Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
canım bende pkoluyum.:roflol:benimde dün vuruldu.hakkımızda hayırlısı.banada 4 gün ilişki dedi.pek farkı yok.takıl:jeyyar:benimde 17mm di yumurtam.olacağı varsa hertürlü olur sıkma canını.bu arada bende progestan kullanıyodum fakat klomene başlayınca drm kullanma dedi.iki ilaç birlikte olmaz demişti.bir sor doktoruna.
saol canım!ben kolmenle beraber günde 2 estrofem kullanıyordum.çatlatma günü progestana başlıcam estrofemi de 1 e düşürcem.estrofemi bırakırsam kanamaya neden olur dedi.zaten esrofemi progesteronla takviye ediyolarmış.rabbim hayırlakucağımızı doldursun...
meleğim ve aşkım::::::::::::::::::::: 1 OCAK
faddim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 OCAK
cerot:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 OCAK
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 OCAK
Mavinur44:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
disikus :::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
umutlu22....................................17 OCAK
zeyno1981:::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
penyez26:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
erkans35::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
dilemyare...................................22 OCAK
kocabebe:::::::::::::::::::::::::::::::::::
deryaberil.................................. 29 OCAK
İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
ŞUBAT AYI LİSTESİ
MELEĞİM VE AŞKIM.............1 ŞUBAT
SERSELO.............................2 ŞUBAT
ÇETREFİLLİ...........................2 ŞUBAT
EMİNE KAYA........................6 ŞUBAT
KUZU84................................12 ŞUBAT[/COLOR]
nazarlar değmesin hamiş listemize
zazezcim tebrikler canım kutlarım Rabbim tamamına erdirsin kusura bakmayın kızlar ben pek girmek istemiyorum siteye çünkü bende stres yapıo kafaya takmamak istiyorum ama bi yandanda merak ediyorum yeni hamişler varmı ki diye sadece girip msjları okuyup çıkıyorum yani sizlerden kopmak istemiyorum ayrıca beni klomen kullananlar listesine yazmışınız ben hiçbirşey kullanmıyorum canlarım düzeltirseniz sevinirim artık hesap yapmıyorum oluruna bıraktım stresden uzak kalmaya çalışıyorum yeni hamiş arkadaşlarıda tebrik ederim hayırlı olsun hepinizi öpüyorum byyyy...
zazezcim tebrikler canım kutlarım Rabbim tamamına erdirsin kusura bakmayın kızlar ben pek girmek istemiyorum siteye çünkü bende stres yapıo kafaya takmamak istiyorum ama bi yandanda merak ediyorum yeni hamişler varmı ki diye sadece girip msjları okuyup çıkıyorum yani sizlerden kopmak istemiyorum ayrıca beni klomen kullananlar listesine yazmışınız ben hiçbirşey kullanmıyorum canlarım düzeltirseniz sevinirim artık hesap yapmıyorum oluruna bıraktım stresden uzak kalmaya çalışıyorum yeni hamiş arkadaşlarıda tebrik ederim hayırlı olsun hepinizi öpüyorum byyyy...
slm kızlar. ben de bugün doktora gittim ama acile :) öğlende biraz kanamam oldu ve çok korktum bebeğim gidiyo diye. hemen acile gittim usg de bişey göremedi. kese henüz görünmüyo dedi. yanlız hala bikaçtane yumurtam varmış. sonra kan testi yaptırdı. Allahım o 1 saat geçmek bilmedi. neyseki testin sonucu iyi. normalde 600-700 olması gerekirken benimki 867 olmuş. doktor değerin güzel artmış ama düşük tehlikesini engellemiyo dedi. kanamada düşük tehlikesini bildirir dedi. progesteron verdi. kese için yine 1 hafta sonra gitcem. şimdi biraz dinleniyorum. o kadar zor bulmuşken kaybetme korkusu gerçekten çok kötü. hamile olana kadar 1 dert hamile kaldıktan sonra 1000 dert diye söyleyenleri şimdi gerçekten çok iyi anlıyorum.
Rabbim öncelikle isteyen herkese nasip etsin ve bizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah amin.
slm kızlar. ben de bugün doktora gittim ama acile :) öğlende biraz kanamam oldu ve çok korktum bebeğim gidiyo diye. hemen acile gittim usg de bişey göremedi. kese henüz görünmüyo dedi. yanlız hala bikaçtane yumurtam varmış. sonra kan testi yaptırdı. Allahım o 1 saat geçmek bilmedi. neyseki testin sonucu iyi. normalde 600-700 olması gerekirken benimki 867 olmuş. doktor değerin güzel artmış ama düşük tehlikesini engellemiyo dedi. kanamada düşük tehlikesini bildirir dedi. progesteron verdi. kese için yine 1 hafta sonra gitcem. şimdi biraz dinleniyorum. o kadar zor bulmuşken kaybetme korkusu gerçekten çok kötü. hamile olana kadar 1 dert hamile kaldıktan sonra 1000 dert diye söyleyenleri şimdi gerçekten çok iyi anlıyorum.
Rabbim öncelikle isteyen herkese nasip etsin ve bizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah amin.
canım çok geçmiş olsun ama sakın fazla ayakta durma ve ağır işlerden uzak dur.okadar zor elde ediyoruz bide kaybetme riskinide diğer insanlara göre daha fazla taşıyoruz maalesef.rabbim yardımcın olsun.umarım başka sıkıntı yaşamazsın,bebişine hayırlı,sağlıklı bir şekilde kavuşursun.:Saruboceq:
meraba arkadaslar ben hastalandım sukur sonunda sukur dıyorum cunku kıst olusmustu ve hastalanamıyordum.artık beklenen tarıh subat 15.bu kez cok ümitliyim.her aya böle başlıyorumm:) pazartesı kontrolum var sanırım baslarım ılaca hayırlısı.
meraba arkadaslar ben hastalandım sukur sonunda sukur dıyorum cunku kıst olusmustu ve hastalanamıyordum.artık beklenen tarıh subat 15.bu kez cok ümitliyim.her aya böle başlıyorumm:) pazartesı kontrolum var sanırım baslarım ılaca hayırlısı.
meleğim ve aşkım::::::::::::::::::::: 1 OCAK
faddim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 OCAK
cerot:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 OCAK
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 OCAK
Mavinur44:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
disikus :::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
zazez:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
umutlu22....................................17 OCAK
zeyno1981:::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
penyez26:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
erkans35::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
dilemyare...................................22 OCAK
kocabebe:::::::::::::::::::::::::::::::::::
deryaberil.................................. 29 OCAK
ı**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
ŞUBAT AYI LıSTESı
MELEĞıM VE AŞKIM.............1 ŞUBAT
SERSELO.............................2 ŞUBAT
EMıNE KAYA........................6 ŞUBAT
KUZU84................................12 ŞUBAT
RUFEYDESERRA..................13 ŞUBAT
DıŞıKUŞ................................15 ŞUBAT
CETREFıLLı...........................22 ŞUBAT