkaydirigubbakcemile3

kız balsurat bu ne monotonluk.
biliyosun 7 günden sonra spermlerin kalitesi düşüyor.
değerlendirseydin keşke.birde nasıl durdunuz ben ona hayret ettim,benimkine yalvarsan
beklemez bukadar.:kedi:

gelinc:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: 26 AĞUSTOS
serenay2010::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 AĞUSTOS
gul_ay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::27 AĞUSTOS
pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::28 AĞUSTOS
hasreti::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::28 AĞUSTOS
vasfiyeee::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::28 AĞUSTOS

kızlar durumlar ne test yapan yokmuuuuuuu????

hmm sen baya tecrubeli sayılırsın cnm bu klomeni kullandıkdan sonra aşımı yapılıyor peki

hayır canım.klomeni kullanıyosun doktorun sana gün veriyo(doktora bağlı)12.13. veya 14.gel diyor.yumurtaların büyümüşmü büyümemişmi ona bakıyor.eğer yeterli büyüklüğe geldilerse çatlaması için çatlatma iğnesi veriyo.36 saat sonrada ilişki öneriyo.bu böyle devam ediyor.

Agrin ne yaptı hiç haberiniz varmı? Oda 10. gün kan testi yapmıştı 3,5 çıkmıştı onada dr geç döllenme olabilir demişti. Çok merak ediyorum ne yaptı acaba?

Back
X