Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşalllahh gülüm. Önce şu evimi bi tertemis yerleştireyim, sonra doığruuu tatile.canımmm yetmese bile çooooookkk ii gelecek bu tatil sana
en güzel şekilde eğlen inş.
dağıt aklındaki tüm soru işaretlerini
bomba gibi dön burayaaaaasositososito
gunaydınnnnnn
ızıne cıkıyorsun ozaman ıstanbula gelırsınnn dımı hehehehe
zehracım sen nasılsınnn
kızlar selda dün de uğramadı galba
merak ettim benbilmiyorumkismile
canım anlamadımki neden iğne vermiyorlar. klomen benimde rahim duvarını inceltiyor ama sonra aşılama günü baktıklarında kalınlaşmış oluyor.benim klomenle ilk aşılamada 3 yumurta ,2.aşılamada 4 yumurtam büyüdü.doktor ümitliydi ama olmadı.
kafama bu iğne meselesi çok takıldı.
kızlar dün 25mm lik yumurtalarım vardı, salı günü çatlama iğnesi olmuştum, ama daha çatlamamışlar. acaba kiste mi dönüştüler![]()
kızlar dün 25mm lik yumurtalarım vardı, salı günü çatlama iğnesi olmuştum, ama daha çatlamamışlar. acaba kiste mi dönüştüler![]()
kızlar malesef bu gün adet oldum.o kadarda ümitlenmistim ama yinede olmaz diyede düsünüp aklımı toparlıyordum.ama ağlıyorum.senağlama elimde değil.sıfır baştan başlamak beni çok üzüyor.p.tesi yeniden ne yapılacak diye dr gidecemAllah yardımcımız olsun.................................................................
merhaba arkadaşlar,bende aynı dertten muzdaribim 65 mmlik iki tane yumurtam oldu çatlamadılar iğne vurulmamıştım gerçi ama klomen kullanmıştım noldu bilmiyorum canım inş atarız.
kızlar malesef bu gün adet oldum.o kadarda ümitlenmistim ama yinede olmaz diyede düsünüp aklımı toparlıyordum.ama ağlıyorum.senağlama elimde değil.sıfır baştan başlamak beni çok üzüyor.p.tesi yeniden ne yapılacak diye dr gidecemAllah yardımcımız olsun.................................................................
Seni çok iyi anlayabiliyorum bende bu ay aynı şekilde oldum öğrendiğim gün akşama kadar ağladım...Ama unutma stres en büyük düşman..Kendini toparla kendine zaman ayır kafandan çıkar bebek olayını..Akışına bırak ben ilk klomende çok ümitlenmiştim ama olmadı..Birkaç gün sonra yine yeni tedavi başlyor...
canmm iyiymm sen nasılsın
mınıkım iyidr inşş elımden geldıgınce iyi olması ıcın ugrasıorum
senın bebiş nasıll nasıl gıdııoo dr gıttınmı ??
ama doktor gördüğü zaman hiç olumsuz tepki vermedi, irileşmiş yumurtaların epey ağrı yapar dedi..inşaAllah kiste dönüşmemişlerdir.. yarın doktora gidicem, son durumları öğrenicez hayırlısıyla..canım 19-20 mm ulaşınca çatlamaları lazım
muhtemelen sennkiler kiste dönüşür
ama öenmi bi kist diil adetinle birlikte atılıyorlar
canım 25mm baya büyük... hiç belli olmaz çok büyük olduğu için geçte çatlayabilir... Doktor kanda progesteron bakmadı mı? çatlayıp çatlamadığını anlamak için.