Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Merhaba arkadaşlar dün beklenen gündü benim için hcg bakıldı. sonucu eşim benim yerime öğrendi ve telefonda bana berbat bir ses tonu ile neredeyse ağlamaklı halde olmamış dedi.
Doktorum çok umutlu konuşmuştu progesteron 60 çıkmıştı olmadı ilk klomen ayımdı. üç yumurta gelişmişti dün tüm gün ağladım hala çok kötüyüm paylaşmaya ve konuşmaya çok ihtiyacım var o nedenle sizlere yazıyorum...Hiçbir neden yokken neden olmaz ki ?

rabbim ne zaman dilerse o zaman oluyor. benim kist oluşmuştu iltihap oluşmuştu olma ihtimali hiç yoktu ve bana rahim filmi çekilecekti meğerse ben hamileymişim. rabbim hiç umut yokken bile verebiliyor zamanı geldiğinde ne kadar olumsuzluk olursa olsun geliyor bebekler. rabbim o gün gelene kadar hepimize sabır ihsan etsin yardım etsin

gunaydın herkese

dun kontrole gıttım ve nıhayet dogum ıcın gun aldık 4 agustos ogleden sonra 4 te kızım gelıyorrr:lepi:
Hayy haayy buyursun gelsiin. Gelip de kalsıın hihoyyyt
RAbbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah gülüm seni ve bebeğini.

saol canım teşekkür ederim
Rabbim kimselere yaşatmasın
ben de daa iim şükür
çok endişeliydim paranoya haline getirmiştim
şimdi iiyiz şükür yarın beyin tomografsi çekilecek cmrtside çıkıcak sonuç

Valla paranoya haline getirmekte çok haklısın tatlım. Hastalık çok zor. İnşall tomogrofi sonucu da güzel cıkar.
Akşam da benim eşimin de çok dişi ağrıdı. Keşke benim ağrısa diye düşündüm hep. Hiç uyuyamadık. Hatta benim kasıklarım ağrıyodu, sürpriz mi yapıyor acaba yumurtalar diye düşündüm ama adamcağızımı hiiçç ellemedim. :1:

çok şükür moral olarak daha iyiyim son zamanlara yaklaştığım için hamilelik zorlaşmaya başladı kramplar giriyor hava sıcak evden çıkamıyorum zaman geçirmeye çalışıyorum.

off off son aylar cok kotu valla bende senınle aynı durumdayım berbat valla evde vakıt gecmıyor
:oklava:

gunaydınn cmmmm evet ya yazılar gıtmışş:))) yarın gıdıorum evett :))) bakalım gorcezmı keseyi hehe:)) yokk tatlımm henuz belırtı falan :))sen nasılsın napıosunn haftasonu geldı ohhhhhhh bugun cuma bende calıstıgım zamanlar cumayı cooooooook severdım
Ahhh canıım nasıl isterdim bilemezsin ama bugün perşembeee:bbo: Olsun ne yapalım, biz de yarın bi daha seviniriz cuma diyee zemuszemus
mutfaktadımm sevdaa :)) o yolladıgına bayıldımmmmmmmmmmmm

Alooo neler oluyor ordaa. Kız Sevdaaa, Selda ya ne yolladıysan aynından ben de istioruuumm alsanaalsanasmile

Ahhh canıım nasıl isterdim bilemezsin ama bugün perşembeee:bbo: Olsun ne yapalım, biz de yarın bi daha seviniriz cuma diyee zemuszemus

Alooo neler oluyor ordaa. Kız Sevdaaa, Selda ya ne yolladıysan aynından ben de istioruuumm alsanaalsanasmile

aaaaaaaaaaaa sımdı anladım sevdanın öle dedıgını ayyyyyyy kafayı sıyırdım galıbaakannehirolsun yaın cuma nede olsaaaaa

Hayrancığıım ne kadar çabuk geçiyor zaman. Ne çabuk 12 haftalık oldu senin ikizler. Maşaallahh doğdukları günü de görürüz inşallah...
evet canım vakit çabuk geçiyor
inşallah canım bir aksilik olmazsa burdayım ben

gunaydın herkese

dun kontrole gıttım ve nıhayet dogum ıcın gun aldık 4 agustos ogleden sonra 4 te kızım gelıyorrr:lepi:
aman az kalmış hadi bakalım

saol canım teşekkür ederim
Rabbim kimselere yaşatmasın
ben de daa iim şükür
çok endişeliydim paranoya haline getirmiştim
şimdi iiyiz şükür yarın beyin tomografsi çekilecek cmrtside çıkıcak sonuç
inşallah tomografi sonuçları iyi çıkar canım
off off son aylar cok kotu valla bende senınle aynı durumdayım berbat valla evde vakıt gecmıyor
:oklava:
evet ya çok sıcak evde de vakit geçmiyo

selam kızlar bende bugün doktora gittim bugün 11 gün yumoşum 17 mm olmuş
bir tane ama doktor gayet güzel çok kaliteli bi yumoş dedi hadi bu sefer inşlhh dedi bakalım eyvahedigeldismile cmrtsi sabah yine gidicem iğneyi vuracak herhalde
bu ay erken gelişti yumoşum kaydirigubbakcemile4

dularınızda benide unutmayın kızlar :Saruboceq:

bir tane ama doktor gayet güzel çok kaliteli bi yumoş dedi hadi bu sefer inşlhh dedi bakalım eyvahedigeldismile cmrtsi sabah yine gidicem iğneyi vuracak herhalde

ohh ohh inşş yumuosun bebışş olr canmm hadı hayırlısıı :Saruboceq:

bugün ankarada hava yapmurlu çok şükür dışarı çıkıyorum. şu yağmurlarda olmasa ne olurdu bizim gibi hamilelerin hali allah artırsın diyecem ama bizden başkalarıda var yazık onlara. bu seneyi çok sevdim bol bol yağdı

Canım inşallah bu ay güzel haberi alacağız senden... tek ve kaliteli bir yumurta süpeeerr...

bugün ankarada hava yapmurlu çok şükür dışarı çıkıyorum. şu yağmurlarda olmasa ne olurdu bizim gibi hamilelerin hali allah artırsın diyecem ama bizden başkalarıda var yazık onlara. bu seneyi çok sevdim bol bol yağdı

Ayy evet yaaa... bugün serin serin süper hava... Çok şükür o kadar sıcaktan sonra bir ohh dedik.

Back
X