Sultaanıım, Serselom, Alminasııım, Deryam canlarım beniiimm. Şimdi iyiyim Allaha şükürler olsunn. İki günden beri mide bulantılarım oluyordu zaten ben de bunu adet dönemimin yaklaşmasına bağlıyordum. Akşam öyle bir baş dönmesi oldu ki, kendimden geçtim resmen. Hatırlar mısınız bilmiorum daha önceden benim beyinle ilgili problemlerim olduğu için de eşim çok telaşlandı hemen beni acile götürdü. Oğluşumla birliktee. Doktor bunun telaş edilecek bir durum olmadığını, şimdilik bir iğneyle beni rahatlatacağını fakat, ertesi gün illaki bir beyin cerrahına gidip tomogrofi çektirmem gerektiğini söyledi. Ben de eğer gebelik varsa bu iğne zarar verir mi dedim. Elbette zarar verir dedi. Bi tahlil yaptıralım fakat burada sadece idrardan bakabiliyoruz, eğer gebelik çıkarsa buna bağlarız baş dönmelerinizi dedi. Sonra biz ailecek gebelik testi yaptırdık ama herzamanki gibi negatif çıktııı boshayallersmile Gebelik testinizi yarın kanda baktırın, eeğer erkende zaten idrarda görünmez dedi acildeki doktor. İşte biz de gittik sabahtan Beta HCG için kan verdik. Öğlenden sonra cıkacakmış ama, bir de ultrason için yarın sabaha randevu verdiler çünkü idrarımı hiç yapmadan gitmem gerekiyormuş. Ben de bugün tekrar izin almayacağım ve yarın sabahtan gittiğimde hem kan testini alıp hem de ultrasona gireceğim.
Valla en kısa şekilde böölee anlatabildim kıslaar. Allahhatann uzatmadım yanee şakkıdı