Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
benim yumurtlama problemim yok...ama bu ay yum.takibi istedim yine.klomen verdi..aslında bi kızım var.bi çocuk daha istiyorum...araştırırken uzun zaman önce yum takibi ve iğneden 36 saat sonra olan bebeklerin çoğunun erkek bebek beklediğini görünce bende denemek istedim...yanlış anlamayın arkadaşlar allah sağlıklı sıhhatlı versin herşeyden önce... şansımı deniycem.rabbim neyi uygun görürse...zaten hamile kalamıyorum.5 ay olucak nerdeyse..kızıma hamile kalırkende bir sene olmamıştı...
Canım benimde 36, sevindim bak seninki düşmüş, Benimkinin düşüp düşmediği gelecek adetimde belli olacak sanırım. Birde canım prolaktin seviyen düştüyse neden yumurtlaman olmuyormuş onu sordun mu dr una . Bilmiyordum hamile kalana kadar kullanılacağınıCADIARZU. Ne çok şey öğreniyorum ya ne güzel. hihoyyyt. Mimoza Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin cümlemize, anne olayımda erkek, kız, ikiz hiç farketmez. Ben bakarımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Valla ben artık alıştım progestanla yaşamaya... önceden düzenleyici gibi veriyordu doktor çatlatma iğnesinden sonra.Şimdide düşüğe karşı önlem olarak. İğneden sonra günde 3 içiyordum şimdi günde 2 içiyorum. Kaç aydır içmeme rağmen içtikten sonra 1 saat içinde etkisini gösteriyo ve ben sersem gibi oluyorum.sanki konuşurken
ağzım kayıyor gibi hissediyorum,gözlerimi bir noktada sabitleyemiyor gibi oluyorum.
Ama bunların yanında ilacın etkisi tartışılmaz.
Canım inşallah bebişin gelir bu sefer göbüşüne. Bu defa çok ümitlisin bu çok güzel... daha enerjik gördüm seni.İnşallah sonucunu alacaksın canım bu bekleyişin.
kızlar bu progestan hap mı ?? benım dr da bana jel vedı adı crınone altındada progesterone yzzıo aynı seymı bunlar bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebuda dusugu engllıomus tutunmasını saglıomus asıstan kız ole demıstı bana..
...........................TEMMUZ AYI LİSTEMİZ.....................
ESEMOS............................1 TEMMUZ
GAMZELİKİZ.......................2 TEMMUZ
ZAZEZ................................3 TEMMUZ
SELSU................................8 TEMMUZ
KUZU84...............................9 TEMMUZ
SERSELO...........................10 TEMMUZ
ZEYNO_81.........................12 TEMMUZ
BENİL................................18 TEMMUZ
BSBİRKİN...........................20 TEMMUZ
İLKNURR1984.....................23 TEMMUZ
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE
kızlar bu progestan hap mı ?? benım dr da bana jel vedı adı crınone altındada progesterone yzzıo aynı seymı bunlar bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebuda dusugu engllıomus tutunmasını saglıomus asıstan kız ole demıstı bana..
canımmmmmmmm pc basında degldım yaa saol tatlım Amin inşş cuma oldum asılama ogun uzandım yormadımö kendımı hıç cts de aynen işte pazar bıde bugun dısarı cıktım ama yomuyorum agr iş yapmıorum hıç.yurudum ama yorulmadım :))
dr gıttınmı canım bılmıodum ben bak sen aklımdaydın hep ne oldu dıodm hayırlısı olsun canım yaa uzulme dıycem ama uzulmemekte elde degl bılıorum bende cok korkuyorum olmazsa dıe ama bazen olmadı galıba dıorum.nebılım 7 aydr olmuo ondan artık umutlanmıorum bıle bunda olmazsa bı sure ara vermek zorunda kalıcam onunda uzuntusu de var bende ( tek tupumde tıkalı sansım daha az dıorum bıde(
slm kuzum. iyiyim sen nasılsın. var mı gelişme. yenı geldım pc yı actım bulasıklarımı topluyordum. çok yorgunum. ama çalışmam da gerekıyor.eşimde nöbette bugün bizi yalnız bıraktı mafoldumben :gitme:
slm kuzum. iyiyim sen nasılsın. var mı gelişme. yenı geldım pc yı actım bulasıklarımı topluyordum. çok yorgunum. ama çalışmam da gerekıyor.eşimde nöbette bugün bizi yalnız bıraktı mafoldumben :gitme:
ii cnm bende nasıl olım gelısme yok beklemedeyım valla:))yormaaa kendınııı canımm ..ayy kıyamm yalnzmı kaldınız bu gece olsun bebegınle sohpet et :)))))))))9 tv karsınında pınekleyın :)))
6 aydır hamile kalamadıım için bugün doktora gittim adetim 14.günü olmasına rağmen yumurtlama olmamış. doktor bugün enazından biraz büyümüş folekül haline gelmiş olması gerektiğini ve yumurtlama bozukluğu olabileceğini söyledi ve adetimin 4.günü testler yapmak için çağırdı.birde ilaç başlarız testlere göre dedi.
hangi testler yapılacak ve klomen nasıl kullanılıyor adetin kaçı günü başlanıyor?nekadar süre kullanılıyor?tedavi süresi uzunmu? bana bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi???çok moralim bozuldu kitlendim doktora soramadım bile sonra gel diyince(((((((