Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

[color="ındigo"]hayırlısı olur inşallahh. Ben de iğneye başlayacam bu ay. Daha önce olmuştum ama aşılama olmadı bende. Sadece yumurtaları büyütmek için kullandım. şimdi de adet olabilsem yine başlayacam. Elimde vardı o zamandan iğne. Bu ay kullandım kullandım, yoksa nisanda son kullanma tarihi doluyor. Sen hangi iğneyi vuruyorsun. Yanlış anlamadım dimi şu göbekten yapılan iğnelerden bahsediyorsun. Ben az önce aldım randevumu yarın 12 de gidecem bakalım. Söktürücüye rağmen neden adet olamadım bi baksın. Canım eminim sana da bazen oluyordur, istemesem de sanki içimde artık bi yıpranmışlık bi umutsuzluk oluşuyor. [/color]

evet canım göbekten yapılan iğneden bahsediyorum doktorum bana gonalf 0.75 verdi onu kullanıyorum canım...
Doktor işini erteleme canım biran evvel gitde biran evvel tedaviye başla canım,
canım olmazmı ne kadar çok gel git yaşıyorum bazen yorulduğumu hissediyorum pes demek geliyor bazende kendimi teselli edip mücadeleye devam ediyorum yapacak pek birşeyimizde yok zaten

Kızlar umutsuzluĞa kapılmayın lÜtfen allah bır gÜn yÜzÜnÜzÜ mutlaka gÜldÜrecek her Şeyde vardır bır hayır umutlum senın msn adresın face book adresın varsa Özelden verırmısın canım

Kızlar umutsuzluĞa kapılmayın lÜtfen allah bİr gÜn yÜzÜnÜzÜ mutlaka gÜldÜrecek her Şeyde vardır bİr hayır umutlum senİn msn adresİn face book adresİn varsa Özelden verİrmİsİn canım

canım haklısında bazen insan yoruldugunu hissediyor, uzun zaman olunca sanırım böyle duygular yaşanıyor

evet canım göbekten yapılan iğneden bahsediyorum doktorum bana gonalf 0.75 verdi onu kullanıyorum canım...
Doktor işini erteleme canım biran evvel gitde biran evvel tedaviye başla canım,
canım olmazmı ne kadar çok gel git yaşıyorum bazen yorulduğumu hissediyorum pes demek geliyor bazende kendimi teselli edip mücadeleye devam ediyorum yapacak pek birşeyimizde yok zaten
Benimki de Gonal f. 75 mm lik dozla vurulmuştum geçen kullandığımda. Doktor bana hem 450 lik hem de 900 lük olanından yazmıştı. 900 lük oldandan bir defa 75mm kullanmıştım geri kalanı duruyor sakladım yani. Bakalım bu doktor kaç dozluk kullandırıcak.
Kızlar umutsuzluĞa kapılmayın lÜtfen allah bİr gÜn yÜzÜnÜzÜ mutlaka gÜldÜrecek her Şeyde vardır bİr hayır umutlum senİn msn adresİn face book adresİn varsa Özelden verİrmİsİn canım

Tam olarak umutsuzluk demeyelim de yine bi kırgınlık oluyor insanın içinde Sultancığım. İsyan asla etmem zaten. Konu ne olursa olsun hep şükretmeye çalırışım ama dediğim gibi bazen de bi yorulmuşluk hissediyorum. Facebook adresim yok ama msn adresimi gönderiyorum canım.

Benimki de Gonal f. 75 mm lik dozla vurulmuştum geçen kullandığımda. Doktor bana hem 450 lik hem de 900 lük olanından yazmıştı. 900 lük oldandan bir defa 75mm kullanmıştım geri kalanı duruyor sakladım yani. Bakalım bu doktor kaç dozluk kullandırıcak.

bende 450 lik 75 mm kullanıyorum canım şimdi

bende 450 lik 75 mm kullanıyorum canım şimdi

Bu defa olacak canım Allahın izniylee alkisalkisalkisalkisalkisalkis

su klomn bi bana yaramadı vala cok sükür hepinizi fayda görmüşünüz bnm ilk ay kist yaptı ikinci ay işe yaramadı bu ay da rahmi inceltti bn kesin bırakıyorum artık klomeni :( rahmim kalınlasır insalhhhhhhhhhhhhhhhhhh

merhb. kızlar doktordan geliyorum yorgunum bitkinim agrılarım var gelir gelmez sizlere yazıyorum ne annemi aradım ne ablamı ilkin buraya yöneldim
1 yumurtam oluştu 18 dedi doktor çatlatma ignesi verdi vuruldum geldim 36 saat sonra ilişki dedi sonra gün aşırı yani toplam 3 kez ilişki dedi . 20 gün sonra adet olmazsan gel kan testi yapıcaz dedi eger olursan adetinin 3. günü gel tekrar denicez dedi .
iğneyi kolumdan yaptılar kızlar bazılarınız göbekten falan demişsiniz ama kolumdan yaptılar

su klomn bi bana yaramadı vala cok sükür hepinizi fayda görmüşünüz bnm ilk ay kist yaptı ikinci ay işe yaramadı bu ay da rahmi inceltti bn kesin bırakıyorum artık klomeni :( rahmim kalınlasır insalhhhhhhhhhhhhhhhhhh

zaten kendimi çok kötü hissediyorum mafoldumben yazdıklarını okudukça dahada kötü oldum işallah ileşirsin bir an önce bebegin olur

Canım ben geçen gün de yazdım bu konuyla ilgili sana ama okumadın sanırım. Bende de olmuştu o rahim incelmesi. Klomenin yan etkilerinden biriymiş zaten. Benim doktorum climera gibi ismi olan bi bant vermişti popoma yapıştırmak için iyi gelmişti. İstersen sen de doktorunla bi daha görüş canım.
merhb. kızlar doktordan geliyorum yorgunum bitkinim agrılarım var gelir gelmez sizlere yazıyorum ne annemi aradım ne ablamı ilkin buraya yöneldim
1 yumurtam oluştu 18 dedi doktor çatlatma ignesi verdi vuruldum geldim 36 saat sonra ilişki dedi sonra gün aşırı yani toplam 3 kez ilişki dedi . 20 gün sonra adet olmazsan gel kan testi yapıcaz dedi eger olursan adetinin 3. günü gel tekrar denicez dedi .
iğneyi kolumdan yaptılar kızlar bazılarınız göbekten falan demişsiniz ama kolumdan yaptılar

İnşallah hayırlısı olur canım. Bizlerin bahsettiği göbekten yapılan iğne yumurta çatlatmak için değil, yumurta oluşturmak için. Evet çatlatma iğnesi koldan yapılır gülüm. Tekrar hayırlı olsun tedavin

Canım ben geçen gün de yazdım bu konuyla ilgili sana ama okumadın sanırım. Bende de olmuştu o rahim incelmesi. Klomenin yan etkilerinden biriymiş zaten. Benim doktorum climera gibi ismi olan bi bant vermişti popoma yapıştırmak için iyi gelmişti. İstersen sen de doktorunla bi daha görüş canım.

İnşallah hayırlısı olur canım. Bizlerin bahsettiği göbekten yapılan iğne yumurta çatlatmak için değil, yumurta oluşturmak için. Evet çatlatma iğnesi koldan yapılır gülüm. Tekrar hayırlı olsun tedavin

saol cnm Allah razı olsun işallah ii olucak
ben niye kendimi böle kötü hissediyorum kasıklarım agrıyo ama sıkıntım bu degil ya olmazsa korkusu zır zır ağlıyorum ben yaa :çok üzgünüm:

saol cnm Allah razı olsun işallah ii olucak
ben niye kendimi böle kötü hissediyorum kasıklarım agrıyo ama sıkıntım bu degil ya olmazsa korkusu zır zır ağlıyorum ben yaa :çok üzgünüm:

Canım bu sıkıntının sebebi büyük olasılıkla ilaçlar. Dünyanın hormonu yüklendi vücuduna. Birçoğumuz böyle olduk çünkü. Sen canını sıkmamaya çalış. Olursa olur, olmazsa da senin canın sağ olsun. Bi dahaki aya kısmet dersin yola devam edersin. Bu işin başı moral canım unutmaa.

canım benim geçen seneki tedavimde rahmimi inceltmişti.ama doktorum bana hiç bisey önermedi bant falan.belkide ondan hamile kalamadım.kızlar bide bişey sorcam doktorum vajinal yoldan bakmıyor bana karından bakıyor benim bildiğim vajinal bakılır öyle dimibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Back
X