Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benım buaralar gıremedım ya bilmiyorumkismilenasılsın napıosun gecmısı okuyamadım bayaaa yazmıssınz ne var ne yokk bakalımm
valla degık bısy yok cnm gıremedım buaralar ,calısmalara devamm:kedi:yarın dr gıtcem bende :)))
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr özledım sızııııııııııı ...almınasım, serselom, gııııı cetrefıllıııı ,umutlu,dılemyare,azez,ozgeozge,sultan,esemos hepınıze gunaydınnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemus
gunaydin kizlar bisey sorucam idrarda kotu koku hamilelik belirtisi olabilir mi?benim adetime 1 hafta var daha bu ay yumurta takibi yaptirmistik ve bekliyoruz ama daha hayatimda boyle kotu koku tecrubesi yasamamistim..bilen var mi?
kanda mı baktırmıstın? valla canım benim olayım halka maloldugu ve sivas da kücük yer oldugu için bi kan versem herkesin haberi olur:roflol: o yüzden sabahları gizli gizli idrarda bakıyorum, ama ı ıh ikinci çizginin yerinde yeller esiyorkaydirigubbakcemile2
ayyy o zevk hanesi mahvetti zaten beni:roflol:
canım adetime 1 gün vardı kanda baktırdım... hep saklamak istediğim için sonrasında da adetimi 3 gün geçince evde test yaptım ikinci çizgi kıpkırmızı hemen çıktı...canım inş. hamişsindir mutlu haberini duyarız bugünlerde...
Evet canım çok şükür cumayı gördük. Bu ay senden çok umutluyum Ayşeciğiim. İnşallahh güzel haberi vereceksin bize. Benim adetim sökülmek üzere, kahverengi lekelenmeler başladı.valla şükür umutlum gercekten nihayet cuma geldi, ben çarşambadan beri bugün cuma de mi diye dolandım durdum:roflol: uyumak istiyoruuummirmirmirmir
selam kuzucuğuumm özlettin valla kendini. hoşgeldin sefalar getirdin.canım benım buaralar gıremedım ya bilmiyorumkismilenasılsın napıosun gecmısı okuyamadım bayaaa yazmıssınz ne var ne yokk bakalımm
valla degık bısy yok cnm gıremedım buaralar ,calısmalara devamm:kedi:yarın dr gıtcem bende :)))
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr özledım sızııııııııııı ...almınasım, serselom, gııııı cetrefıllıııı ,umutlu,dılemyare,azez,ozgeozge,sultan,esemos hepınıze gunaydınnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemus
Allah razı olsun gülümm. Bizim için dua eden dilin dert keder görmesin inşallahh.günaydın arkadaşlar hepinize dün hamiş olmayan arkadaşlar için dua ettim inşallah kabul olur kuzucum nasılsın incir kürü yapmıştın sen bu ay değilmi
Sana da hayırlı cumalar nartaneeemm.hayırlı cumalar kızlar..
inşallah canım benim nickin gibi umutlu umutlu konusuyosun ama inşallah senin de gelmez kırmızılar, bu yasadıkların gebelik belirtisidir inşallah:Saruboceq:Evet canım çok şükür cumayı gördük. Bu ay senden çok umutluyum Ayşeciğiim. İnşallahh güzel haberi vereceksin bize. Benim adetim sökülmek üzere, kahverengi lekelenmeler başladı.
[/B]
inşallah canım benim nickin gibi umutlu umutlu konusuyosun ama inşallah senin de gelmez kırmızılar, bu yasadıkların gebelik belirtisidir inşallah:Saruboceq:
Yok be canım ben tedavi neyim de görmedim biliyorsun bu ay. Adet söktürücü de kullandım. Adetim gelsin kii, tedaviye başlayayıım. :dance: Bu ay seni kutlayalım, bir dahaki aya beni kutlarız inşallahh.
HUHUUUUU nbr kıslarr
cetrefıllım ozellıkle senı soruyorummmmsırnaşık şey
canım hala gelen giden yok, hayra cıksın inşallah, sabah test yaptım tek cizgiydi ama:uhm:adet de gelir gibi belirtiler var ama sökülmedi, gelmez inşallah, şeyim benimle dalga geciyor:roflol:
sen nasılsın? neler yaptınız kardesinle?
ıyıyız canım dun gezmeye cıktık bebek odası falan baktık kardesım buradayken bebek odasını teyzesı alacak hedıye mobılya begendı oradan kıyafet falan baktık cok guzel bır tulum aldı :))) pembe beyaz uzerınde elma var elmadan kurt cıkıyorrr cok komıktı ne olur alalım bunu dedı oyle ufak tefek bırseyler aldık ıste yarın aksamda gıdıyorrr sayılı gun cabuk bıtıyorr
ayyy güle güle gitsin, canlar saolsun da yine gelir nasılsa. benim de bir ablam var, o da izmirde...yani kolay deil napalım... ama alminas bebeklere tulum cok yakısyoooo, benim bi tospam olsun ona cesit cesit tulumlar alcam kısmet olursa:)
umutlumm nbrrrr