Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

boşver hiç takma kafana.cidden bazen ne dediklerini bilmiyorlar çocuk gibiler.nihayetinde insanız rahatsız olabiliriz yani.ne kadar güzel ki hamilesin.inan çok sevindim.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımcım.zaten bi doğsun bebişin,gözün hiçbirşeyi görmez..

zaten ahtım var oğlum doğsun eşimin yüzüne bile bakmayacam. bide o kalsın bakalım yanlız nasıl oluyor muş.

ben ille benimle birlikte olsun istemiyorum. eşim horluyor güya beni düşündüğü için ayrı yatıyor. ama benim ona ihtiyacım var. ilişkiyi bırak sarılmıyor bile. burnundan basit bi ameliyat geçirmesi gerekiyor horlaması için. ama o benden uzaklaşmayı tercih ediyor. ben eşim olmadan uyuyamazdım öyleki onsuzluğa alıştırdı beni. tv izlerken bile gelip yanıma oturmuyor. diyorum ya sanki ev arkadaşı gibiyiz.
sımdı hamılyız ya arkadasım hormonlarımız farklı calısıyorrr cok alıngan oluyoruz bı dogum yap bunlara guler gecersınn merak etme

ama dıyorsankı hayır sorun cıddı o zaman esını karsına al acıkca konuss bakalım ne dıyecekk
ayyy canım benim hadi bakalım hayırlısı meleğimiz geliyor demek tam net bi tarihin varmı doğum için..

evet canım gelıyorr meraklı kız 1 ya onceden net tarıhım yokk ama sanırım 25 temmmuz olacak carsamba kontrolum var o gun netlık kazanacakkk

ben ille benimle birlikte olsun istemiyorum. eşim horluyor güya beni düşündüğü için ayrı yatıyor. ama benim ona ihtiyacım var. ilişkiyi bırak sarılmıyor bile. burnundan basit bi ameliyat geçirmesi gerekiyor horlaması için. ama o benden uzaklaşmayı tercih ediyor. ben eşim olmadan uyuyamazdım öyleki onsuzluğa alıştırdı beni. tv izlerken bile gelip yanıma oturmuyor. diyorum ya sanki ev arkadaşı gibiyiz.

canım erkeklerde böyle davranışlar bazen olabiliyor onlara göre bu tamamen normal kadınlar abartıyor gibi görünüyor birde sen hamilesin dahada hassassın ama işte erkeklerin çoğu bu dönemi anlayamıyor zamanla geçecektir merak etme sen hamişliğin tadını çıkar herşeyi salla gitsin...senin bebiş nekadar oldu canım...

günaydın esemos

ayyy canım benim günaydınnn ikizin oluyor çok sevindim ben burdayken ikiz olduğunu bilmiyordum şimdi gördüm çok sevindim ayyyyyyy inş. darısı hepimizin başına olsun...hamişliğin nasıl gidiyor canım varmı bi sıkıntın kendini yormuyorsun dimi...

zaten ahtım var oğlum doğsun eşimin yüzüne bile bakmayacam. bide o kalsın bakalım yanlız nasıl oluyor muş.
bak alminas doğru söylüyor.şuanda hormonlarda farklı çalışıor.elbette ilgi isiyorsun tahmin edebiliyorum ama olumunekankayizsmiledur bakalım bebişin bir doğsun sonra neler olacak.ona göre bir yol izlersin.bence düzelir ama arkadaşım üzme kendini olur mu canımcım.

ıyıyım seldacım sen nasılsınnn

esemosum cok ozledık senı olumunekankayizsmile evet canım 13 gunum kaldı 2 pazar sonra kızıma kavusuyorum nasıpse :ecrin_bebek: ben henuz heyecanlanmadımm etrafımdakı herkes cok heyecanlı esım ve ben gayet sakınızzz sempatiksalakcinni kılo durumumuz fena ben suan 90 kıloyumm kızımda 3000 gr ı gecmıs durumda eger vaktınde dogsa dr u 5 kıloyu gecerdı dıyor suan 4 hafta erken dogacak olmasına karsılık dr u 4000 gr cıvarı olur dıyorr anlayacagın arkadasım kıloyu kontrol edemedıkk ıkımızde tombuluzzz artık sıkı bı dıyet le dogumdan sonra vermeye calısacagımm akannehir

canımmmm yavruna kavuşunca kiloyu felan gözün görmez kilo vermenin çaresi varrr emzirme dönemin geçince diyet yaparsın olur biter siz sağlıklı olunda gerisi önemli değil valla bende çok heyecanlıyım kk da heralde ilk olacak hamişliği boyunca burdan ayrılmayan ve doğumunu takip ettiğimiz ilk kişi sensin onun için heyecanla bekliyoruz senden sonrada sırayla doğuracak kızlar hepinizin adına ben çok heyecanlıyım yakın olsamda bebişlerinizi görsem doğunca çok isterdim

ayyy canım benim günaydınnn ikizin oluyor çok sevindim ben burdayken ikiz olduğunu bilmiyordum şimdi gördüm çok sevindim ayyyyyyy inş. darısı hepimizin başına olsun...hamişliğin nasıl gidiyor canım varmı bi sıkıntın kendini yormuyorsun dimi...

evet canım ikizler
amin canım darısı tüm isteyenlerin başına
canım bulantılarım çok bu ara
geçen misafir gelecek diye evi az toparlayayım dedim hafif kanamam oldu
cumartesi muayenem vardı doktora söyledim sorun yok rahim kapalı dedi şükür
ama çok korktum ben şimdi de hala ara ara geliyo ama takmıyom artık progestan içiyom ben de zaten 11. haftam da dolmak üzere riskli dönemin bitmesine az kaldı

canımmmm yavruna kavuşunca kiloyu felan gözün görmez kilo vermenin çaresi varrr emzirme dönemin geçince diyet yaparsın olur biter siz sağlıklı olunda gerisi önemli değil valla bende çok heyecanlıyım kk da heralde ilk olacak hamişliği boyunca burdan ayrılmayan ve doğumunu takip ettiğimiz ilk kişi sensin onun için heyecanla bekliyoruz senden sonrada sırayla doğuracak kızlar hepinizin adına ben çok heyecanlıyım yakın olsamda bebişlerinizi görsem doğunca çok isterdim

evet ya dogru soyluyorsun hıc ayrılmadım ben ılk bebekte benımkı sonra sultan varrr oda hıc ayrılmadı ne olacak teyzesı ankara dedıgın kac saat gelır gorursun kızımı olmadı babamıza soylerız o bızı getırır ankaraya kaydirigubbakcemile3

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH
:nazar :
1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İL AÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................30 TEMMUZ
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

...........................TEMMUZ AYI LİSTEMİZ.....................
ZAZEZ.................................3 TEMMUZ
SELSU.................................8 TEMMUZ
ZEYNO_81.........................12 TEMMUZ
BENİL................................18 TEMMUZ
BSBİRKİN...........................20 TEMMUZ
İLKNURR1984....................23 TEMMUZ

ESEMOS..............................25 TEMMUZ
SEYDAM..............................29 TEMMUZ

EXORCİST_TREX.................
LUNA..................................
MELOCUM...........................
SABAH1981........................
CENNETİMSİN.....................
WELCOME...........................
NİLUFERMAS......................
DELFİNO.............................
DESTİNA.............................
CANDYGİRL85....................
YUMURCEK........................
EFTALYA22........................
MİHRACE05........................
GELİNCİKD.........................
ECRİN87.............................
DİLEMYARE........................
EZOUYGUN........................

.............................AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ.................................
AYSEN_34..........................3 AĞUSTOS
UMUTLU22.........................3 AĞUSTOS

SERSELO...........................14 AĞUSTOS
ECEİREMNUR......................

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE

kızlar beklenmeyen adet tarihlerinizde bir değişiklik varsa haber verin düzelteyim....inş. hepimiz birgün anne olacağız....

evet ya dogru soyluyorsun hıc ayrılmadım ben ılk bebekte benımkı sonra sultan varrr oda hıc ayrılmadı ne olacak teyzesı ankara dedıgın kac saat gelır gorursun kızımı olmadı babamıza soylerız o bızı getırır ankaraya kaydirigubbakcemile3

istanbula gelirsem zaten haber verecem orda kim var kim yok hepinizle görüşüp tanışacam inş...

selammmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmm hepinizi çok özledim nasılsınız bakalım geçmişi okumaya başlayacam bugün neler kaçırmışım bi bakalım kuzum güzel sonuçla gelirsin inş. umutlum sen nasılsın varmı değişiklik alminasım bebişine kavuşmana az kaldı nasılsın canım varmı bi sıkıntı sultanım sen nasılsın canım sende iyice büyütmüşsündür göbüşü yani kızlar hepinizi çok özledim bundan sonra burdayım inş.
Aleyküm Selam gülüüm hoşgeldiin. Sefalar getirdiiin. Seni çookk özledim. tatlım ben sonunda ilaç kullanarak da olsa 3 ay sonunda adet oldum. Şimdi de incir kürünü yapıyorum. Adetimin 5. günü başladım, birkaç gün daha yaparım herhalde. Sonra da soğan kürüne başlamayı düşünüyorum şekerciğim. Eee haberler sende nasıl geçti tatil, neler yaptıın.
:CüvCüv:arkadaşlar salı günü doktora gittiğimi ve belki hamilesin dediğini sizinle paylaşmıştım bugün hamile olduğum kesinleşti çook mutluyum inş allah isteyen sabırla bekleyen herkese nasip etsin.

Umutlu22 inş bunu okursun güzelim benimde adetlerim 50, 60 günü bulurdu iki aydır soğan suyu kullandım ikinci ayda nasip oldu tabi allahın takdiri ama daha önce klomende kullandım işe yaramadı soğan suyuna denk geldi lütfen sen de düzenli şekilde soğan suyunu kullan inş en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın sevgiler....:)))))
Canııım tekrar tebrik ediyorum. Ama biliyorsun zaten ben senin hamile olduğundan emindim. Allahım nazarlardan saklasın, tamamına erdirsin inşallahh. :nazar: Soğan kürünü bir gün yaptım biliyorsun ama araştırdığımda da adet bitiminden 7 gün sonra başlanması gerektiğini öğnerdim. O yüzden de şimdilik incir kürüne devam ediyorum. birr hafta falan da soğan kürüne başlarım diye düşünüyorum. Adetim yeni bitti çünkü. Sen ne zaman başlamıştın gülüm hatırlıyor musun
bidenem inş. sıra sendedir bebiş haberini duyacaz hayırlısıyla kızzz içime doğdu bak görürsün....haaa bu arada sen bana hoşgeldin demişmiydinnn:dilcikar::dilcikar:....şaka şaka valla burayı çok özledim hepinizz aklım fikrim hep sizdeydi bağımlılık yaptınız bana kızzzzz...
İnşalllaahh sıra bizdedir gülüüm inşallahh. Hafta sonu yoktum biliyorsun gülüm bu yüzden de seni hoşlayamadıım ohaoldumsmile Beni affet noluuur. İnan ben de seni çook özledim şekerim., İyi ki geldiiin sefalar getirdin
gunaydınnn cnmmm

iyiyim cnmm bende napım uykum kaçtı oturuom :)))
ayy kıslarr ben bu sıgarayı nasıl bırakırım az ıcıorum sımdı ama zorluo yawww
:oklava::oklava: Kuzuuu daha da duymayayııımm haa :oklava:
selam kızlar hepinize merhaba uzun biraradan sonra mutlu haberler aldım sizerden
kuzum tebrikler
esemosum hoşgeldin
alminasım bebişine kavuşmaya az kalmış
umutlum sonunda regl olmuş
ben de relg oldum malesef yeni beklenmeyen tarihim 14 ağustos
Merhaba tatlım sen de özlettin kendini. Ne bu yaaa, herkesler gidiyuuu. ben de gidiciim artıkın haaa Nasısın tatlıım

evet canım ikizler
amin canım darısı tüm isteyenlerin başına
canım bulantılarım çok bu ara
geçen misafir gelecek diye evi az toparlayayım dedim hafif kanamam oldu
cumartesi muayenem vardı doktora söyledim sorun yok rahim kapalı dedi şükür
ama çok korktum ben şimdi de hala ara ara geliyo ama takmıyom artık progestan içiyom ben de zaten 11. haftam da dolmak üzere riskli dönemin bitmesine az kaldı

canım yaa neden yoruyorsun kendini ya ben çok :oklava::oklava:kızıyorum bak bebiş bebiş diye burda sararıp soluyoruz hamiş kalıncada kendimizi yoracaz hiç işim olmaz en azında riskli dönemin geçinceye kadar anlayışlı olsun çevrendekiler gelmesinler senin sağlığın ve bebişlerinin sağlığı kimseden önemli değil onun için kendine dikkat edeceksin canım...

umtlummmm bidenem sağol canım benimm biliyorum beni karşılayacağını ben şaka yaptım sana sizleri çok ama çok özledim kırmızılarıda gördün ohhh sefan olsun bu ay bide hamiş kalacan ben inanıyorum bak bu yazdıklarımı unutma kesin hamiş kalacan inş. ALLAH ın izniyle dualarım seninle canım...ben bu ay çalışmalara başladım derken tatilden gelince öksürmeye başladım doktora gittim bronşit olmuşum ilaç kullanıyorum onun için bu ay da fos çıktı ama herşeyde var bi hayır tam çalışmalara başladık böyle oldu inş. önümüzdeki ay tekrardan başlarız...işte böyle canımmm..seni gördüğümde iyi oldu ben şimdi çıkacam arkadaşımın yanına gidecem uzun zamandır görüşmüyordum biraz dertleşecem:gitme:ben şimdilik kaçıyorum canım öptüm seni...

wuuuuuuuuuu 8 kayıtlı kullanıcı 1 misafirr
kalabalıklaşmışız
sevdacım riskler bitmiş çok şükür çok sevindim canımm
ama hala kızının odasını göremedik hatırlatiiimmzemuszemus
eminemmm sende hoşgeldin sefalar getirdinnnnn

canım yaa neden yoruyorsun kendini ya ben çok :oklava::oklava:kızıyorum bak bebiş bebiş diye burda sararıp soluyoruz hamiş kalıncada kendimizi yoracaz hiç işim olmaz en azında riskli dönemin geçinceye kadar anlayışlı olsun çevrendekiler gelmesinler senin sağlığın ve bebişlerinin sağlığı kimseden önemli değil onun için kendine dikkat edeceksin canım...
zaten bana ders oldu hep dinleniyorum şu anda benim bi de çok pimpirikli yapım var evim illa ki düzenli ve temiz olacak evin dağınık olması bile midemi bulandırıyo biliyorum bu bir hastalık ama napiyim artık eve kadın almayı düşünüyorum bi de ev kocaman saatlerce zaman ayırmak gerekiyo
ama artık ilişmiyom valla vicdan azabı yaşatmaz beni şu ara temizliği de boşverdim sadece dağınıklık varsa onları topluyom çamaşır sepetini bile kaldırmıom eşime kaldırtıyom
allahtan gelen misafirler anlayışlı mutfağa girdiler börek falan yaptılar kendileri pişirdi hep beraber yedik kardeşimin eltisi ve kayınvalidesiydi ama çok iyi anlaşıyoz maşşalh

Back
X