Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhabalar sevgili arkadaslar.ben forumu bir süredir takip ediyor güzel yorumlarınızı okuyorum.yeni üye oldum sizlerle daha çok sey paylasabilmek için :)) benimde bilgili arkadaslara danısacağım birsey var.

5 gün klomen kullandım ve doktorumbelirli günlerde günaşırı ilişkide bulunmamızı istedi.bunları uyguladık yarın adetin 23. günü progesteron testi istedi sabahtan yaptıracağız.ben şunu sormak istiyorum.göğüslerimde büyüme,karında şişlik,şiddetli gaz sancısı ve mide bulantısı yaşadım birkaç gündür.sizce hamile kalmıs olabilirmiyim bu süreç içerisinde.yoksa herhangi bişey mi dokunmustur

Günaydın sevdacımmm
kızımızın gelmesine çok az kaldı çok şükür
kızımızın diorum çünkü hepimizin kızı oldu burdaaa yarmagülümüzkaydirigubbakcemile3
evet zehracım kızım hepınızın kızı el bırlıgı ıle buyutecegız ınss
İnşallah herşey yolunda gider ve nasıl olduğunu anlamadan mis kokulu kızını kucağına alırsın canım.Sağlıkla döndüğünde deneyimlerini bizimle paylaşırsın.Allah yardımcın olsun,çok öpüyorum...
amın cnm ıns darısı senın basınaa
Sevda'cım canım zaman zaman endişelerle dolu zaman zaman heyecanlı ve mutlu geçen 9 ayı bitirdin çok şükür.Şimdi bunca zaman hazırlandığın meleğini kucağına alma zamanı... Evin kızının cennet okusuyla dolacak. Rabbim kolay doğumlar nasip eder inşallah...
Artık 4 Ağustostan sonra kızını da KK 'da görmek istiyoruz :))
Şimdi senin için bambaşka bir süreç başlıyor... Darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Sağlıklı,vakitli doğumlar yapalım inşallah.
evet gayecımm suan hersey yenı benım ıcınnn merak etmeyın hamıle kalma asamalarımı hamılelıgımı paylastıgım gıbı dogum tecrubemı ve bebek bakımınıda sızlerle paylasacagım ınss darısı senınde basına fasulyemızde ıns burada buyuyecekkk
inşşş cnm aslında dusunuodum gelmeyıı :)) sende söleyınce tamamdırr :))))

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
beklerızzz tabıkı teyzesı gelde kzımızı gorrr
kızlar bebeklerim biri kız diğeri erkekmiş
doktor erken ama yüzde 50 tahmin işte
hayrancım cok sevındımmmm ıns dogru tahmındırrr
merhabalar sevgili arkadaslar.ben forumu bir süredir takip ediyor güzel yorumlarınızı okuyorum.yeni üye oldum sizlerle daha çok sey paylasabilmek için :)) benimde bilgili arkadaslara danısacağım birsey var.

5 gün klomen kullandım ve doktorumbelirli günlerde günaşırı ilişkide bulunmamızı istedi.bunları uyguladık yarın adetin 23. günü progesteron testi istedi sabahtan yaptıracağız.ben şunu sormak istiyorum.göğüslerimde büyüme,karında şişlik,şiddetli gaz sancısı ve mide bulantısı yaşadım birkaç gündür.sizce hamile kalmıs olabilirmiyim bu süreç içerisinde.yoksa herhangi bişey mi dokunmustur

canım merhaba soyledıgın tum bu belırtıler klomen ve catlatma ıgnesının etkılerı sakın endıselenme normal belırtıler bunlarr hamıle kalmıs olmanla ılgılı bı yorum yapamayızz cunku ılacın etkısı hamılelıgın etkısı ve adetın etkısı hepsı bu belırtılerı verıyorr ayırt etmek mumkun olmuyorr o nedenle adet gununu beklemekten baska yapacak bırseyın yokk gorusmek uzere umarım hamılelık belırtısıdır

canım klomenin yan etkileri olabilir genelde hamilelik belirtileri adet gecikmesinden sonra yaşanıyor ama inşallah hamilesindir ben adet tarihim geçmeden hiç belirti yaşamamıştım sadece belimi doğrultamayacak bir ağrı hissetmiştim karnımda o da ovülasyondan yaklaşık 1 hafta sonraydı
rabbim inşallah dileğine kavuşturur

evet gayecımm suan hersey yenı benım ıcınnn merak etmeyın hamıle kalma asamalarımı hamılelıgımı paylastıgım gıbı dogum tecrubemı ve bebek bakımınıda sızlerle paylasacagım ınss darısı senınde basına fasulyemızde ıns burada buyuyecekkk

canım merhaba soyledıgın tum bu belırtıler klomen ve catlatma ıgnesının etkılerı sakın endıselenme normal belırtıler bunlarr hamıle kalmıs olmanla ılgılı bı yorum yapamayızz cunku ılacın etkısı hamılelıgın etkısı ve adetın etkısı hepsı bu belırtılerı verıyorr ayırt etmek mumkun olmuyorr o nedenle adet gununu beklemekten baska yapacak bırseyın yokk gorusmek uzere umarım hamılelık belırtısıdır
alminas canım evet inşallah doğru tahmindir
canım senin de bebeğinin gelmesine az kaldı artık sabırsızlıkla bekliyoruz

Oooo süperrr olur ozaman.. inşallah doktor nokta atısı yapmıştır.

evet canım inşallah birisi kesin kız dedi ama diğeri gizliyo kendini yaramaz çok hareketli zırt pırt dönüyo göremiyo oyüzden ama bu erkek dedi bakalım artık aman sağlıklı olsunlar en büyük dileğim bu

alminas canım allah yardımcın olsun hayırlısıyla bebeğinide kucağına al eminim o duygu apayrı bişeydir allahım herkese nasip etsin kendine ve bebişine çok dikkat et

kızlar bebeklerim biri kız diğeri erkekmiş
doktor erken ama yüzde 50 tahmin işte
hayrancım cnmm neguzel bırı kız bırı erkek olursa :)) en önemlısı saglıkları tabıkı yüreginden gecenı nasıp etsın Rabbım cnmm

hosgeldın cnm
tedavın hayrılı olsun,kullandıgın ilaçların etkısı bunlar gaz şişkınlık iştah vs..hamılelık belırtısı adetten sonra oluo cunku olan belırtılerde reglyle aynı oluo cunku..inşş hamılesındır bebgın senınledır cnmm

:)gelmeyı melegımızı gormeyı cok isterım bır akslılık cıkmazsa gelırım cnm:))

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İL AÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................30 TEMMUZ
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

...........................TEMMUZ AYI LİSTEMİZ.....................
SELSU.................................8 TEMMUZ
BENİL................................18 TEMMUZ
BSBİRKİN...........................20 TEMMUZ
İLKNURR1984....................23 TEMMUZ
ESEMOS..............................25 TEMMUZ
SEYDAM..............................29 TEMMUZ
EXORCİST_TREX.................
LUNA..................................
MELOCUM...........................
SABAH1981........................
CENNETİMSİN.....................
WELCOME...........................
NİLUFERMAS......................
DESTİNA.............................
CANDYGİRL85....................
YUMURCEK........................
EFTALYA22........................
MİHRACE05........................
GELİNCİKD.........................
ECRİN87.............................
DİLEMYARE........................
EZOUYGUN........................

.............................AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ.................................
AYSEN_34..........................3 AĞUSTOS
UMUTLU22.........................3 AĞUSTOS
ZAZEZ................................4 AĞUSTOS
OZDAGE............................5 AĞUSTOS
ZEYNO_81..........................7 AĞUSTOS
GAMZELİKIZ.......................7 AĞUSTOS
ECEİREMNUR.....................13 AĞUSTOS
SERSELO...........................14 AĞUSTOS

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE

günaydınopuyorumnanaktan
ben bu ay klomene başladım doktorum 3 gün içerisinde yumurtamın çatlayacağını söylemişti bugün son gün ama hiç ağrım olmadı acaba çatlamamış olabilirmi?

çok umutlyum ticker bile yaptım yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorummafoldumben

günaydınopuyorumnanaktan
ben bu ay klomene başladım doktorum 3 gün içerisinde yumurtamın çatlayacağını söylemişti bugün son gün ama hiç ağrım olmadı acaba çatlamamış olabilirmi?

çok umutlyum ticker bile yaptım yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorummafoldumben

günaydın arkadasım bende klomen kullandıgımda yumurta büyüdü ve çatlatma iğnesi verdi ama kiste dönüştü.genel olarak kasık agrım oldu açıkçası adet döneminde ne yasanıyorsa bu tedavisi sürecide aynı oluyormus çoğu arkadaslar aynı belirtileri yasıyormus.açıkçası kendini olumsuzada hazırla çünkü hayal kırıklıgı yasanmak kötüdür.İnsallahhh senin ki tutar ama bi ihtimalede hazırlan ki ilerisi için umudun olsun.....o süreç zordur bilirim zamanı beklersin artık aklın hep orda olur.Allah yardımcın olsun arkadasım yinede ii düsünmek iyidir...

arkadaslar bişey sormak istiyorum.yumurta oluşmussa çatlatma iğnesi ne zaman vuruluyor?biz cuma gunu tatile çıkıyoruz bugun doktor kontrolum var progesteron testi istedi sonucunu öğlen götürücem.sonucların kaç olması gerekiyor ve hangi değerlere bakıcaz

arkadaslar bişey sormak istiyorum.yumurta oluşmussa çatlatma iğnesi ne zaman vuruluyor?biz cuma gunu tatile çıkıyoruz bugun doktor kontrolum var progesteron testi istedi sonucunu öğlen götürücem.sonucların kaç olması gerekiyor ve hangi değerlere bakıcaz

öncelikle aramıza hoşgeldin ebru
yumurta oluşmuşsa 19-21 mm ulaşınca çatlatma iğnesi vuruluyor
buda genelde 13-15 günlere denk geliyor
ama buda kişiden kişiye değişiyor 16.-17. günlerde olabiliyor
progesteron ise 21. gün bakılıyor
progesteron yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösteren bi değer
eğer dr.un bugün progesteron bakacaksa bu ay sana çatlama iğnesi vurmadan
yumurtanın çatlayıp çatlamadığını görmeye çalışıodur.
bugün muhtemelen 21. günündür ve artık çatlama iğnesi için geç kalınmış

verdiğiniz bilgiler için tesekkür ederim.benim doktorum progesteronun adetin 23.günü yapılacağını soyledi ve bugun 23. gün..sabah test yaptırdım öğleden sonra göstermeye gidicem.doktorum dünya çapında tanınan bir doktordur hata yapmış olduğunu hiç sanmıyorum.yumurta çatlamıssa iğne olmaya gerek yok mu yani.peki çatlama olduysa gebelik olup olmadığı ne zaman belli olur.yardımlarınız için tesekkür ederim

verdiğiniz bilgiler için tesekkür ederim.benim doktorum progesteronun adetin 23.günü yapılacağını soyledi ve bugun 23. gün..sabah test yaptırdım öğleden sonra göstermeye gidicem.doktorum dünya çapında tanınan bir doktordur hata yapmış olduğunu hiç sanmıyorum.yumurta çatlamıssa iğne olmaya gerek yok mu yani.peki çatlama olduysa gebelik olup olmadığı ne zaman belli olur.yardımlarınız için tesekkür ederim

canım ben hata yapmış olduğunu söylemedim
ama benm kendi dr.um ve burdaki biçok arkadaşımızın dr.u 21. günde bakıo
yumurta kendiliğinden çatlamışsa iğne olmaya tabiki gerek yok
örneğin benm bu ay kontrole gittiğimde kendiliğinden çatlamıştı (13. gün)
normal şartlarda çatlamadan 14 gün sonra regl olunur
bugün senin 23. günün ise 1 hafta sonra eğer regl olmazsan belli olur hamile olup olmadığın
progesteron değerin kaç çıktı peki

canım ben hata yapmış olduğunu söylemedim
ama benm kendi dr.um ve burdaki biçok arkadaşımızın dr.u 21. günde bakıo
yumurta kendiliğinden çatlamışsa iğne olmaya tabiki gerek yok
örneğin benm bu ay kontrole gittiğimde kendiliğinden çatlamıştı (13. gün)
normal şartlarda çatlamadan 14 gün sonra regl olunur
bugün senin 23. günün ise 1 hafta sonra eğer regl olmazsan belli olur hamile olup olmadığın
progesteron değerin kaç çıktı peki

cnm kütahya merkezdemisin hangi doktora gidiyosun

Back
X