Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaaba canlarım. Bu hafta pek giremedim topice. İşlerim pek bir yoğun. Bir de dün yeğenimin bebek duası vardı. Şakayla karışık 3 aylık oldu böcüğüüm. Dua boyunca hep bebiş istedim Mevlamdan bütün isteyenler ve kendim için.
Pazar günü benim adetimden ses çıktı nihayet. İki damla kadar kahverengi birşeylerdi ama, buna da şükür. Hala da sökülemedi zaten öyyle kahverengi az az birşeyler geliyor. Doktora gittim az önce, hormon tahlili istedi. Bunu adet olarak mı sayacağız dedim, evet dedi. Hayırlısı bakalım öğlenden sonra alacağım tahlil sonuçlarını. Sizler nasılsınız, geçmişi okuyayım biraz...
Güülüm tam 88. günü adet oldum. O da tam olarak değil, yani kahverengi koyu iki damla. Ama buna şükür.canım senin adet olman kaç günü buldu
umutlummmm kıyamam ben sanaaaa
inş. bu sıkıntıların neticesini hayırlı bi şekilde alıcaksınnn
bende senn yolunda mı ilerliorum ne 34 gün oldu tık yokk
napalım bu konuda da kader arkadaşı oluruz dimi canım benimolumunekankayizsmile
kuzum günaydınnnnnzemuszemus
bende eşimi gönderdikten sonra uyumuşum bidaaaa
kuzum temennilerin için teşekkür ederim inş. dediğin gibidir
ama artık pek sanmıorummm
yalnız kasıklarımda ki sancının sebebini merak ediorum
hayda ne kadar uzun sürmüş allah allahvalla hayrancım ben diim 60 sen de 70
Güülüm tam 88. günü adet oldum. O da tam olarak değil, yani kahverengi koyu iki damla. Ama buna şükür.
ay inanmıyorum tatlım ya acaba çok mu taktın canım rahat ol
hamile kalamıyorum diye kafana çok takma bu adet düzenini engelliyordur belki de
adetinin düzene girmesi için erken yatıp erken kalk zamanında kahvaltı yap dengeli beslenmeye çalış bu dediklerim gerçekten çok önemli kahve çay kola falan çok içme
gunaydınn bacım benımmm ayy bu uykuda cok tatlı oluo ama yaaa:)))))inşşş canım benımmm inşşşş neden agrıo acaba*
mrb kıslarrr.bu ay ilk defa klomen kullandım.şöyle anlatayım çünkü fikirlerinizi almak istiyorum.klomene adetimin5 günü başladım 5 gün kullandım yani son klomen bu ayın 24de bitti ve benim ovulasyonum olmuş.26sında dr gittim içerde az bi sıvı var beraber olun dedi olduk:)))bu ayın 31de yani cumartesi günü çok sancım olsu karnım belim kasıklarım çok kötü bir ağrıydı.en sonunda kahverengi akıntım oldu ve ağrımda geçti.ogünden bu yanada göğüs uçlarım çok acıyor el değmiyor yani.sorum şu kızlar klomenin bu şekilde yan etkisi olur mu..sizlerde nasıl oldu???hepinizi çok öptüm sevgilerrr..
canım bu uyku hamilelik belirtis olabilir ben sadece uymak istiyordum ilk zamanlargünaydınn kızlarrr ayyyyyyyy bır uyumusum esım msj atmıss eve gelmıs zılı calmıss mrk etmıs hehehehhe hıçbırını duymamısım amma derın uyudum heee :))))
umutlummmmm kara gorunuoo desene sonunda ohhhhhh valla benım bıle ıcım rahatladııı cnm tahlıl sonuclarını hbr et bızeee
zazezcımm inşş regl olmazsın demıorum şöyle dıycem inşşşşş bebegın suprız yapar ve regl olmamaman bıundandandr
gecen ay ole karar aldım hep dıodum inşş regl olmam ayy olmadım 45 hgun mu ne surdu sonra dedım bıdaha inş regl olamm demıycem :)))))))) bebegınn gelmıstrrr inşşşşşşşş :Allahım mucesızını gosterırı
ayyy evet kalkasım gelmedi benimde
canım neden ağrıo bilmiorum ama
kasıklarıma sürekli bi sancı saplanıo
ya adet sökülmeye çalışıo yada bilmiorum?
bi kaç günlük bi ağrıda diil yaklaşık 5-6 gündür böle
30 hazirandı canım yanlış yazmışım.ne bileyim canım ya anlamadım gitti.şuan sadece göğüs uçlarım çok ağrıyor.klomenin böyle bir etkisi olur
canım herhalde tarihleri karıştırdın haziran 31 çekmez 3 temmuz diyecektin herhalde o zamn gelen kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir benim de kahverengi akıntım olmuştu doktor ben hamile kalınca bebek rahimdeki pislikleri atar demişti
ayın 24ünde ilacın bittiyse adetin 16 hazirandı
ovülasyon erken gerçekleşmiş anladığım kadarıyla
benim deçok ağrım olmuştu meğer o ay hamile kalmışım ama acayip biağrıydı yerimden doğrulamıyordum