hoşgeldin kuzumm..... yumoşlar daha büyürken yoruyor bak kendini :) sevdaya dur diyen pişman oluyor dur dedikce kadın hararet yapıyor..sabah yat dilen deidm mutfağı süpürdü sildi. eşi yat dinlen demiş tulum örmeye koyulmuş....durmuyo durmuyo...bebeği düşünsenize bi anası böyle olursaaa bebiş atomkarınca olcakk....
hosbulduk cnmmm.ayy nebılım sıkıldım uyudumm bende:)buarada daıreyı sordum hbr vercekler cnm bana.orda vardı kıracı ama kaçtılar adamlar dolandırıcı cıktı:))bızım çavusa sordum kırasını dedı galıba mal sahıbının hbr bıle yokmus kıracıların kaçtıgından:)) banahbr vercek nekedar kıraya verecegını cnmm
,,yaaa sen bi söz dinleseneee uzat ayaklarını dinlen demedik mi biz sna...aaaaa walla dur dedikce tersine anlıyor...çalış çalış süpür sil kapıları falan da sil penceereleri de sil hazır yağmurda varrr...
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
kuzu hamiş değil ama b ay tutturacakkkkk![]()
inşşşş cnmmm inşş 3 gundur kasıgım da ara aar agrı oluoo nuyuyoo ondan galıba :))yarın dr gıtcem işte tekrara inş istedıgı kadar olurda iğne olurum hafta sonuıda vbol bol calısırız:kedi:ama bu ay sunu farkettım hıssedıorum akıntım oluoo agrım oluoo buyumeye basladıgnda berı gecen ay hıssetmemıstım cunkuCADIARZU
saol güzelim yaaa walla öyleee hergün bir haber hergün bir hareket oluyor bizde de :)
amin hepimize inşallah ...
ulaaaa hatunlar ne kadar yazdınız okuyamadım vallahi, haftaya izinli olacagım diye şimdiden gelecek haftanın işlerini yapıyorum da, takip edemiyorum ama serselo gelmemiş, hissediliyor nerde kiii:uhm:
eveetttt serseloo yokk nerde acepppCADIARZU