Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar lütfen bana yardım edin klomen kullanmayı düşünüylorum ama hayatım hiç jinekolog masasına oturmadım yumurta takibi şartmı şartsa çok acıyormu ben aynı zamanda vajinismusu 8 ay önce atlattım korkuyorummmm

canım zeynebinde dediği gibi klomeni dr. kontrolünde kullanmalısın
bide kontrol için çatal denilen koltuğa oturmana gerek yok
normal sedyede bakıyorlar
dr.na ilk gittiğinde bu durumu (vajinusmusuda) anlatırsan
dr.unda daa dikkatli davranacaktır
korkma canım bebeğimiz olsun istiyorsak sabredicez bunlara

arkadaşlar uzun süredir giremiyorum biraz geçmişe baktım sevdacım gözün aydın allah analı babalı büyütsün bende hala bişey yok banada dua edersen sevinirim çok geçmiş olsun beklenmeyen adetim 24 ağustos umarım hamiş olurum bu ay yine umudum yok ama hayırlısı inş

ilknurcum hoşgeldin
hakikaten uzun süredir uğramıodun
iyisindir ve herşey yolundadır inş.
arada uğra ihmal etme bizi

merhaba arkadaşlar.bende klomen ve ateş ölçmeyi kullanarak hamile kalmaya çalışıyorum.klomende 2. ayım.ilk ayımda kontrole çağırdığında 12.günde yumurtam 16mm idi.bu ay ise yine 12. günümde 26mm çıktı.doktor tekrar çağırmadı.şuan 16.günümdeyim.çatlama oldmu bilmiyorum.doktor birşey demedi ama korkuyorum kist olur diye.bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi??26mm nasıl??

mrb arkadaşım hoşgeldin
ilk gittiğinde 12. günde 16mm di ee sonra bidaa çağırmadı mı dr.un
çatlama iğnesi olmadın mı?
bu sefer 12. günde 26 mm olduğunu söylemişsiin ilacın dozunu falanmı artırmıştınız acaba
baya büyümüş çünkü
bildiğim kadarıyla yumurta 19-21 mm olduğunda çatlar
muhtemelen senin 26 mm olan yumurtan kiste dönüşür
ama endişe edilecek bi durum diil
diğer adetinle atılan bi kist türü

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin ELA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

.............................AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ.................................
AYSEN_34............................3 AĞUSTOS
UMUTLU22...........................3 AĞUSTOS
OZDAGE...............................5 AĞUSTOS
ASKMESK...........................10 AĞUSTOS
ECEİREMNUR......................13 AĞUSTOS
ENDLEESLOVE....................13 AĞUSTOS
EXORCİST_TREX................ .23 AĞUSTOS
İLKNURR1984....................... 24 AĞUSTOS
NAZLİKİ82..............................28 AĞUSTOS
ESEMOS...............................30 AĞUSTOS
SEYDAM...............................30 AĞUSTOS
SELSU..................................
BENİL...................................
LUNA....................................
MELOCUM............................
SABAH1981..........................
CENNETİMSİN.......................
WELCOME............................
NİLUFERMAS........................
DESTİNA...............................
CANDYGİRL85......................
YUMURCEK..........................
EFTALYA22..........................
MİHRACE05..........................
GELİNCİKD...........................
ECRİN87...............................
DİLEMYARE..........................
EZOUYGUN...........................

.............................EYLÜL AYI LİSTEMİZ..............................

A_EMET26 ..........................2 EYLÜL
DURUŞAH............................5 EYLÜL
ZEYNO_81...........................7 EYLÜL
ZAZEZ..................................7 EYLÜL
GAMZELİ KIZ........................9 EYLÜL
SERSELO............................12 EYLÜL
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE

Son düzenleme:

mrb arkadaşım hoşgeldin
ilk gittiğinde 12. günde 16mm di ee sonra bidaa çağırmadı mı dr.un
çatlama iğnesi olmadın mı?
bu sefer 12. günde 26 mm olduğunu söylemişsiin ilacın dozunu falanmı artırmıştınız acaba
baya büyümüş çünkü
bildiğim kadarıyla yumurta 19-21 mm olduğunda çatlar
muhtemelen senin 26 mm olan yumurtan kiste dönüşür
ama endişe edilecek bi durum diil
diğer adetinle atılan bi kist türü

Hoşgeldin Canım
İnşallah tedavinden pozitif sonuç alırsın ve yavruna kavuşursun. Yanlış bilgilendirmek istemem seni. Yumurtan biraz fazla büyümemişmi? Çatlatma iğnesi vuruldunmu??

hoşbulduk arkadaşlar.geçen ay 5 gün günde birtane içtim.kontrole gittim.16mm dedi.adet olmazsan gel test yapıcaz dedi.ama ben adet oldum.yine adetin 3. günü gittim.yine 5 gün günde 1 tane iç dedi.kontrolde 26 mm dedi.başarılı bir sonuç dedi.adet olmazsan gel test için ,olursan 3.günü gel dedi.işte hepsi bu.anlamadım bu doktoru.iğneden falanda bahsetmedi.ne bilim doktor iyi değilmi acaba????

arkadaşlar uzun süredir giremiyorum biraz geçmişe baktım sevdacım gözün aydın allah analı babalı büyütsün bende hala bişey yok banada dua edersen sevinirim çok geçmiş olsun beklenmeyen adetim 24 ağustos umarım hamiş olurum bu ay yine umudum yok ama hayırlısı inş

hosgeldın ılknurcum umutsuzluga kapılma lutfenn dua da ederım merak etme ıyı dıleklerrın ıcınde tesekkur ederımmm

merhaba arkadaşlar.bende klomen ve ateş ölçmeyi kullanarak hamile kalmaya çalışıyorum.klomende 2. ayım.ilk ayımda kontrole çağırdığında 12.günde yumurtam 16mm idi.bu ay ise yine 12. günümde 26mm çıktı.doktor tekrar çağırmadı.şuan 16.günümdeyim.çatlama oldmu bilmiyorum.doktor birşey demedi ama korkuyorum kist olur diye.bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi??26mm nasıl??

canım benim doktor adetimin 21. gününde progesteron testi istiyo benden.ama burda test istenilen ve istenilmeyen arkadaşlar da var. doktora göre degişio demek ki. onda belli oluyo yumurtlayıp yumurtlamadıgın.

hoşbulduk arkadaşlar.geçen ay 5 gün günde birtane içtim.kontrole gittim.16mm dedi.adet olmazsan gel test yapıcaz dedi.ama ben adet oldum.yine adetin 3. günü gittim.yine 5 gün günde 1 tane iç dedi.kontrolde 26 mm dedi.başarılı bir sonuç dedi.adet olmazsan gel test için ,olursan 3.günü gel dedi.işte hepsi bu.anlamadım bu doktoru.iğneden falanda bahsetmedi.ne bilim doktor iyi değilmi acaba????

canım benim doktor benim yumurtaya baktıgında 20mm dedi. ve iğneyi vermedi. acaba vücudun kendisi yumurtayı çatlacak mı die. ertesi gün tekrar gel dedi. baktı.yumurtayı görmedi. yeni bi yumurta varmış. 17 mi ne. o zaman iğneyi vurdu. bence vücudun catlatır die vurmamıştır. ama bilmiorum ultrasonda ymurtanın çatladıgı belli oluyo mu.
belki de catladıgını gördü iğneyi vermedi.
ama ben klomen ve bi catlatma ignesi kullanılıo die okumuştum burda.

merhaba arkadaslar
benıde lısteye yazacaktınız ama eklememıssınız:(
ben yarın doktora gıdıcem.11mm idi yumurtam doktor 18 olur demıstı ama bakıcaz acaba yarın olacakmı o kadar.18.gun oluyor yarın.12.gunde 11mm ıdı.bıraz kucuk sanırım benımkı.hayırlısı olsun artık.benım adet tarıhım 28 agustos olacak.ınsallah hamıle kalabılırım bende.yarın ıgne yapar ınsallah doktor kıst falan olmamıstır umarım.bilmiyorumkismile

merhaba arkadaslar
benıde lısteye yazacaktınız ama eklememıssınız:(
ben yarın doktora gıdıcem.11mm idi yumurtam doktor 18 olur demıstı ama bakıcaz acaba yarın olacakmı o kadar.18.gun oluyor yarın.12.gunde 11mm ıdı.bıraz kucuk sanırım benımkı.hayırlısı olsun artık.benım adet tarıhım 28 agustos olacak.ınsallah hamıle kalabılırım bende.yarın ıgne yapar ınsallah doktor kıst falan olmamıstır umarım.bilmiyorumkismile

meraba arkadaşım
inş. yumurtan yeterli boyuta ulaşmıştır ve çatlar
listeye ekliyorum hemen

selam kızlar nasılsınız bakalım..ben bu aralar çok fazla yanınızda olamıyorum beni affedin ama fırsat buldukça geliyorum...çok büyük bir ailevi sorunumuz var benimle ilgili değil ama benide çok yakından ilgilendirdiği için onunla uğraşıyorum sonuçlansın sizinlede paylaşacam...okadar zor günler geçiriyoruzki kafayı takmaktan hasta oldum...valla sizinle dertleşmeyi özledim onun için soluğumu burda aldım şanstan kimsecikler yokmuş neyse bidahaki sefere inş...

kızlar lütfen bana yardım edin klomen kullanmayı düşünüyorum ama hayatım hiç jinekolog masasına oturmadım yumurta takibi şartmı şartsa çok acıyormu ben aynı zamanda vajinismusu 8 ay önce atlattım korkuyorummmm

merhaba canım klomeni kesinlikle doktor kontrolü altında kullanmalısın...muayeneden de korkma acı felan yok merak etme bebiş için bunları aşman lazım rahat ol..

kızlarrr slm nasılsınz kaçamak yapıp sıze bakım deıdm :))
ne var ne yok ? bıraz gecmıse baktım duruşah cnm hayılıs olsun inşş bu ay gelıcek melegın
zazezcım sennasılsın cnm alımınas cnm inşş melegının uykusu duzene gırer sende rahat edersın ama bır sure bole olur heralde..
esemoscum bı gelısun bı gıdıosn :))

canoşummmm neden fazla giremediğimi yazdım...helebi dön sen uzun uzun dertleşiriz kız...sen nasılsın bebişimiz nasıl varmı bi değişiklik sende kendine ve kuzucuğa dikkat et öpüyorum seni...

günaydınnn hepinizee
2 gündür 20 lik diş sıkıntısı çekiyorum
püüfff bu sıcaklarda da hiç çekilmio
sizler nasılsınız Ramazan die mi neden bilmiorum ama kimseler uğramıo artık

kızlarrr cok yorgunumm gece sabaha kadar uyumuyorumm gunduzlerıde uyutmuyor bebekk :(( mahvoldum valla sureklı emmek ıstıyorr altı kırlenıyorr gazı oluyorr bebek bakmak cok zormuss :(( hamıle arkadaslarım sımdıden uyuyabıldıgınız kadar uyuyun depolayın uykuyu :)) 1 haftada tam 10 kılo verdımm kılolar cok hızlı gıdıyorr yemek ve uyku duzenı yok vakıt kalmıyor bırde sureklı hareket halındeyım 2 gunde tam 3 kılo vermısımm dogumdada 7 kılo vermıstım toplamda 10 kılo olduuu

dun kızımı dr a goturduk kontrole cok sukur saglııgı yerındeymıs hafıf bı sarılıgı varmıss dr gecer dedı benı muayene ettı dıkıslerım kapanmıs banyo yapabılırsın dedı

bırrde dogum yapacak arkadaslarımın bılmesını ıstıyorum sezeryandan sonra karın cok kalıyorr ve rahım 1 haftada toparlamaya calısıyor bu esnada cok sancı yapıyorr haberınız olsun ayaklarınızı sıcak tutun hastaneye corap ve patık goturun amelıyattan sonra ayaklarınız cok usuyorrr

günaydın kızlar biliyorum bana kızgınsınız ama kpss çalışıyorum o yüzden yanınıza gelemiyorum yeni tarihimi yazayım 12 eylül hepinizi seviyorum

zazezcim geçmiş olsun bidenem diş ağrısı çok kötüdür bilirim ALLAH kolaylık versin

sevdacım uykusuz kalmakta anneliğin tuzu ve biberi heralde olsun yaa hele sen anlatsana okadar bekleyişten sonra anne olmak nasıl bir duygu ben onu çok merak ediyorum...kendine ve prensese iyibak onu tombiş yanaklarında öp benim için...

serselocum inş. sınavı kazanırsın canım bu arada bide bebiş haberi verirsin bizlere çifte bayram yaşatırsın..

canoşummmm neden fazla giremediğimi yazdım...helebi dön sen uzun uzun dertleşiriz kız...sen nasılsın bebişimiz nasıl varmı bi değişiklik sende kendine ve kuzucuğa dikkat et öpüyorum seni...

anladım cnm inşş halledılebılcek bır sorundur
dertlesırız canım benım ii deolur valla
bende bı degsıklık yok tatlım ii ım cok sukur burada dr gıttım ii dedı sorun yokmus :) tatılımızı yapıoz sorunusz bıter inş.sende cok dıkkat et kendıne umarım aılevı sorunlerınız da en kısa zamanda gecer cnm

zehracımmm gecmıs olsun canım benım dış agrısı nedemek bılırım uzun surmese barı cnm
hepınızı öpuyorumm kızlarrrrrrrzemuszemus

kızlar özellikle hamileler yardım edin....adetim 4 gün gecikti ama ben bu ay klomen kullandım ve 17.gün çatlatma iğnesi oldum acaba ondanmı gecikti dedim ama adet olmadım hala ve 3 gündür ara ara olan kasık ağrım bugün arttı...hamile olduğunu öğrenmeden önce kasık ağrısı yaşayan varmı?

kızlar özellikle hamileler yardım edin....adetim 4 gün gecikti ama ben bu ay klomen kullandım ve 17.gün çatlatma iğnesi oldum acaba ondanmı gecikti dedim ama adet olmadım hala ve 3 gündür ara ara olan kasık ağrım bugün arttı...hamile olduğunu öğrenmeden önce kasık ağrısı yaşayan varmı?

benim oyle olmustu canim 3 ay adet sancisi gibi sancilanmistim,,,sanki heran adet olcak gibi,,,igneden sonra kacinci gundesin

canım benim doktor adetimin 21. gününde progesteron testi istiyo benden.ama burda test istenilen ve istenilmeyen arkadaşlar da var. doktora göre degişio demek ki. onda belli oluyo yumurtlayıp yumurtlamadıgın.

canım benim doktor benim yumurtaya baktıgında 20mm dedi. ve iğneyi vermedi. acaba vücudun kendisi yumurtayı çatlacak mı die. ertesi gün tekrar gel dedi. baktı.yumurtayı görmedi. yeni bi yumurta varmış. 17 mi ne. o zaman iğneyi vurdu. bence vücudun catlatır die vurmamıştır. ama bilmiorum ultrasonda ymurtanın çatladıgı belli oluyo mu.i
belki de catladıgını gördü iğneyi vermedi.
ama ben klomen ve bi catlatma ignesi kullanılıo die okumuştum burda.

canım benim kafam çok karıştı yaaa neyse bu ayda bekleyeyimde tekrar gittiğimde sorucam hepsini.inşallah sormama gerek kalmaz hamile olduğumu öğrenirim :))

cnm hamılelıkte de kasık agrısı oluo ben suan 9 haftalık hamıleyım arada kasık agrım oluo ılk zamanlar daha fzlaydı.test yap arkadasım inşşş hamılesındırrr

canlarım çok tşk ederim zazez zeyno çok saolun ama bu aralar moralim çok bozuk kendimi kötü hissediyorum sanki bişeyden zevk almıyorum arkadaşımla kontrole gittik geçen ay senelk muayene o bebiş istemiyodu doktor bana senden umutluyum dedi ama malesef arkadaşım hamiş ben de bişey yok içim sıkılıyo kimseyle görüşmek istemiyorum sanki hakkımda konuşuyolarmış gibi geliyo ne bilim ya hayat zormuş

canlarım çok tşk ederim zazez zeyno çok saolun ama bu aralar moralim çok bozuk kendimi kötü hissediyorum sanki bişeyden zevk almıyorum arkadaşımla kontrole gittik geçen ay senelk muayene o bebiş istemiyodu doktor bana senden umutluyum dedi ama malesef arkadaşım hamiş ben de bişey yok içim sıkılıyo kimseyle görüşmek istemiyorum sanki hakkımda konuşuyolarmış gibi geliyo ne bilim ya hayat zormuş

canım seni çok iyi anlıyorum bende zamanında senin gibiydim kalabalık ortamlara girmezdim çocuk konusu açılacak diye diken üstündeydim herkeslerden tedavi olduğumu saklardım ama birgün tak etti kafama her önüme gelene benim çocuğum olmuyor tedavi oluyorum dedim valla rahatladım en azından saçma sapan soruları durdurdum şimdi herkes biliyor bişeyde sormuyorlar haa arkamdanda konuşuyorlarsa onlar bilir ben rahatımya ona bak...sende kasma kendini canım rahat ol bak gelecek bebişin...

Back
X