Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

esemos - sultan sizlerde klomenlemi hamile kaldınız kaçıncıda tuttu bide kaç yumurtanız oldu yazarmısınız kızlar

boyle hamileler yazınca cok mutlu oluyorum umudum artıyo rabbm banada nasip edeer insalhhhh

ALLAH ım inş. burdaki herkese en kısa zamanda evlat nasip etsin burdaki herkes hamişliklerinden bahsetsin tedavi olayı rafa kalksın inş. bebişlerimizden bahsederiz inş. hepimiz.. ben burdaki herkesten çok umutluyum 1-2 aya kalmaz burda patlama olacak ben inanıyorum ve de dua ediyorum kızlar size herzaman...

esemos - sultan sizlerde klomenlemi hamile kaldınız kaçıncıda tuttu bide kaç yumurtanız oldu yazarmısınız kızlar

canım ben sanırım 4 kere klomen kullandım 2 sinde 1 er yumurtam oldu diğer 2 sindede 3 yumurtam oldu ama klomen kullandığım ay hamile kalmadım ben tedaviyi bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım..tedavi sürecinde 2 kerede aşılama yapılmıştı bana ama onlarda tutmadı demekki vakti gelmemiş ozaman..inan vakti zamanı gelince bebişler geliyor...

canım ben sanırım 4 kere klomen kullandım 2 sinde 1 er yumurtam oldu diğer 2 sindede 3 yumurtam oldu ama klomen kullandığım ay hamile kalmadım ben tedaviyi bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım..tedavi sürecinde 2 kerede aşılama yapılmıştı bana ama onlarda tutmadı demekki vakti gelmemiş ozaman..inan vakti zamanı gelince bebişler geliyor...

Benimde ilk kullanışım 1 yumurta oluştu 18 büyüklüğü taktir rabbimin artık
hayırlı olsun bebişin

aaa ne güzel hamilesin allah sag salim kucagına almayı nasip etsin..
bende 5 kez klomen ,1 kez gonal f ve menogonla normal ilşki ve 1 kerede aşılamam var olmadı
bizim nedensiz infertilite bende diyodum ki bu kadar yumurta takibi aşılama vs olmadı normal yollamı olacak ama seninde normal yolla olmuş o kadar takipten sonra inşallah ya allah hepimize versin

arkadaslar bende 2 . klomeni kullanıp geçen hafta pazar günü 2.aşılamamı yaptırdım merakla sonucunu bekliyorum inşallah tutar Allah isteyen herkese versin beklemek çok zor geçen ay hayal kırıklığı yaşadım inş.bu ay tutarda müjdeyi veririm sizlerede.:CüvCüv:
2.aşılamada yüzde kaç şans var bilen varmı?

Ben 8 ay boyunca 2 kere klomen kullandım ılkınde 2 yumurta oldu ve Çatlatma ıĞnesı yapıldı tutmadı 2 yada 3 ay sonra tekrar klomen kullandım galıba 5 yumurtam oldu kendılıĞınden Çatladı tuttu ama bozuk bır gebelıktı ben bu aralarda ıncır+havuÇ kÜrÜ yaptım eŞıme de keÇıboynuzu hamıle kaldıĞım ay kÜrlere yenıden baŞlamıŞtım doktor yumurta takıbıne ÇaĞırdı 12,gÜn ve yumurta yok dıyınce ben kÜrlerı bıraktım 14,,gÜn tek yumurtam olduĞunu ve 1 cm olduĞunu sÖyledı Şu gÜn Çatlar Şu gÜnlerde de ılıŞkıye gırın dedı ve ben dedıĞı gÜnlerde ara vermeden ılıŞkıye gırdım adetıme 5 gÜn kala kanda progesteron baktırdım yanında beta da baktırdım ve deĞerım 51 Çıktı 2 gÜn sonrada 155 Çıkınca hamıle olduĞumu ÖĞrendım canım

arkadaslar bende 2 . klomeni kullanıp geçen hafta pazar günü 2.aşılamamı yaptırdım merakla sonucunu bekliyorum inşallah tutar Allah isteyen herkese versin beklemek çok zor geçen ay hayal kırıklığı yaşadım inş.bu ay tutarda müjdeyi veririm sizlerede.:CüvCüv:
2.aşılamada yüzde kaç şans var bilen varmı?

işallah güzel haberlerini alırız

evet beklemek çok zor saatler geçmiyo resmen aklım oraya takıldı kaldı ruh gibi dolaşıyorum hayırlısı artık

slm kızlar ben pkoluyum ve çarşamba günü klomene başladım ilk kez kullanıyorum tecrübeli olanlar lütfen paylaşın

Ben 8 ay boyunca 2 kere klomen kullandım İlkİnde 2 yumurta oldu ve Çatlatma İĞnesİ yapıldı tutmadı 2 yada 3 ay sonra tekrar klomen kullandım galİba 5 yumurtam oldu kendİlİĞİnden Çatladı tuttu ama bozuk bİr gebelİktİ ben bu aralarda İncİr+havuÇ kÜrÜ yaptım eŞİme de keÇİboynuzu hamİle kaldıĞım ay kÜrlere yenİden baŞlamıŞtım doktor yumurta takİbİne ÇaĞırdı 12,gÜn ve yumurta yok dİyİnce ben kÜrlerİ bıraktım 14,,gÜn tek yumurtam olduĞunu ve 1 cm olduĞunu sÖyledİ Şu gÜn Çatlar Şu gÜnlerde de İlİŞkİye gİrİn dedİ ve ben dedİĞİ gÜnlerde ara vermeden İlİŞkİye gİrdİm adetİme 5 gÜn kala kanda progesteron baktırdım yanında beta da baktırdım ve deĞerİm 51 Çıktı 2 gÜn sonrada 155 Çıkınca hamİle olduĞumu ÖĞrendİm canım

tek yumurtayla hamile kaldın yani hmm umut oldu bu bana aslında yakınlarım benim fazla abarttıgımı falan düşünüyorlar . Tedavi için erken davrandıgım kanısındalar 9 yaşında bir oğlum var 1 yıl korunmadım bir yıl sonunda kendiliğimden hamile kaldım 1,5 aylıktı bu ocakta düşük yaptım şimdi hemen olmasını istiyorum doktora gittim ve klomen verdi ilk denemem bu 1 yumurta oluştu

Stres herŞeyı engeller canım neyse kızlar ben Çıkıyorum kendınıze ıyı bakın pazartesıye gÖrÜŞmek Ümıdıyle

seldacımmm nasılsın canımm
güsel zehramız napıo
adaşım yaaa hemen kanım kaynadı kızınaolumunekankayizsmile

kızlar selam dun doktora gittim aşırı yumurta var dedi e2 tahlilim gecen ay 70ti bu ay 143 cıktı cok fazla yumurtluyosun dedi bu ay tedavi vermedi normal deneyin dedi anlayamadım ben ya bu iyi bişimi kötümü offffff

Back
X