makınenın pıllerı bıtmıs onu sarj ettım sonra resım cektım bılgısayara attım falan derken vakıt gectı bı baktım cıkmıssın![]()
hmm anladm cnm musaıt oldugunda atıver msn den :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
makınenın pıllerı bıtmıs onu sarj ettım sonra resım cektım bılgısayara attım falan derken vakıt gectı bı baktım cıkmıssın![]()
hmm anladm cnm musaıt oldugunda atıver msn den :)
tamam face de varr
Merhaba arkadaşlar dün beklenen gündü benim için hcg bakıldı. sonucu eşim benim yerime öğrendi ve telefonda bana berbat bir ses tonu ile neredeyse ağlamaklı halde olmamış dedi.
Doktorum çok umutlu konuşmuştu progesteron 60 çıkmıştı olmadı ilk klomen ayımdı. üç yumurta gelişmişti dün tüm gün ağladım hala çok kötüyüm paylaşmaya ve konuşmaya çok ihtiyacım var o nedenle sizlere yazıyorum...Hiçbir neden yokken neden olmaz ki ?
gunaydın herkese
dun kontrole gıttım ve nıhayet dogum ıcın gun aldık 4 agustos ogleden sonra 4 te kızım gelıyorrr:lepi:
hayırlı uğurlu sağ sağlim gelir inş. rabbim yardımcın olsun
sagol canım darısı basına sen nasılsın ıyımısın moralın duzeldımı
Hayy haayy buyursun gelsiin. Gelip de kalsıın hihoyyytgunaydın herkese
dun kontrole gıttım ve nıhayet dogum ıcın gun aldık 4 agustos ogleden sonra 4 te kızım gelıyorrr:lepi:
saol canım teşekkür ederim
Rabbim kimselere yaşatmasın
ben de daa iim şükür
çok endişeliydim paranoya haline getirmiştim
şimdi iiyiz şükür yarın beyin tomografsi çekilecek cmrtside çıkıcak sonuç
çok şükür moral olarak daha iyiyim son zamanlara yaklaştığım için hamilelik zorlaşmaya başladı kramplar giriyor hava sıcak evden çıkamıyorum zaman geçirmeye çalışıyorum.
Ahhh canıım nasıl isterdim bilemezsin ama bugün perşembeee:bbo: Olsun ne yapalım, biz de yarın bi daha seviniriz cuma diyee zemuszemusgunaydınn cmmmm evet ya yazılar gıtmışş:))) yarın gıdıorum evett :))) bakalım gorcezmı keseyi hehe:)) yokk tatlımm henuz belırtı falan :))sen nasılsın napıosunn haftasonu geldı ohhhhhhh bugun cuma bende calıstıgım zamanlar cumayı cooooooook severdım
mutfaktadımm sevdaa :)) o yolladıgına bayıldımmmmmmmmmmmm
Ahhh canıım nasıl isterdim bilemezsin ama bugün perşembeee:bbo: Olsun ne yapalım, biz de yarın bi daha seviniriz cuma diyee zemuszemus
Alooo neler oluyor ordaa. Kız Sevdaaa, Selda ya ne yolladıysan aynından ben de istioruuumm alsanaalsanasmile
Hayrancığıım ne kadar çabuk geçiyor zaman. Ne çabuk 12 haftalık oldu senin ikizler. Maşaallahh doğdukları günü de görürüz inşallah...
evet canım vakit çabuk geçiyor
inşallah canım bir aksilik olmazsa burdayım ben
aman az kalmış hadi bakalımgunaydın herkese
inşallah tomografi sonuçları iyi çıkar canımsaol canım teşekkür ederim
Rabbim kimselere yaşatmasın
ben de daa iim şükür
çok endişeliydim paranoya haline getirmiştim
şimdi iiyiz şükür yarın beyin tomografsi çekilecek cmrtside çıkıcak sonuç
evet ya çok sıcak evde de vakit geçmiyooff off son aylar cok kotu valla bende senınle aynı durumdayım berbat valla evde vakıt gecmıyor
klava:
gunaydın herkese
ne güzel almimas inş sağlıkla ve mutlulukla kavuşursun kızına alkisalkisalkis
selam kızlar bende bugün doktora gittim bugün 11 gün yumoşum 17 mm olmuş
bir tane ama doktor gayet güzel çok kaliteli bi yumoş dedi hadi bu sefer inşlhh dedi bakalım eyvahedigeldismile cmrtsi sabah yine gidicem iğneyi vuracak herhalde
bu ay erken gelişti yumoşum
dularınızda benide unutmayın kızlar :Saruboceq:
selam kızlar bende bugün doktora gittim bugün 11 gün yumoşum 17 mm olmuş
bir tane ama doktor gayet güzel çok kaliteli bi yumoş dedi hadi bu sefer inşlhh dedi bakalım eyvahedigeldismile cmrtsi sabah yine gidicem iğneyi vuracak herhalde
bu ay erken gelişti yumoşum
dularınızda benide unutmayın kızlar :Saruboceq:
bugün ankarada hava yapmurlu çok şükür dışarı çıkıyorum. şu yağmurlarda olmasa ne olurdu bizim gibi hamilelerin hali allah artırsın diyecem ama bizden başkalarıda var yazık onlara. bu seneyi çok sevdim bol bol yağdı