Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm hanımlar dr. çatlatma iğnesi vermedi yum. çatlatmak için bitki kürünüz varmı acaba 13 günüm bugun kasık agrım var yum. 20 ml falan 2 tane varmış

slm hanımlar dr. çatlatma iğnesi vermedi yum. çatlatmak için bitki kürünüz varmı acaba 13 günüm bugun kasık agrım var yum. 20 ml falan 2 tane varmış

Merhaba canim, catlatma icin, incir kurunun icine bir orta boy havuc ekleyip onu icmen, yumurta catlamasina yardimci oluyormus.

arkadaslar size birsey sormak istiyorum, ben bu ay klomen kullandim ve simdi adet oldum, yanliz adet kanamam oncelki aylara gore daha fazla? acaba sebebi kist falan mi olmustur adetle birlikte disari atiliyordur ? anlamadim yardimci olursaniz sevinirim.

Merhaba canim, catlatma icin, incir kurunun icine bir orta boy havuc ekleyip onu icmen, yumurta catlamasina yardimci oluyormus.

arkadaslar size birsey sormak istiyorum, ben bu ay klomen kullandim ve simdi adet oldum, yanliz adet kanamam oncelki aylara gore daha fazla? acaba sebebi kist falan mi olmustur adetle birlikte disari atiliyordur ? anlamadim yardimci olursaniz sevinirim.

canım klomen fazla kanama yaapabiliyor ben yaşadım bunu kistte yoktu ama kanamam fazla olmuştu incir suyuda içtim bugun bıraktım onu

hanımlar birşey soracagım cevap yazarsanzı sevinirim bilgisi olanlar yumurta kaç ml olunca çatlıyor bileniniz varmı sevgiler........

hanımlar birşey soracagım cevap yazarsanzı sevinirim bilgisi olanlar yumurta kaç ml olunca çatlıyor bileniniz varmı sevgiler........

arkadaşım sen ne kadar uğraştın bu yumoşlarla :))) oluruna bırak rahat bırak yumoşları sen stres yaptıkça onlarda kızar sana haaa :)) onlar kendisi zamanı geldiğinde çatlar merak etme.senin ekstra bişi yapmana gerek yok...

ben bugün bhcg yaptırdım. ama sonuçta bir değer yoktun sadece <1 olduğu yazıyordu yani buda negatif demek oluyormuş. ama ben açıkçası buna pek güvenemedim. bu testlerle alakalı labaratuvarların yanlışlar yaptıgını okumuştum çünkü. bu değerin işte 0.1 yada başka bir sayısal değer şeklinde belirtilmesi gerekmiyor mu? lütfen beni aydınlatın reglime 4 gün var. bu aşamada negatif çıkabilme durumu da varmı kanda? böyle kendini kandıran bir tavır sergiliyormuş gibiyim biliyorum ama yinede bir açıklama bekliyorum.

denvir mrb canım
tabiki sonucun yanlış çıkmış olabilir ama bu çok ufak bi ihtimal
benmde bi sonucum aynen sennki gibiydi bi değer yazmıodu
1 den küçüktür < 1 ibaresi vardı
inş. sennki yanlış çıkmıştır
bide neden regline 4 gün varken test yaptırdın
keşke az daa bekleseydin

denvir mrb canım
tabiki sonucun yanlış çıkmış olabilir ama bu çok ufak bi ihtimal
benmde bi sonucum aynen sennki gibiydi bi değer yazmıodu
1 den küçüktür < 1 ibaresi vardı
inş. sennki yanlış çıkmıştır
bide neden regline 4 gün varken test yaptırdın
keşke az daa bekleseydin

zazez teşekkur ederim mesajın için. doktorum bana tam bu tarihte kan testi yaptırmamı söyledi. pko hastası olduğum için aslında tam regl tariim de yok ama en son olduğum tarihe bir 4 gün var. bilmiyorum bakalımgöreceğiz. sen hamilemisin şimdi peki?

önemli diil denvircim
şuan hamile diilm canım 1 ay önce 7 haftalık bebeğim gelişemediği için kürtajla alındı
ama o 1 den küçük çıktı dediğim daa önceki aylardaydı
inş. Rabbim gönlüne göre verir

merhaba caım evet klomen kulladım yakında 31 yaşına gireceğim hayırlısı anne olmak için çabalıyorum pko hastasıyım:sinifsinif:

canım inş. kısa zamanda hayallerin gerçek olur bende mucadele edenlerdenim daha önce hamile kaldım kalamıyorum şimdi ne kadarlık evlisin sen bende 36 yaşındayım

arkadaşım sen ne kadar uğraştın bu yumoşlarla :))) oluruna bırak rahat bırak yumoşları sen stres yaptıkça onlarda kızar sana haaa :)) onlar kendisi zamanı geldiğinde çatlar merak etme.senin ekstra bişi yapmana gerek yok...

çok haklısın arkadaşım rahat bırakıp beklemek lazım kafaya takmadan artık emin olki yumurtadan tiksinir oldum bende:))))sürekli yumoş sohbetleri herşeyin zamanı var demekki... sevgiler

Günaydın arkadaşlar.
ESEMOS hala uğramamışsın canım. Lütfen biran önce kendinden haber
ALMıNAS gülüm sen nerelerdesin?

Back
X