Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

daha ne yıllar devireceksiniz inşşş.biz 10 ylı devirdikkaydirigubbakcemile3

inş. canım 33. seneleride görürüz

canımmm nice birlikte :nazar:uzun ve sevgi dolua.s. senelere....inş. bidahaki evlilik yıldönümünüzde 3 kişi olursunuz evinizde...

caımmm ne güsel bi dilek inş. seneye bu zamanlara hepimiz 3 er kişilik bi aileye sahip oluruz

depoladım canım... tamamen doğal beslendim temiz hava aldım bakalım bu ay çalışmalarada başlıcazya belki işe yarar ilk aydan tutar belki....
sen nasılsın canım geçmişi okudum test yapmışsın hyırlısı olsun canım inş. bidahaki ay olur bak bende döndüm çalışmalara tekrar merak etme peşpeşe hamiş kalacaz

ohhhh organik beslendin desene
inş. ilk aydan konuveriri göbüşine kuzucun canım

:nazar::nazar:cnmm 3.yılınız kutlu olsun nice nice mutluuu huzurlu saglıklı yıllarrr Allahım hıççç ayırmasın sızı hep mutlu olunnnn

saol canımcımmm
siz biz burdaki herkes hiç ayrılmasın inş.

kızlar ben çıkıyorum tansiyonum düştü sanırım byy

noldu canım yaaa dikkat et kendineee
sıcakmıydı acaa evin

Merhaba arkadaşlar, hepinize mutlu huzurlu günler diliyorum. Alminascım Allah yardımcın olsun tatlım, inşallah sağlıklı bi şekilde meleğini kucağına alırsın, dualarımız seninle. Zazez canım 3. yılınızmış, tebrik ediyorum, Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. 1 tane daha hamiş arkadaşımız olmuş ya ne kadar güzel, Tebrik ediyorum canım senide , Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah, sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin.

Kuzu84 canım nasılsın, mide bulantıların henüz başlanadı sanırım , kızlar çok sıcak hamiş olan arkadaşlar dikkat etsin, hepinizi öpüyorum. opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar, hepinize mutlu huzurlu günler diliyorum. Alminascım Allah yardımcın olsun tatlım, inşallah sağlıklı bi şekilde meleğini kucağına alırsın, dualarımız seninle. Zazez canım 3. yılınızmış, tebrik ediyorum, Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. 1 tane daha hamiş arkadaşımız olmuş ya ne kadar güzel, Tebrik ediyorum canım senide , Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah, sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin.

Kuzu84 canım nasılsın, mide bulantıların henüz başlanadı sanırım , kızlar çok sıcak hamiş olan arkadaşlar dikkat etsin, hepinizi öpüyorum. opuyorumnanaktan

mrb cnmm yok baslamadı olmıycak galıba benım bulantım :)
şişkınlığim oluo bazen cok fala o rahatsz edıo
sen napıosun tatlım nasıl gıdıo

mrb cnmm yok baslamadı olmıycak galıba benım bulantım :)
şişkınlığim oluo bazen cok fala o rahatsz edıo
sen napıosun tatlım nasıl gıdıo

İnşallah kolay bir hamilelik dönemi geçirirsin canım, demekki sende bulantı yerine şişlik oluyor zemuszemus. Dİkkat et kendine, belki düşütüyorsan da ondan da aşırı şişkin oluyorsundur, Ben ne yapayım tatlım bu ay öyle deniyoruz ama yumurtalam döneminde sadece 2 kere çalışma olabildi, yani ümitli değilim birde kist kafamı karıştırıyor ya hala duruyormuki diye :bbo:

İnşallah kolay bir hamilelik dönemi geçirirsin canım, demekki sende bulantı yerine şişlik oluyor zemuszemus. Dİkkat et kendine, belki düşütüyorsan da ondan da aşırı şişkin oluyorsundur, Ben ne yapayım tatlım bu ay öyle deniyoruz ama yumurtalam döneminde sadece 2 kere çalışma olabildi, yani ümitli değilim birde kist kafamı karıştırıyor ya hala duruyormuki diye :bbo:

cnmmm inşşşş
valla tatlım Rabbım ol demısse 1 kere calıssanda yeterr inşş gelır bebegın cnm d bı gıtseydın kıst için keske

cnmmm inşşşş
valla tatlım Rabbım ol demısse 1 kere calıssanda yeterr inşş gelır bebegın cnm d bı gıtseydın kıst için keske

Adetimin 3. günü gitmiştim, solda oluşmuş doğum kontrol hapı vermişti ya kullanmadım bende , kimi bişey olmaz kendiliğinden geçer diyor kimi ilaç kullansaydın keşke diyor kafamçokkarıştı, karışık bir durum yani . Adetim gelince giderim diyorum artık ya , aslında eşim gidelim falan dedi ama ben istemedim ya , git gel çok yoruyor insanı ne yapacağımı da bilmiyorum, Aslında oruçlar başlamadan gitsem diyorum ama , hiiç gidesim de yok.kafamçokkarıştı

Adetimin 3. günü gitmiştim, solda oluşmuş doğum kontrol hapı vermişti ya kullanmadım bende , kimi bişey olmaz kendiliğinden geçer diyor kimi ilaç kullansaydın keşke diyor kafamçokkarıştı, karışık bir durum yani . Adetim gelince giderim diyorum artık ya , aslında eşim gidelim falan dedi ama ben istemedim ya , git gel çok yoruyor insanı ne yapacağımı da bilmiyorum, Aslında oruçlar başlamadan gitsem diyorum ama , hiiç gidesim de yok.kafamçokkarıştı

adetle gıdıo dıolar ama cnm sen yınede gıt dr ıhmal etme cnm
haklısın gıt gel yoruo ınsanı anlıorum senı ama olsun mutlaka gıt

adetle gıdıo dıolar ama cnm sen yınede gıt dr ıhmal etme cnm
haklısın gıt gel yoruo ınsanı anlıorum senı ama olsun mutlaka gıt

:bbo:bi de şöyle düşündüm ben adetin 3. günü gittiğimde kisti görmüştü, bu ay çok gelmedi ve çok koyu olmuştu , kısa da sürdü sanırım kist hala benimle :1ninca: dediğin gibi bana dr yolu gözüktü , cuma günü yada pazartesi günü gideyim bari , bu sefer başka dr a gideceğim , eşimin bildiği bi dr , tüp bebek uzmanıymış kendisi ve çok iyi olduğu söyleniliyor

:bbo:bi de şöyle düşündüm ben adetin 3. günü gittiğimde kisti görmüştü, bu ay çok gelmedi ve çok koyu olmuştu , kısa da sürdü sanırım kist hala benimle :1ninca: dediğin gibi bana dr yolu gözüktü , cuma günü yada pazartesi günü gideyim bari , bu sefer başka dr a gideceğim , eşimin bildiği bi dr , tüp bebek uzmanıymış kendisi ve çok iyi olduğu söyleniliyor

gıt cnm ıhmal etme sakın
baka dr da goruntabı iidr zatn bılıosun ben dr degstım yoksa yanlıs bılgılendrmeyle kımbılır ne yapıosun sımdı

benim normalde 32 günde bir oluyodu ama 3 aydır 28 günde bir oluyorum.9-10 ağustos gibi bekliyorum canım inşallah bebişler bizimledir gelmez bu kırmızılar...zaten iğneden sonra 14 gün sayarsan 10 ağustos oluyor...

ne ignesi bu kızlar???ne işe yarar

kızlar gebe kalanlar adına cok sevindim. inş. güzel bi gebelik dönemi gecirirsiniz. dogum yapacak olanlara da Rabbim yardım etsin. ben de klomen kullandım. doktor bi yumurta gördü.dün de o yumurta yok başka bi yumurta gördü. ilk yumurta nereye gitti sormadım ben de. sizce ne oldu.? dün de gene ovitrelleyi vuruldum. bakalım hayırlısı. ayın 12 sinde progesteron testi yaptırcemmmm.

günaydın herkeslere
bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz
koca 3 yılı devirdikkk
Canım nice nice yıllara inşallah. Mutluluğunuz daim olsun. Allah bozmasın.
günaydın tatlım...iyiyiz sen nasılsın bakalım...gün sayıyoruz kaydirigubbakcemile3
Canım senin Tickerin var anlayamadım ben. Sen hamile değilmisin??
kızlar ben çıkıyorum tansiyonum düştü sanırım byy
Canım sıcaktandır. Yanıyor Ankara. Dün dışarı çıktım düşüp bayılıcam sandım.
kızlar gebe kalanlar adına cok sevindim. inş. güzel bi gebelik dönemi gecirirsiniz. dogum yapacak olanlara da Rabbim yardım etsin. ben de klomen kullandım. doktor bi yumurta gördü.dün de o yumurta yok başka bi yumurta gördü. ilk yumurta nereye gitti sormadım ben de. sizce ne oldu.? dün de gene ovitrelleyi vuruldum. bakalım hayırlısı. ayın 12 sinde progesteron testi yaptırcemmmm.
Canım inşallah bu ay güzel haberi alırsın..

Canım nice nice yıllara inşallah. Mutluluğunuz daim olsun. Allah bozmasın.

Canım senin Tickerin var anlayamadım ben. Sen hamile değilmisin??

Canım sıcaktandır. Yanıyor Ankara. Dün dışarı çıktım düşüp bayılıcam sandım.

Canım inşallah bu ay güzel haberi alırsın..
yok bi tanem onu öylesine yaptım..nasıl yakışacakmı diye yaptım..bu arada da öğrenmiş oldum...hazırlık yapıyorum anlayacağın:))))

Back
X