Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın canısı ooo zor walla işin.ben 1,5 yıllık evliyim,dün karsa geldim ailemin yanına,ilk defa eşimle ayrı kaldık çok zormuş be.bilmiyorumkismile.ama baba evi de bir başka inan çok özlemişim.1 hafta rapor alıp kaçtım,esti birden.ama iii oldu walla.bayanssulusmile

merhaba guzel arkadasim jale33 tsk ederim bilgilendirdigin icin:) ben ilk yaptirdimdada 3gun sanci cektim ama sonrasi hic aci kanama yada her hangibi birsey hisetmedim:) darisi herkesin basina,anlaidm kadariyla cocuk sahibi dielsiniz yalnis anlamadiysam dilerim allahim hangi zamanda anne olamk istiyorsaniz o gunu o zamani size yasatsin amin,sevgi ve saygialrimla esen kaliniz jale33

merhaba arkadaşlar, sürekli takip ettiğim bu forma artık bende yazmalıyım dedim. bu konular hakkında herkesle konuşulmuyor ne yazıkki aynı sıkıntı yaşayan arkadaşlarla yazımak iyi gelir diye düşündüm.bende bir pco ssendromu hastasıyım. süreki olarak glucophage kullanıyorum yaklaşık 6 aydır demeler sonunda çocuğumuz olmadığı için doktora gittim şubat başında. (bundan önceki gittiğim doktor 1 sen deneyinn sonra gelin dediği için bu kadar bekledik). ben böyle herşeyin akışıan bırakılmasını zamn kaybı olarak gördüm vede öyle oldu. hormon testlerim iyi çıktı.eşimin spermiogramı da.sonra reglimin 5 gününden itibaren gonaphene kullandım ve 10.günümde doktora giderek yumurtaarımın durumuna bakıldı. tek yumurtam gelişmişti gittiğim gün 13 mm idi. sonra doktor 3 gün sonrası geel dedi. gittiğimde 16 mm olmuştu. pco olanların yumurtaları geç büyüyormuş. sonraki günler hafta sonu olduğundan ve şehir dına çıkacağımdan doktora gidemedim ve için için de inş. yumurtam yokolmaz çatlamaz falan diye düündüm. pazartesi iş çıkışında doktora gittiğimde yumurtam 18,5 mm idi.çok sevindim. ve doktor ovitrelle çatlatma iğnesi verdi ve o gün vuruldum. ve yazdığı ilişki gündemine de uydum.(gun aşırı önerdi) ve geçen cumadan itibaren de crinore vaginal gel ve folik asit glucopahege kullanıyorum. Allahım inş. bana nasip eder anne olmayı.inş. yumurtam döllenmiştir.şu an beklemedeyim. 11 martta kan testi yaptırmam gerktiğini söylendi... işte benim hikayemde bu, inş. size güzel haberler verebilirm.

günaydın canısı ooo zor walla işin.ben 1,5 yıllık evliyim,dün karsa geldim ailemin yanına,ilk defa eşimle ayrı kaldık çok zormuş be.bilmiyorumkismile.ama baba evi de bir başka inan çok özlemişim.1 hafta rapor alıp kaçtım,esti birden.ama iii oldu walla.bayanssulusmile
ohhh guzel guzel vakıt gecır annenlerede selam soyle ben ıse alıstım artık bu duruma sıradan gelıyorr

merhaba arkadaşlar, sürekli takip ettiğim bu forma artık bende yazmalıyım dedim. bu konular hakkında herkesle konuşulmuyor ne yazıkki aynı sıkıntı yaşayan arkadaşlarla yazımak iyi gelir diye düşündüm.bende bir pco ssendromu hastasıyım. süreki olarak glucophage kullanıyorum yaklaşık 6 aydır demeler sonunda çocuğumuz olmadığı için doktora gittim şubat başında. (bundan önceki gittiğim doktor 1 sen deneyinn sonra gelin dediği için bu kadar bekledik). ben böyle herşeyin akışıan bırakılmasını zamn kaybı olarak gördüm vede öyle oldu. hormon testlerim iyi çıktı.eşimin spermiogramı da.sonra reglimin 5 gününden itibaren gonaphene kullandım ve 10.günümde doktora giderek yumurtaarımın durumuna bakıldı.
tek yumurtam gelişmişti gittiğim gün 13 mm idi. sonra doktor 3 gün sonrası geel dedi. gittiğimde 16 mm olmuştu. pco olanların yumurtaları geç büyüyormuş. sonraki günler hafta sonu olduğundan ve şehir dına çıkacağımdan doktora gidemedim ve için için de inş. yumurtam yokolmaz çatlamaz falan diye düündüm. pazartesi iş çıkışında doktora gittiğimde yumurtam 18,5 mm idi.çok sevindim. ve doktor ovitrelle çatlatma iğnesi verdi ve o gün vuruldum. ve yazdığı ilişki gündemine de uydum.(gun aşırı önerdi) ve geçen cumadan itibaren de crinore vaginal gel ve folik asit glucopahege kullanıyorum. Allahım inş. bana nasip eder anne olmayı.inş. yumurtam döllenmiştir.şu an beklemedeyim. 11 martta kan testi yaptırmam gerktiğini söylendi... işte benim hikayemde bu, inş. size güzel haberler verebilirm.

selam canım hosgeldın aramıza ıstersen lısteye yazabılırım senııı

arkadaslar merhaba oncelikle bebegini akybeden arkadasimiza cok uzuldum dilerim bir an once toparlanir allahim yeniden o guzelligi tadirir amin,ben klomen tedavisiyle hamile kaldim HEMDE ILK DENEMEDE VE TEK YUMURTAYLA ama aklima burda takilanlar oldu,mesela klomen bebek ölü doguyormus ya arkadaslar icime kuskular dusurdunuz;ben dr,surekli muayenedeyim ve bebegim cok saglikli gerci baya kilo kaybetim 4kilo ama yiende bebegim saglikli,birde bebegin cinsiyeti bence cinsiyeti tip bende bilindigi gibi erkek sperni belirler,klomen bebek illede kiz olacak diye sacma brisey olamaz,diye dusunuyorum istirham ederim amntikli bir aciklama yapiniz icme kusku dusurdunuz:=(( dr,danistim saglikli surectensiniz sorun yok dedi ama yiende yasan yazan arkadaslar beni korkuttu:=( bir kizim var 10yasinda ikinci bebek icin 5yil bekledim sonunda klomen tedavisiyle hamile kaldim ,11 hafta 1gunluk hamileyim darisi HERKESIN BASINA AMINNN

kim demiş bunları yaw boşveer.bende klomenle hamile kaldım 17. haftadayız çok şükür problem yok ki zaten bu sayfa da çoğu kişi klomenle hamile kaldı ve doğurdu maşallah.cinsiyete gelince cinsiyette bayanın hiç ama hiç bir faktörü yok tamamen erkeğe bağlı.y verdiyse erkek x verdiyse kız olur.zaten bayanda sadece x kromozomu vardır.ayrıca benim bebeğim erkek miş yani öyle bişi olsa benim kız olurdu dimi?sen gönlünü ferah tut.

merhaba arkadaşlar, sürekli takip ettiğim bu forma artık bende yazmalıyım dedim. bu konular hakkında herkesle konuşulmuyor ne yazıkki aynı sıkıntı yaşayan arkadaşlarla yazımak iyi gelir diye düşündüm.bende bir pco ssendromu hastasıyım. süreki olarak glucophage kullanıyorum yaklaşık 6 aydır demeler sonunda çocuğumuz olmadığı için doktora gittim şubat başında. (bundan önceki gittiğim doktor 1 sen deneyinn sonra gelin dediği için bu kadar bekledik). ben böyle herşeyin akışıan bırakılmasını zamn kaybı olarak gördüm vede öyle oldu. hormon testlerim iyi çıktı.eşimin spermiogramı da.sonra reglimin 5 gününden itibaren gonaphene kullandım ve 10.günümde doktora giderek yumurtaarımın durumuna bakıldı. tek yumurtam gelişmişti gittiğim gün 13 mm idi. sonra doktor 3 gün sonrası geel dedi. gittiğimde 16 mm olmuştu. pco olanların yumurtaları geç büyüyormuş. sonraki günler hafta sonu olduğundan ve şehir dına çıkacağımdan doktora gidemedim ve için için de inş. yumurtam yokolmaz çatlamaz falan diye düündüm. pazartesi iş çıkışında doktora gittiğimde yumurtam 18,5 mm idi.çok sevindim. ve doktor ovitrelle çatlatma iğnesi verdi ve o gün vuruldum. ve yazdığı ilişki gündemine de uydum.(gun aşırı önerdi) ve geçen cumadan itibaren de crinore vaginal gel ve folik asit glucopahege kullanıyorum. Allahım inş. bana nasip eder anne olmayı.inş. yumurtam döllenmiştir.şu an beklemedeyim. 11 martta kan testi yaptırmam gerktiğini söylendi... işte benim hikayemde bu, inş. size güzel haberler verebilirm.

hoşgeldin Allah hayırlısını verir inşallah.

merhaba guzel arkadasim jale33 tsk ederim bilgilendirdigin icin:) ben ilk yaptirdimdada 3gun sanci cektim ama sonrasi hic aci kanama yada her hangibi birsey hisetmedim:) darisi herkesin basina,anlaidm kadariyla cocuk sahibi dielsiniz yalnis anlamadiysam dilerim allahim hangi zamanda anne olamk istiyorsaniz o gunu o zamani size yasatsin amin,sevgi ve saygialrimla esen kaliniz jale33

evet canım 1.5 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı.eylülden beride tedavi görüyodum.iki aydırda tedaviyi bıraktım rahim filminden sonra.yıprandım kendimi toparlamak istedim.inşallah canım allah isteyen herkese bebek versin canım

günaydın a.s. a.s. a.s.
mayısta klomenle hamile kaldım ve sitomegalovirüs sebebiyle 4 aylık erkek bebeğimi düşük yaptırdı doktorum.
aradan 6 ay geçti kilo verdim topladım kendimi ve yeniden denemeye karar verdim
bugün adetimin 5.günü başlayıp doktoruma tekrar gideceğim.
herhangibir listeniz varsa beni de aranıza alırsanız sevinirm

yehuuuuuu hihoyyytgünaydın kızlaaar, güzel ve hayırlı haftalar canlarım, açılış da benden oldu bu sefera.s.

günaydın a.s. a.s. a.s.
mayısta klomenle hamile kaldım ve sitomegalovirüs sebebiyle 4 aylık erkek bebeğimi düşük yaptırdı doktorum.
aradan 6 ay geçti kilo verdim topladım kendimi ve yeniden denemeye karar verdim
bugün adetimin 5.günü başlayıp doktoruma tekrar gideceğim.
herhangibir listeniz varsa beni de aranıza alırsanız sevinirm
selam hosgeldın canım lıstemız var adet olacagın tarıhı soyler ısen memnunıyetle aramıza katılabılırsın tedavın hayırlı olsun

yehuuuuuu hihoyyytgünaydın kızlaaar, güzel ve hayırlı haftalar canlarım, açılış da benden oldu bu sefera.s.

vayyyy aysecımm acılıs senden olmus sekerımm gunaydın hayırlı haftalarrrolumunekankayizsmile

haftabası yoklamasııı yapıyorumm

cetrefıllı burdaaaa
almınas1976 burda
umutlu22 yoookkk
sersdelo yokkk
kuzu84 yokk
dılemyare yokk
zazez yokkk
esemos yokkk
vs vsss yokkkk

vayyyy aysecımm acılıs senden olmus sekerımm gunaydın hayırlı haftalarrrolumunekankayizsmile
yaaaa yine yetişememişim ki başka arkadasımız demiş ilk günaydını:kedi: canlar saolsun, gün aydın olsun da kim yaparsa yapsın açılışıŞeniz

nasılsın alminas? kardeşini gönderdiniz mi? baban nasıl oldu?

yaaaa yine yetişememişim ki başka arkadasımız demiş ilk günaydını:kedi: canlar saolsun, gün aydın olsun da kim yaparsa yapsın açılışıŞeniz

nasılsın alminas? kardeşini gönderdiniz mi? baban nasıl oldu?

ıyıyım canım sen nasılsın ? kızkardesım cumartesı gecesı gıttı babam ıyılestı evlerıne gıttıler yarında esım tayvana (çin e) gıdecek anlayacagın 20 gun yalnızım canımmm:gitme:

ıyıyım canım sen nasılsın ? kızkardesım cumartesı gecesı gıttı babam ıyılestı evlerıne gıttıler yarında esım tayvana (çin e) gıdecek anlayacagın 20 gun yalnızım canımmm:gitme:

hadi allah kavustursun, eşin de güle güle gitsin gelsin, sonucta iş, yapcak bişey yok, umarım zaman su gibi gecer de hemencecik gelir eşin, üzülme sen de, istanbulda yapacak şey mi yok allasenyerimseniben

haftabası yoklamasııı yapıyorumm

cetrefıllı burdaaaa
almınas1976 burda
umutlu22 yoookkk
sersdelo yokkk
kuzu84 yokk
dılemyare yokk
zazez yokkk
esemos yokkk
vs vsss yokkkk

Günaydııın. İşte geldim burdayıım, ben bu işte ustayııımm kaydirigubbakcemile2 Alminasım, Cetrefillim nasılsınız canlarım. Ben hafta sonu yoktum biliyorsunuz, şimdi geçmişi okuyacağım. Sizi çook özledim şekerleriiiimm olumunekankayizsmile

hadi allah kavustursun, eşin de güle güle gitsin gelsin, sonucta iş, yapcak bişey yok, umarım zaman su gibi gecer de hemencecik gelir eşin, üzülme sen de, istanbulda yapacak şey mi yok allasenyerimseniben

sagol canım allah razı olsun cabuk gecer akrabalarımda burada gıder bıraz onlarda kalırımm

Back
X