Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar iğnenin üzerinden 40 saat geçti kasıklarım deli gibi ağrıyor..22 mmlik 2 tane yumurtam vardı neden sizce?
kızlaaarrr yorum bekliyorum :uhm:
merhaba arkadaşlar naslsınız ben yarın doktora gideceğim baklm kaç yumoşum olmuş geçen ay 5 yumurtam olmuştu
slm hanımlar dr. çatlatma iğnesi vermedi yum. çatlatmak için bitki kürünüz varmı acaba 13 günüm bugun kasık agrım var yum. 20 ml falan 2 tane varmış
Merhaba canim, catlatma icin, incir kurunun icine bir orta boy havuc ekleyip onu icmen, yumurta catlamasina yardimci oluyormus.
arkadaslar size birsey sormak istiyorum, ben bu ay klomen kullandim ve simdi adet oldum, yanliz adet kanamam oncelki aylara gore daha fazla? acaba sebebi kist falan mi olmustur adetle birlikte disari atiliyordur ? anlamadim yardimci olursaniz sevinirim.
hanımlar birşey soracagım cevap yazarsanzı sevinirim bilgisi olanlar yumurta kaç ml olunca çatlıyor bileniniz varmı sevgiler........
slm canım iyiyim ben sen nasılsın yaş kaçtı senin bence 5yum gayet iyi klomenmi kullandın sen başka kür falan yaptınmı?
denvir mrb canım
tabiki sonucun yanlış çıkmış olabilir ama bu çok ufak bi ihtimal
benmde bi sonucum aynen sennki gibiydi bi değer yazmıodu
1 den küçüktür < 1 ibaresi vardı
inş. sennki yanlış çıkmıştır
bide neden regline 4 gün varken test yaptırdın
keşke az daa bekleseydin
merhaba caım evet klomen kulladım yakında 31 yaşına gireceğim hayırlısı anne olmak için çabalıyorum pko hastasıyım:sinifsinif:
arkadaşım sen ne kadar uğraştın bu yumoşlarla :))) oluruna bırak rahat bırak yumoşları sen stres yaptıkça onlarda kızar sana haaa :)) onlar kendisi zamanı geldiğinde çatlar merak etme.senin ekstra bişi yapmana gerek yok...