Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

eğer gebelik oluşursa desteklemek için vermiştir dr. adet söktürücü olarak da kullanılıyo ama kullanım şekli farklıydı sanırım.
duphaston progestan fln düşüğü engelliyo bildigim kadarıyla. doktorun verdiyse kullan yani.

kullanıyorum canım ama iğneden herhalde karın bölgemde bir ağrı var. yumurtalıkta falan değil de karnımda.sanki çok egzersiz yapmışlım da karın kaslarım yorulmuş gibi bir ağrı. iğneden sonra peydah oldu ama düşünmek istemiyorum bekl,iyorum hayırlısı bakalım işallah bu ay olur, pek ümidim yok ama!:1no2:

ben aranıza yeni katıldım 2 senelik evliyim artık bebek istiyoruz ve klomen ile ilgili herşeyi buradan öğrendim.

7 ağustos 2010 klomene başlama tarihim

şimdi yumurta kontrolu yapılıyor, bir tane yumurtam var ve büyümesini bekliyoruz..

Cnm tedavın hayırlı olsun. En kısa zamanda sonuc alırsın inş.

Ebryy ve dosba sizlerinde tedavileri hayırlı olsun.
Ebryy yumurtanın 16mm olması iyi. Benım doktorum 18 mm oldugunda iğnemi vurdurmustu. Seninde bugun 18 mm olmustur.
Umarın hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız.

gunaydın kızlarrr nasılsınızzz

dun kızımın nufus kagıdı cıktı DORA REVNA ADLI artık Turkıye Cumhurıyetı vatandası :)))
gecen haftada gobegı dustuuu :))) bu sabahta ılk banyosunu yaptıııı :))) mısler gıbı olduuu

dun kızımın nufus kagıdı cıktı DORA REVNA ADLI artık Turkıye Cumhurıyetı vatandası :)))
gecen haftada gobegı dustuuu :))) bu sabahta ılk banyosunu yaptıııı :))) mısler gıbı olduuu

Günaydın tatlım, iyiyiz. Siz de iyisiniz, bi de miissller gibi kokmuşsuunz ohhhh zemuszemus Dün de söyledim, bugün de söyleyeyim gülüm, kızımız adıyla biinn yaaşasıın. Allahım ömrünü uzun, bahtını açık etsin yavrunun. Anne-babasının yüzünü hep güldürsün inşallah. Vatanına, milletine hayırlı bir birey olsun.
Banyo yapmasa da missler gibi kokar zaten şimdii o. :ecrin_bebek: o koku dünyada başka hiçbirşeyde yok dimi tatlıım. Eşim bile hala hatırlar oğlanın o ilkk kokularını. Yüce Rabbiimm bütün isteyenlere nasip etsin anne-babalık duygusunu ve o minikk bedenin misslerr gibi kokusunu. Göbeği de düştü demek yavrumuun, demek ki karnı doymuuş. Eskiler öyle der çünkü, bebeğin karnı doyduğunda düşermiş göbekleri.

herkese merhaba,

geçen ay 2*1 klomen tedavisinden sonra doktora gittiğimde 2 tane 23 mm yumurtan var dedi doktor 17.gün çatlatma iğnesi oldum 18.günden itibaren progestan kullandım ama hamile kalamadım ve 34.gün adet oldum 3 gün sonunda kesildi 5.gün tekrar başladı.4.gün doktora gittim adet oldum kısa sürdü ve geç oldum dedi.klomenden dolayı kısa sürmesi normal ama progestan kullandığın halde gecikmesi normal değil dedi.vajinal ultrasonla baktı ve geçen ay 2 değil 3 yumurtan varmış dedi.1 tanesi çatlamamış duruyor ondan geç adet olmuşum.bu ay klomen kullanma 1 tane yumurtan var dedi.10 gün sonra tekrar kontrolüm var yumurtaların durumuna boyutuna bakıcak .bu ayda hamile kalamazsam bidahaki ay klomen tekrar vericekmiş.peki yine olmazsa diyince rahim filmi yani tüplerine bakıcaz dedi.benim hikayem bu ay böyle inşallah bu ay hamiş olurumda bu gel gitlerden kurtulurum...

Merhaba Mattika. Ben de kahverengi lekelenmeler yaşamıştım klomen kullanırken ama benim adetime iki gün kala veya adet günümde başlamıştı. İki gün sonunda da adetim sökülmüştü. Hoşşş, artık klomen kulllanmamama rağmen hala oluyor yaa. Huy belledi yani benimkii. :1:

cnm senı umıtlendırmek ıstemem ama benım oncekı hamılelıgımde adet gunume 1 haftadan fazla varken kahve rengı akıntı gıbı bsy olmustu.inş senınkıde bebıstendr bu ara kendını cok yormamaya bak sen ne olur ne olmaz dımı melegın senınledr inşş

umutlanamamıştım zaten çünkü miktarı giderek artıyo hala kahverengi ama adete benzedi artık. şimdi adetimin ilk günü ne zaman, üçüncü günü dra gidicem ama 3.günü ne zaman? kırmızıyı mı beklemeliyim? daha gününe 6-7 gün var.
3.aya devam edesim kalmadı klomene. hevesim kaçtı artık :2:

cnm okadar geç mi yıkanıyor bebekler..

bende klomen + çatlatma iğnesini kullandım .13'ünde çatlatma iğnesini oldum.Şuanda merak ve heyacan içindeyim.Beklemek çok zor.zaman geçmiyor.Sonucundan korkuyorum ya olmaz sa diye...Kendimde belirti arayıp duruyorum..Belirtiler olmadıkça olmadı diye üzülüyorum.vs.vs.yani beklemek çok zor...

kızlar ne zman adet tarihim sizce..en son adetimi 2 ağıstosta oldum.Bu ay bu iğne yüzünden 15 sonrasımı olacağım.O zaman 28 ağustosta mı olurum sizce.Yani ne zman adet tarihim benim

selam kızlar çatlatma iğnesi sonrası en az kaç gün sonra idrarda çıkar sonuç?

Kanda baktırmak daha kesın sonuc verır. Ben 14 . gun kanda baktırmıstım. İdrarda iğnenin etkisi ile pozitif cıkabılıyor. Umarım olumlu sonuc alırsın..

bende klomen + çatlatma iğnesini kullandım .13'ünde çatlatma iğnesini oldum.Şuanda merak ve heyacan içindeyim.Beklemek çok zor.zaman geçmiyor.Sonucundan korkuyorum ya olmaz sa diye...Kendimde belirti arayıp duruyorum..Belirtiler olmadıkça olmadı diye üzülüyorum.vs.vs.yani beklemek çok zor...

ben de meraktan ölüyodum bi hafta erken adet olup cevabımı aldım. sen inş 9 ay adet olmazsın. :Saruboceq:
çok farklı bi adet diğerlerinden umarım kötü bişey yoktur.
ben çatlatma iğnesi olmadım bilmiyorum adet gününü değiştiriyo mu.

bende ayın 10unda çatlatma iğnesi oldum
ve bende merakla bekliyorum
bildiğim kadarıyla vurunduğun gün +14 gün sonra sonuç kanda çıkıyor
benim pazar günü progestan hapım bitiyor dr. bitince gek dedi... ama +14 salı gününe denk geliyor ...p.tesi dr aramayı düşünüyorum

Kanda baktırmak daha kesın sonuc verır. Ben 14 . gun kanda baktırmıstım. İdrarda iğnenin etkisi ile pozitif cıkabılıyor. Umarım olumlu sonuc alırsın..

canım hayırlı olsun hayırlıca kucağına almak nasip olsun
sen ilk klomen denemende mi hamile kaldın ?

13+14=27 yani ayın 27.si ....nasıl bekliyeceğim...inşallah olur da ...allah emeklerimizi bu heveslerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Dosa sen sonucu benden 3 gün önce öğreneceksin.inşallah hayırlı haberlerini alacağız...

13+14=27 yani ayın 27.si ....nasıl bekliyeceğim...inşallah olur da ...allah emeklerimizi bu heveslerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Dosa sen sonucu benden 3 gün önce öğreneceksin.inşallah hayırlı haberlerini alacağız...

beklemek çok zormuş :((
ben 2 gündür çok heyecan yaptım inş. hepimiz güzel sonuçlar alırız :emir_bebek:

kızlar ne zman adet tarihim sizce..en son adetimi 2 ağıstosta oldum.Bu ay bu iğne yüzünden 15 sonrasımı olacağım.O zaman 28 ağustosta mı olurum sizce.Yani ne zman adet tarihim benim

Cnm iğnenin etkisiyle adeti erken olan, geç olan ve gününde olanda var. Benım doktorum gunun gecınce test yaparsın demıstı. 14. Gun benım adet tarıhıme denk gelıyordu. Ben sadece gecmesını beklemedım hemen test yaptırdım : )

Back
X