Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

senin hamişliğinde burda geçecek sanırım sende alminas ve sultan gibi hep burda ol bebişinden bahset doğuma gidene kadar burdasın haaaaaaaaaaaa

kuzummmm tazecikkk anneeeee nasılsın bakalım varmı kendinde bir değişiklik

senin hamişliğinde burda geçecek sanırım sende alminas ve sultan gibi hep burda ol bebişinden bahset doğuma gidene kadar burdasın haaaaaaaaaaaa

cnmmmm valla bazı farklılıklar var nebılım egılemıorum mesele azonce esımı korkutayım dedım saaklandım comeldım kucukuk oldum ayy kalktım ole agrdıkı kasıkgım:)))bacagımı kendıme dogru cekınce agrıoluo ayy bıde goguslerım cok agrıo :))sımdılık bunlar hehe:))
burdayım tabııı yaa tum duygularımı burada yasadım uzuldum sevındım umutlandım sımdı bırakıp gıtmek ayıp olur gıdenlere kızıyorummm zatn hamış kalınca unutuolar:(((

cnmmmm valla bazı farklılıklar var nebılım egılemıorum mesele azonce esımı korkutayım dedım saaklandım comeldım kucukuk oldum ayy kalktım ole agrdıkı kasıkgım:)))bacagımı kendıme dogru cekınce agrıoluo ayy bıde goguslerım cok agrıo :))sımdılık bunlar hehe:))
burdayım tabııı yaa tum duygularımı burada yasadım uzuldum sevındım umutlandım sımdı bırakıp gıtmek ayıp olur gıdenlere kızıyorummm zatn hamış kalınca unutuolar:(((

dikkat et canım hareketlerine ani şeyler yapma ama bu gibi ağrılar normal sağlıkla rahatlıkla kavuş bebişine inş.zaten sen buraya uğramazsan hemen ararım istanbula gelincede evini bulurum ohhhh benden kaçış yok yaniiii

dikkat et canım hareketlerine ani şeyler yapma ama bu gibi ağrılar normal sağlıkla rahatlıkla kavuş bebişine inş.zaten sen buraya uğramazsan hemen ararım istanbula gelincede evini bulurum ohhhh benden kaçış yok yaniiii

yapmıorumm yaww aslında bende hareketlı hopbili yım sımdı herseyı yavs yapmak garıp gelıo :))) gıtmem tatlışkom gellll cnmm kapım sana herzamn acıkk..
emoş bu cuma dr gıtcem napar sence keseyımı goruruz acaba kalp atşlarını nemznan duyarz

yapmıorumm yaww aslında bende hareketlı hopbili yım sımdı herseyı yavs yapmak garıp gelıo :))) gıtmem tatlışkom gellll cnmm kapım sana herzamn acıkk..
emoş bu cuma dr gıtcem napar sence keseyımı goruruz acaba kalp atşlarını nemznan duyarz

canım son adet tarihinden itibaren hesapla hafta hafta........5 haftalıkken kese görünür 6 haftadan sonra da kalp atışları için çağırırlar bazen kalp atışları için 7 haftayı dolduruncada çağırabiliyorlar canım biliyorum seni anlıyorum şimdi sana zaman geçmiyordur helede bikere ultrasonda gör bebişini daha sık gidip görmek isteyeceksin özlemle kontrol tarihini bekleyeceksin bunlar çok tatlı ve güzel heyecanlar canım tadını çıkar..

canım son adet tarihinden itibaren hesapla hafta hafta........5 haftalıkken kese görünür 6 haftadan sonra da kalp atışları için çağırırlar bazen kalp atışları için 7 haftayı dolduruncada çağırabiliyorlar canım biliyorum seni anlıyorum şimdi sana zaman geçmiyordur helede bikere ultrasonda gör bebişini daha sık gidip görmek isteyeceksin özlemle kontrol tarihini bekleyeceksin bunlar çok tatlı ve güzel heyecanlar canım tadını çıkar..

hmmm eger ole hesaplarsam 4 hafta oluo bı sıtede hesapladımda :)) 4 hafta 1gun ayy bu sıtede hangı tarhte ne olucak o bıle yazıoo:))inşş sorunsuz olur cnmm:)

sen neler yaptın cnmm dr falan gıttınmı ??

tatlım ben bu ayda çalışma yapamadım daha doğrusu tam niyetlendik ama antibiyotik kullanıyorum şu anda birde akciğer filimi çektirdim iki gün sonra tekrar çektirecem onun için bu ay çalışma olamadı..zaten bebekle ilgili doktora gitmicem doktorum senin bi sorunun yok kendin kalabiliyorsun dedi gönderdi beni doğru kendim hamile kalabiliyorumda 2 yılda 1 kere ancak kalbiliyorum onlarıda kaybettim bu doktorların gevşekliği takipsizliği ben soğuttu hastaneden o yüzden şimdilik kadın doğum uzmanı görmek istemiyorum...

sabret cnmm bakalım belkı duzelıcelk hersyy konusmayı denedınmı hıçç

ohh cok sukurr sevdacımm gozun aydınn cnmmm

iyim cnmm bugun dah araht hıssedıorumm :)) agrı gıbı bole gergınlık gıbı seyler oluodu artık yok:))

reglını bekle cnm ama dayanamıorum dıosannnnnnnnnnnnn:)) iğneden sonrea 14.15. gun yap :))) sonucu yanıltmasın cunku,inşşşşşşşşş bebegın gelır cnmmm

kızlarrrrrr normalde dun yada bugun regl gunumdu benım,bugun kan testımı tekrarladım 291.18 cıktı sonucum gecen cuma ilk yapılmıstı 100-110 arası ıdı bugun yukselmıss :)))
seldacım korkma artık degerın gayet guzel yukselmısss hersey yolunda gıdecek ıns gozunaydın

tatlım ben bu ayda çalışma yapamadım daha doğrusu tam niyetlendik ama antibiyotik kullanıyorum şu anda birde akciğer filimi çektirdim iki gün sonra tekrar çektirecem onun için bu ay çalışma olamadı..zaten bebekle ilgili doktora gitmicem doktorum senin bi sorunun yok kendin kalabiliyorsun dedi gönderdi beni doğru kendim hamile kalabiliyorumda 2 yılda 1 kere ancak kalbiliyorum onlarıda kaybettim bu doktorların gevşekliği takipsizliği ben soğuttu hastaneden o yüzden şimdilik kadın doğum uzmanı görmek istemiyorum...

kuzummm ben şimdilik çıkıyorum kociş gelecek birazdan öptüm seni kendine be bebişimize iyi bak...
canm net koptu yaaa..sımdı nasılsın cnmm ii sın dımı kotu bsy yok inşşşbı sure kendı halıne bırak bakalım cnm sonra guvendıgın bır dr da devam edersın olmadı inşş gerek kalmaz tabıı:))tamm cnmm bende cok öptummmmmm
seldacım korkma artık degerın gayet guzel yukselmısss hersey yolunda gıdecek ıns gozunaydın

ayy valla rahatladım bılıomusun sımdı cumayı beklıorum :)) inşş cnmm saolllll

ayyy kıyamam sana yorma kendini canım...bu arada seninle karşılaşamadık canım sen ne yaptın klomen kullanıyormusun

saol cnm beni düşündüğün için
ama benim yaptığm temizlikten ne olsun öle bi üstünden geçtimmm
hiç yoramam kendimi temizlik içinyerimseniben
bu ay tekrar başladım klomene 2. günm daa bugün
sanada geçmiş olsun canım
dikkat et kendine Rabbim şifalar versin

amanda amann miniğin kendini hissettirio demek
inş. tekmelerini de anlatıcksın canım burda bize:emir_bebek::emir_bebek:

selam kızlar uzun zamandır giremiyordum.nasılsınız?yeni hamişler var heralde.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.benim oğlumda ters duruyor karnımda o yüzden sezeryan olcak 1-2 hafta içinde dönmezse.inşallah döner şu an tek derdim bu.kendinize iyi bakın.görüşmek üzere.

saol cnm beni düşündüğün için
ama benim yaptığm temizlikten ne olsun öle bi üstünden geçtimmm
hiç yoramam kendimi temizlik içinyerimseniben
bu ay tekrar başladım klomene 2. günm daa bugün
sanada geçmiş olsun canım
dikkat et kendine Rabbim şifalar versin

amanda amann miniğin kendini hissettirio demek
inş. tekmelerini de anlatıcksın canım burda bize:emir_bebek::emir_bebek:
inşşş cnmm hepımızz paylasıcazz bırbırımıze anlatıcazz :)))zehraaaaaaaa bu ayy guzell seyler oluck gıbı öle hıssedıorum bennnnnnnnnnnnnnnnn
selam kızlar uzun zamandır giremiyordum.nasılsınız?yeni hamişler var heralde.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.benim oğlumda ters duruyor karnımda o yüzden sezeryan olcak 1-2 hafta içinde dönmezse.inşallah döner şu an tek derdim bu.kendinize iyi bakın.görüşmek üzere.

cnm inşş bebıdın dönerrr benım bı arkımında bole oldu bebısı donmedı sezeyan oldu ama hıç zorlugundn bsy demedı sımdı gor demezsın sezeyan olmuş ne gobek kalmışş ne kılooo..Allahım rahat dogum nasıpp etsın cnmmmm

ayyy dogumun yaklastı arkadasım benımde 1-2 haftam kaldı bızde sezeryan olacagızzz ama korkmuyorumm bızımkınınde kafası buyukk normal dogum yapamazmısımm :1: allah tek avazda kurtarsın ıns:nazar:

Back
X