Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Sperm hareketliliğini arttıran ilaçlar var onlardan yzabilir doktorunuz..Birde bu durumda en önemlisi stres yapmamak ..Stres yaparsan olmadıkça olmuypor. Hem sen hemde eşin bebek fikrine sabitlenmeyin.Zamanını bekliyordur eminim arkadaşımda eşi varikosel ameliyatından sonra tüüp bebek dediler ama tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden hamile kaldı %40 düşük bir oran değil...
inşallah canım ya birazda olsa rahatlattığın için teşekkürler :)

günaydın hepinizee
Sevadacım dan haber yokmu daa yaaa

günaydın kızlarrrrrr
zehracım gunaydın cnm
zaman bulamamıstr,cuma gırmeye calısırım yazmıstı ya belkı bugun gelır tabı mınıgınden zaman bulursa:))
kızlar cok sıcak offfffff valla ılk defa yazdan nefret ettım ya dısarı cıkamıyorz yazın tadını anlamadık pişmekten bıran önce kışşşşşşş gelsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))

merhaba arkadaşlar bende başladım klomene dün bakalım inş olur bu ay da mutlu haberler veririz hepimiz

ben geçen sene bu zmanlar yine kullanmıştım ve hamile kalmıştım ama meleğim beni 10 . haftada terk etti

bakalım bu sefer nolucak gerçi çok düşünmek istemiyorum hayırlısı bakalım herkese allah nasip etsin bi bebek sahibi olmayı:))))

merhaba arkadaşlar bende başladım klomene dün bakalım inş olur bu ay da mutlu haberler veririz hepimiz

ben geçen sene bu zmanlar yine kullanmıştım ve hamile kalmıştım ama meleğim beni 10 . haftada terk etti

bakalım bu sefer nolucak gerçi çok düşünmek istemiyorum hayırlısı bakalım herkese allah nasip etsin bi bebek sahibi olmayı:))))
inşallah canım...rabbim gönlüne göre versin tatlım

cnm merb hayırlı olsun RABBIM en kısa zamanda nasıp etsın tekrar.özel olmazsa sorum olucak ama neden kaybettın melegını sorun neydı..
olumlu dusun cnm psıkolojı cok onemlı rahat ol ...yuregındekı en kısa zamanda gelıcek inşşş

cnm doktorum çevresel faktörler olduğunu söyledi

benim başlangıçta ikizdi ilk önce bi meeleğim düşmüş ondan haberimiz olmadı doktora gittiğimizde iki kese 1 bebek vardı düşmesin diye iğne falan kullandım ama kısmet değilmiş
zaten ilk gebelikte düşük riski oluyomuş inş bundan sonrakilerde allahın izniyle kucağımıza alırız mübarek cuma saatinde allahım dualarımız kabul leder inş kızlar:)))

cnm doktorum çevresel faktörler olduğunu söyledi

benim başlangıçta ikizdi ilk önce bi meeleğim düşmüş ondan haberimiz olmadı doktora gittiğimizde iki kese 1 bebek vardı düşmesin diye iğne falan kullandım ama kısmet değilmiş
zaten ilk gebelikte düşük riski oluyomuş inş bundan sonrakilerde allahın izniyle kucağımıza alırız mübarek cuma saatinde allahım dualarımız kabul leder inş kızlar:)))

anladım cnm Allahım yasatmasın bırdaha
hamıle kalmak ıcın ugrasıyoruz korkuoyoruz ya bu seferde olmassa die
ama aslında hamıle kaldıktan sonra baslıomus korkuolar acaba yolundamı ya kotu bsy olursa bende uzun ugraslar sonunda hamıle kaldım Allahım saglıgıyla kucagıma almayıda nasıp eder inşş benım ve tüm hamıs arkadaslarım

amin cnm inş hayırlısıyla alırsın meleğini ama tedirgin olma herzman bişey olucak diye bi kaide yok
doktorunla iletişim halindeysen ve bi sorun yok dediyse rahat rahat hamileliğin tadını çıkar:)
bu arada kaç aylık bebiş???

seldaaa burdada buldum seni nbr?
canımmmmm iyiym coook sıcak yaaa :(( sen nasılsın
amin cnm inş hayırlısıyla alırsın meleğini ama tedirgin olma herzman bişey olucak diye bi kaide yok
doktorunla iletişim halindeysen ve bi sorun yok dediyse rahat rahat hamileliğin tadını çıkar:)
bu arada kaç aylık bebiş???

haklısın ama işte ınsan dusunmedende edmıooo
8 haftalık oldu :)

maşallah cnm sadece dikkat et yatma imkanın varsa yat dinlen 1 ay sonra daha rahat edersin muhtemelen 3 ay bitince. sakın bi iş falan yapma şimdiye kadar yaptığına say inş bizde güzel haberlerimizi burdan söyleriz herkese:)))

maşallah cnm sadece dikkat et yatma imkanın varsa yat dinlen 1 ay sonra daha rahat edersin muhtemelen 3 ay bitince. sakın bi iş falan yapma şimdiye kadar yaptığına say inş bizde güzel haberlerimizi burdan söyleriz herkese:)))

yok cnm yapmıorum iş falan
pzt tatıle gıdıoruz zatn dınlenırım oradaa bol bol :)
inşş cnm inşş en kısa zamanda verırsınz Allahım nasıp eder inşşş

ohhhhhh kaynatmışsınız
bi arkadaşa kahvaltıya gitmiştim bende
hayırlı cumalar olsun hepimize
Rabbim dualarımızı kabul etsin

ohhhhhh kaynatmışsınız
bi arkadaşa kahvaltıya gitmiştim bende
hayırlı cumalar olsun hepimize
Rabbim dualarımızı kabul etsin

kaynatıoz cnm ama sensz tadı cıkmıoo pek :)) bızım kızlarda yok yaa
afıyet olsun cnmm
amın cnm Allahım dualarmızı kabul etsınn inşşş

canımmmmm iyiym coook sıcak yaaa :(( sen nasılsın

haklısın ama işte ınsan dusunmedende edmıooo
8 haftalık oldu :)

Selda'cım ne güzel 8. haftaya geldiniz kuzucuğunla... bende ilk öğrendiğim zamanlar 4 haftaydı ve o zamanlar 12. 13. haftaları hayal ediyordum o zamanlar cinsiyeti belli olur falan diyordum... Bugün 12. haftaya girdik,inanamıyorum! Allahıma çok şükür inşallah her böyle sorunsuz devam eder ve sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri.

Selda'cım ne güzel 8. haftaya geldiniz kuzucuğunla... bende ilk öğrendiğim zamanlar 4 haftaydı ve o zamanlar 12. 13. haftaları hayal ediyordum o zamanlar cinsiyeti belli olur falan diyordum... Bugün 12. haftaya girdik,inanamıyorum! Allahıma çok şükür inşallah her böyle sorunsuz devam eder ve sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri.

canım aynen bende öle dusunuorum o haftalargelse belkı cınsıyetı belı olr ıorum :))
mınıgın kocaman oluooo annesı inan :))
Allahım kucagımıza almayı nasıp etsın saglıklarıyla inşş
cok şişiorum gaye ve bu benı anormal rahatsz edıo :((kıyfetlerım olmuo kılo mu aldım dıorum ama yemem ole anormal degsmedı yanı kılo yapan seyler yemıorum meyva yesıllık bıde normal ogunlerım,ama şişiorum ayy karnımı bı gor şiştıgım zmanlar kocaman oluoo ,bulantım olmadı benım hıç :))

Back
X