Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kendini fazla üzmegünaydın arkadaşlara.s. yeni regl tarihim 4 nisan:sinifsinif: hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktanbir süre buralarda olmayacağım kafama çok takıyorum sanırımmafoldumbenbeni affedin ne olur gene arada uğrarım ama kafamı biraz boşaltmak istiyorum:gitme::gitme::gitme:
hımm zaten kas içine diyo ozaman ikiside oluyo :lepi: teşekkürler canım opuyorumnanaktanselmacım mrb bende 2 defa yaptırdım
benimde dr. um hep kalçadan yaptı
ama koldan yaptıranı da duydum
günaydın arkadaşlara.s. yeni regl tarihim 4 nisan:sinifsinif: hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktanbir süre buralarda olmayacağım kafama çok takıyorum sanırımmafoldumbenbeni affedin ne olur gene arada uğrarım ama kafamı biraz boşaltmak istiyorum:gitme::gitme::gitme:
kızlaaaar bana bişey söyleyin noolur, bu klomeni içtiğim günler migrenim o kadar azıyor ki görme duyumu kaybediyorum...dün 4 klomen 2 majezic en sonunda da bir agrı kesici iğne vuruldum...anca kesildi bas agrım, şimdiyse yeniden basladı((( yarım mı bıraksam tedaviyi kaldıramıyorum sanırım...
Merhaba arkadaşlar bişey sorucam size çatlatma iğnesini kalçadanmı koldanmı yaptılar ikisi arasında bi fark varmıdır acaba.bu konuda hiç bi bilgim yok biyerde okudum koldan yapılıyo diye ben iki defa yaptırdım ama ikisinde de kalçadan yaptılar.
GÜzelim gerçekten yaa, bunu doktoruna söyledin mi? Benim eski doktorum normal ağrı kesici bile içmeme izin vermemiştiii. Yumurta oluşumunu olumsuz etkileyebilir dedi. Geçmiş olsun canım migren ağrısı da çekilir gibi değiil. İşyerinde nasıl dayanıyorsun kii olumunekankayizsmilekızlaaaar bana bişey söyleyin noolur, bu klomeni içtiğim günler migrenim o kadar azıyor ki görme duyumu kaybediyorum...dün 4 klomen 2 majezic en sonunda da bir agrı kesici iğne vuruldum...anca kesildi bas agrım, şimdiyse yeniden basladı((( yarım mı bıraksam tedaviyi kaldıramıyorum sanırım...
canım doktorunla görüşsene belki başka bir tedavi uygular neden baş ağrısını çekiyosun ki
umutlum ne yaptın gittin mi doktora?
canım doktorum yarım bırakma azalt dedi dozu, ama azaltmam da fayda deil, östrojen yükselince migren tetikleniyor...
Evet tatlım gittim. Bir hafta daha bekle gelir adetin dedi. Ama ya bebek varsa ve düşerse dedim, ama zaten sağlıksız bir gebelikle ne yaparsak yapalım yine de düşer dedi. O yüzden siz hiç endişe etmeyip bekleyin dedi. Bazen adet söktürücü ilacın bitiminden 10,15 günü buluyor adetin sökülmesi dedi. bekleyecem bakalım artık, hayırlısı
bendede migren var ama hiç etkilemedi beni çok geçmiş olsun sana canım ne zaman bitecek klomen daha varmı peki ??
geçmiş olsun canım sanada demek bekleyeceksin hayırlsı be gülüm :1hug:
mutlum nber nasılsın
dr. a gitmişsin
inş. kısa sürede başlar reglin
alminas dediğin gibi görünmüo yoksa eşi onuda mı götürdü tayvanazemuszemus