• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Şöyle düşün gece yatarken yanıma kola koyuyorum büyük bardakla gece her uyandığımda onu içiyorum. Sırf onu içebilmek için gece 5 kere rahat kalkıyorumdur.

arkadaşlar kolanın içinde ne olduğu belli değil
lütfen dikkatli olalım
belki bebişlere bile zararlı, bilemiyoruzzzz

aman kızlar kilolara çok dikkat.. kilo verdikçe hamile kalmamız daha kolaylaşıyomuş biliyosunuz dimi... her ne kadar zor da olsa kilo vermek en azından almamak için gayret gösterin arkadaşlar. ben de tedaviye başladığım zaman ilk defa hayatımın rekorunu kırıp 70 kg'ya ulaşmıştım. boyum 1,72 olduğundan doktor kilon çok fazla değil ama yine de kilonun %10 nu ver demişti. ben de hemen çok sıkı bir rejime başladım. çok yavaş kilo verdim ilaçlardan dolayı ama hedeflediğim 58 kg.ye sadece 3 kg. kaldı. normal biri benim gibi 6 ay boyunca rejim yapsa en az 15-20 kg. zayıflar ama ben sıkı rejimle yanlızca 9 kg. verebildim yine de yılmıyorum. hem kendi sağlığım hem de bebeğimin gelmesini çok istediğim için kesinlikle vazgeçmiyorum. siz de vazgeçmeyin kilo çok önemli..

aman kızlar kilolara çok dikkat.. kilo verdikçe hamile kalmamız daha kolaylaşıyomuş biliyosunuz dimi... her ne kadar zor da olsa kilo vermek en azından almamak için gayret gösterin arkadaşlar. ben de tedaviye başladığım zaman ilk defa hayatımın rekorunu kırıp 70 kg'ya ulaşmıştım. boyum 1,72 olduğundan doktor kilon çok fazla değil ama yine de kilonun %10 nu ver demişti. ben de hemen çok sıkı bir rejime başladım. çok yavaş kilo verdim ilaçlardan dolayı ama hedeflediğim 58 kg.ye sadece 3 kg. kaldı. normal biri benim gibi 6 ay boyunca rejim yapsa en az 15-20 kg. zayıflar ama ben sıkı rejimle yanlızca 9 kg. verebildim yine de yılmıyorum. hem kendi sağlığım hem de bebeğimin gelmesini çok istediğim için kesinlikle vazgeçmiyorum. siz de vazgeçmeyin kilo çok önemli..

canım ya boylarımız aynı benim de 172 cm ve ben de 63-63.5 kiloyum ve benim de hedefim inan 58 süprizzzzzsüprizzzzz ve ben ramazanda mutlaka 1-2 kg alırım genelde eğer yine alırsam 65 e çıkıcam çok korkuyorum sen nasıl bir diyet yaptın benim de dikkat etmem lazım dikkat ettiğim halde kilo aldım yaa üfff kg almak istemiyorum ben de bebek için uğraşıyorum yaklaşık 15 aydır..

kızlar benim boyum 168 bugün sabah tartıldım 64 kilo olmuşum....Ben anlamadım klomenden önce 53 kilo olan ben 64 kiloyum....birde bu kiloyla hamile kalsam 80 kilo doğururum herhalde....gerçi bebişim olsun ben 100kilo olıyım razıyım:emir_bebek:

kızlar benim boyum 168 bugün sabah tartıldım 64 kilo olmuşum....Ben anlamadım klomenden önce 53 kilo olan ben 64 kiloyum....birde bu kiloyla hamile kalsam 80 kilo doğururum herhalde....gerçi bebişim olsun ben 100kilo olıyım razıyım:emir_bebek:

ben klomenden önce 60 tım şimdi nerdeyse 64 oldum..:sinifsinif::sinifsinif:

Kızlarr neden o kadar fazla kiloo aldınız klomenle?kaç ay kullandınız çok şaşırdımm.ıştahınızmı artıyorda alıyorsunuz kilolarııı..

Kızlarr neden o kadar fazla kiloo aldınız klomenle?kaç ay kullandınız çok şaşırdımm.İştahınızmı artıyorda alıyorsunuz kilolarııı..

valla balım biliyosun benim 3.ayım bitti klomende....Hem iştahım açıldı hem de bu bebek stresinden aldım ben bu kiloları.....

Kızlar maşallahh sizeee benim 7 ay feci bulantılarım olmştuu ilaçtan dolayııı .O yüzden yemeklerden tiksiniyorum artık :Pöğğğğ

bende ilginçtir acayip bir tatlı yeme isteği oluyor sanki illa hergün tatlı yemeliyim çok kötü biliyorum ama bazen yatmadan az evvel kızımın gofretlerini yiyorum size de itiraf etmiş oldum

benim de iştahım arttı ve hiç ağzım boş dursun istemiyorum benim de canım hep tatlı filan çekiyor valla dikkat etmesem ne olur bilemiyorummm

Arkadaşlar bence kilolar ilaçtan falan değil sadece ve sadece STRESTEN.
Mesela balım kilo vermiş , çünkü her vücudun strese tepkisi farklı

maşallahım var hiç iştahımın kapandığını bilmem kendimi bildim bileli hep açıktır su içsem yarar çok kolay alırım ama çok çok zor veririm

Back
X