Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kızlarr
kadınlar gununuz kutlu olsun
ben carsambaya kadar yokum esım carsamba sabah donecek eve o zaman gıdecegımm sızlerı merak ettım ugrayıp merhaba demek ıstedım umarım hepınız ıyısınızdırr

selam alminas nasılsın bebşin nasıl sana bişey sormak istiyorum ben geçen hafta cuma dr a gittim dr um yumurtamın gelişdiği hatta 2 tane yumrtan var dedi biri çatlamış biride çatlamak üzere dedi 3 gün ilişki verdi bize bugün son gündü ama bende bugün hafif sarı akıntım oldu ve kasıklarım çok ağrıdı ama bi daha olmadı bu nedir sence önemlimidir? dra sorsammı ki bilemedim sen hamilesin belki anlarsın diye sordum bir fikrin varmı ?ben bu sefer çok umutlandım ama acaba yinemi olmucak adet tarihim 25 şubattı nolur benim için dua edermisin ?çok sağol kusura bakma çok soru sordum galiba teşekkürler geçmiş kadınlar günün kutlu olsun canım opuyorumnanaktan

bnmde yumrtlamadan beri akıntım bitmedi bi kac gündürde beyaz krem gibi bn bu ay progestanda kullanıyorum acaba onun da etkisi varmıdır

mrb kızlar 1kutu kloemen kullandım ama olusan bir yumurtam yok malesefffffffffff

Selam kızlar günaydın herkese. ecrin87 canım umutsuzluğa düşme bazı kişilerde klomen geç etki edebiliyor.Eğer bu ay yumurta oluşmazsa bir dahaki sefere doktorun dozunu artırır yada göbekten vurulan iğnelerle dener muhtemelen. Rabbim hakkında hayırlısını versin.ınşallah bebeğine kavuşacaksın canım.

Kızlar cumartesi sabah 2. kez çatlatma iğnesi oldum ama öncekinde vurulduğum akşam adet sancısı gibi sancım olmuştu ama bu sefer sancım olmadı hiç.Batma,sancı,gerginlik v.s. hiç bişi yok. Doktorun dediği şekilde ilişki devam ediyor. Bakalım hayırlısı.
Benim gibi çatlatma iğnesinden sonra hiç bir değişiklik yaşamadan hamile kalan arkadaşlar var mı ?

Selam kızlar günaydın herkese. ecrin87 canım umutsuzluğa düşme bazı kişilerde klomen geç etki edebiliyor.Eğer bu ay yumurta oluşmazsa bir dahaki sefere doktorun dozunu artırır yada göbekten vurulan iğnelerle dener muhtemelen. Rabbim hakkında hayırlısını versin.İnşallah bebeğine kavuşacaksın canım.

Kızlar cumartesi sabah 2. kez çatlatma iğnesi oldum ama öncekinde vurulduğum akşam adet sancısı gibi sancım olmuştu ama bu sefer sancım olmadı hiç.Batma,sancı,gerginlik v.s. hiç bişi yok. Doktorun dediği şekilde ilişki devam ediyor. Bakalım hayırlısı.
Benim gibi çatlatma iğnesinden sonra hiç bir değişiklik yaşamadan hamile kalan arkadaşlar var mı ?

sagol canım allah razı olsun bekelım nolcakkkkkkkkkkk

herkese merhaba arkadaşlar ben ve bebeğim gayet iyiyiz ultrasonda gördük bebeğimizi rabbim olmayan herkese nasip eder inşallah

herkese merhaba ben yeniden klomen kullanıyorum cuma günü doktora gidiyorum hayırlısı bakalım bu sefer kaç yumoş olacak

merhabalar bayanlar bende klomen kullandım yumuşlar oluşmuş fakat 1 tanesi 17.5 solda sagdakılerde 15.5 falan dedi dr dun gittim bugun 11 günüm benimde tekrar gel dedi ama gitmiyecegim dogru durust ilgilenmiyolar bile akışına bırakayım diyorum pre seed kullanıyorum gunde 1 tane kullanmıstım klomen
2 tane kullanıldıgı zaman sabha akşammı oluyor tşk...

arkadaşlarımın tavsiyesi ile bu siteye girdim bilgi paylaşımı için sitenin adını çok duymuştum bende bebek için ugraşanlardanım herkesle bu konular konuşulmuyor acemiyim burda anlıyacagınız yardımcı olursanız sevinirim hoşçakalın...

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 3 MAYIS 2010 zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek........................................ ..................KLOMEN
110.ceydammm...................................... ...............KLOMEN
111.esemos........................................ ..................İLAÇSIZ
112.nurtopu....................................... ....................TÜP BEBEK
113.emine kaya.............................................. .......KLOMEN
114.firstmoonxxx.................................. .................MERİONAL 75

umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................birgün mutlaka olacak

İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
MART AYI LİSTESİ

CENNETİMSİN.................3 MART
YUMURCEK....................10 MART
KUZU84..........................10 MART
DELFİNO........................12 MART
JALE33...........................12 MART
SELMA_AKSU................12 MART
FERYAD.........................15 MART
DİSİKUS.........................16 MART
KTG...............................17 MART
MELOCUM.....................20 MART
SUER.............................24 MART
CETREFILLI................... 25 MART
UMUTLU22.....................27 MART
OZGEOZGE....................
ZEYNO1981....................
AYSİMA04......................
UHDE.............................
KUKULETA09..................
SAZİYE19........................
TOLUNAY.......................

İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
NİSAN AYI LİSTESİ

SERSELOM ...................4 NİSAN
CENNETİMSİN................4 NİSAN

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****MAAŞALLAH LİSTEMİZE
[/COLOR][/FONT]

alminasım canım özletme kendini çabuk gel şekerim... bu arada nurtopunun ikizi olacak canım hayırlısıyla inş...balsuratta hamile canım ama nickini değiştirmiş testere diye sana söylemiştim daha önce belki gelir kendisi şimdilik kontrollerine gidiyor...öpüyorum seni:))

merabalar bende klomen kullanıyorum bu ikinci ayım yarın doktora gidecem yumurta takibi için bakalım ne olacak bu arada beklenen tarihim 28 mart listenize eklerseniz sevinirim

merhaba arkadaşlar nasılsız?? yeni katılan arkadaşlarım tedavileriniz hayırlı olsun. inşallah tez zamanda hepiniz kavuşursunuz bebeklerinize. yanlız unutmayın bu yola çıkarken en önemli şey sabır etmeyi ve stres yapmamayı öğrenmek oluyor. ne zaman bunu öğrenirsek, o zaman bebekler geliyor. bu listedeki çoğu kişi hiç ummadıkları zamanlarda hamile kaldılar. buna ben de dahilim. biliyorum bu pek mümkün değil. yani düşünmemek, takmamak, stres yapmamak.. ama 2 sene her ay tüm bunları yaşayan biri olarak eninde sonunda bunu öğrendiğimi söyleyebilirim. ama keşke kendimi daha önce bu yönde teskin etseymişim diye de pişmanım açıkçası. uzun lafın kısası sabredin ve Allah'a dua edin arkadaşlar. burda hamile kalan herkesin de sizler için dua ettiğini sakın unutmayın ve şöyle düşünün derim; birgün mutlaka benim de çocuğum olacak. bunun zamanını yanlız Allah biliyor. bu zamana kadar ben ne yaparsam yapayım olmayacak. ama bu tedavilerim de buna vesile olacak. böyle düşünüp gerçekten inanırsanız rahatlarsınız, stresten uzaklaşırsınız diye düşünüyorum. Allah büyük o ne verirse hayırlısından versin.

merhaba arkadaşlar nasılsız?? yeni katılan arkadaşlarım tedavileriniz hayırlı olsun. inşallah tez zamanda hepiniz kavuşursunuz bebeklerinize. yanlız unutmayın bu yola çıkarken en önemli şey sabır etmeyi ve stres yapmamayı öğrenmek oluyor. ne zaman bunu öğrenirsek, o zaman bebekler geliyor. bu listedeki çoğu kişi hiç ummadıkları zamanlarda hamile kaldılar. buna ben de dahilim. biliyorum bu pek mümkün değil. yani düşünmemek, takmamak, stres yapmamak.. ama 2 sene her ay tüm bunları yaşayan biri olarak eninde sonunda bunu öğrendiğimi söyleyebilirim. ama keşke kendimi daha önce bu yönde teskin etseymişim diye de pişmanım açıkçası. uzun lafın kısası sabredin ve Allah'a dua edin arkadaşlar. burda hamile kalan herkesin de sizler için dua ettiğini sakın unutmayın ve şöyle düşünün derim; birgün mutlaka benim de çocuğum olacak. bunun zamanını yanlız Allah biliyor. bu zamana kadar ben ne yaparsam yapayım olmayacak. ama bu tedavilerim de buna vesile olacak. böyle düşünüp gerçekten inanırsanız rahatlarsınız, stresten uzaklaşırsınız diye düşünüyorum. Allah büyük o ne verirse hayırlısından versin.

haklısın canım çok güzel yazmısın mesela ben 2aydır cocuk için tedavi görmeye başladım pko oldugumu 1ay önce ögrendimmm.ve hemen bebk için tedaviye başlamak isteimm.tahliller temiz.yumurta takıbım yapıldı ama yumurta gelişimi yokk.klomen kullandım 50mg sabah akşam şimdi yine yumurta takıbındeyım bugun doktora gttim malesefki yine yumurtam yokkkkkkkkkk.bütün düzenim dengem alt üst oldu.agladım sinirime.çok strese girdim ama tres yapmak isteiyorum malesefki doktor yumurta yok degınce mogasım geldi kadını.sabahtan beri yeni yeni kendimi toparladımmm.şimdi daha iyim.haklısın rabbim zamanı gelinceee bizede nasip etcek inş..ben suan bbek düşünmüyordum zaten adet düzensiziği için giitim doktora pko oldugumu tedavı görmem gerektiği söyledi doktorum bende hemen başladım tedaviyee.bakalım hakkımda hayırlısı.

aygulerxxx ve bekleyis hoşgeldiniz kızlar umarım en yakın zamanda sizde bebişlerinize kavuşursunuz...

Back
X