Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mrb kızlar. dr a gittim bugun. adetim bi hafta erken gelmişti, olabilir dedi. bu ay ilaçsız takip edelim yumurtalarını dedi. bu iyi bişey mi sizce? alminas gibi klomeni bıraktığım ay hamile kalırım inş ben de.
gününü bekleyen herkesin bebişi vardır inş... :Saruboceq:

mrb kızlar. dr a gittim bugun. adetim bi hafta erken gelmişti, olabilir dedi. bu ay ilaçsız takip edelim yumurtalarını dedi. bu iyi bişey mi sizce? alminas gibi klomeni bıraktığım ay hamile kalırım inş ben de.
gününü bekleyen herkesin bebişi vardır inş... :Saruboceq:

aaaaaaaammmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

dosba ben 6+1 haftalık gebeyim yeni öğrendim benimde belirtilerimde akıntı var. normalde de oluyo ama bu ay çok fazla hala devam ediyo bulantın olmaması normal çünkü bende de yok 2.aydan sonra başlıyomuş galiba ama kişiden kişiye değişir herşeyin hayırlısı ben dua ediyorum size inş rabbim olmayan herkese nasip eder

bebeek canım yeni gördüm yazmışsın buraya bebişin nekadarlık olduğunu sağsağlim birbirinize kavuştuğunuz gün çabucak gelsin inş.maaşallah kocaman olmuş bebişin:CüvCüv:

kızlar negüzel hep test yapmaktan felan konuşmuşlar valla benimde canım test yapmak istedi bu ay korunmayı bıraktıkya belkide ilk aydan tutarsa diye bi umut işte...inş. buay bir çoğumuz hamile kalırız çift çizgiyi görürüz inş. güzel haberler duymaya ihtiyacımız var hepimizin...

kızlar negüzel hep test yapmaktan felan konuşmuşlar valla benimde canım test yapmak istedi bu ay korunmayı bıraktıkya belkide ilk aydan tutarsa diye bi umut işte...inş. buay bir çoğumuz hamile kalırız çift çizgiyi görürüz inş. güzel haberler duymaya ihtiyacımız var hepimizin...

ewet Ramazanın hürmetine inş. isteyen herkes gebe kalır bu ayyyyyy,
ammiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

mrb kızlar
baya bi kaynatmışsınız
testler yapılmış fikirler alınmış
inş. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
buaralar fazla uğrayamıorum
puzzle aldım onla uğraşıorum bitsinl sizlede paylaşırım resmini

kızlarrr slmmm nasılsınzz
zazezcım esmosum umutlum asyacm hayran sevdaaa ve adı aklıma gelmıyn arkdaslarım hepınızı özledım valla yaa
geldım ist tatıl bıttı :((
ama dönüş yolu kotuydu benım için cunku yola cıkalı 1 saat olmustukı cok fena mıgdem bulnadı ve kstum :( ist geldık servıse bındım ayy bı bakltım mıgdem kotu oluo pat bıdaha kustm bıde basıl cok agrdı:( neden bole mıgdem bulandı anlamadım cunku benım blantım yoktu hıç.inşş yol la alakalıdr
ee sızler nasılsınz nasıl gıdıo bakalım

zazezcım esmosum umutlum asyacm hayran sevdaaa ve adı aklıma gelmıyn arkdaslarım hepınızı özledım valla yaa
ama dönüş yolu kotuydu benım için cunku yola cıkalı 1 saat olmustukı cok fena mıgdem bulnadı ve kstum :( ist geldık servıse bındım ayy bı bakltım mıgdem kotu oluo pat bıdaha kustm bıde basıl cok agrdı:( neden bole mıgdem bulandı anlamadım cunku benım blantım yoktu hıç.inşş yol la alakalıdr

canım yolculuk mide bulantısı yapar özellikle de aç isen
benim hala bulantılarım var sabahları istisnasız kusuyorum hep:bbo:

mrb kızlar
baya bi kaynatmışsınız
testler yapılmış fikirler alınmış
inş. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
buaralar fazla uğrayamıorum
puzzle aldım onla uğraşıorum bitsinl sizlede paylaşırım resmini

canım yaa nerelerdesin.. arada uğra..

kızlllllllaaaaaaaaaaarrrrrrr adddddddeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttt olddddduuuuuuuuummmmmmmmm

üzüldüm. hayırlısı. ümitsiz olma. çalışmalara tam gaz devam..

merhaba kızlar nasılsınız
uzun zaman oldu nete giremedim bir türlü

canm nasıl gidiyor. sende buaralar uğramayanlardansın. iyisin dimi?

ayyy canım çok iyi anlıyorum seni. yoldan olabilir ama bulantılarında başlayabilir. bu aylar baslıyor cunku. nazar ettin kendine. inşa uzun sürmez..

canım yaa nerelerdesin.. arada uğra..

üzüldüm. hayırlısı. ümitsiz olma. çalışmalara tam gaz devam..

canm nasıl gidiyor. sende buaralar uğramayanlardansın. iyisin dimi?

ayyy canım çok iyi anlıyorum seni. yoldan olabilir ama bulantılarında başlayabilir. bu aylar baslıyor cunku. nazar ettin kendine. inşa uzun sürmez..
evet canım canım hiç internete bakmak istemedi kendimi tamamen kitap okumaya verdim
sağol canım iyiyim şu bulantılarda geçseydi daha iyi olacağım inşallah sen nasılsın canım bebeğin iyidir inşallah
bu arada bebeklerimin cinsiyetleri artık belli ikisi de erkek netleti artık
isim bakıyoruz şimdi de

Back
X