Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
kızlarrr şimdi bu benim 3. klomen ve çatlatma iğnem. ve sonuç fffffffııııııııssssssss...eeee bundan sonra ne olcek?pazartesi doktora gidecem ne dicek merak ediom. benim gibi olan var mı aranızda?
acaba tedaviye aramı versek yaaaa.
bıktım doktor ve hastane köşelerinde beklemekten..
********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
.............................AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ.................................
AYSEN_34............................3 AĞUSTOS
UMUTLU22...........................3 AĞUSTOS
OZDAGE...............................5 AĞUSTOS
ECEİREMNUR......................13 AĞUSTOS
ENDLEESLOVE....................13 AĞUSTOS
BİRSEN29............................20 AĞUSTOS
MATTİKA.............................23 AĞUSTOS
İLKNURR1984..................... 24 AĞUSTOS
NAZLİKİ82............................28 AĞUSTOS
ESEMOS................................30 AĞUSTOS
SEYDAM................................30 AĞUSTOS
A_EMET26 ..........................2 EYLÜL
MAWWİ35............................3 EYLÜL
DURUŞAH............................5 EYLÜL
ZEYNO_81............................7 EYLÜL
ZAZEZ..................................7 EYLÜL
GAMZELİ KIZ........................9 EYLÜL
SERSELO............................12 EYLÜL
ASKMESK...........................17 EYLÜL
EXORCİST_TREX..................20 EYLÜL
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE
inşş cnm bugun bsy olmadı :) bı kahvaltı yaparkrn cnm bsy yemek ıstemedı mıgdem almıo gıbıydı.inşş tatlım en kısa zamanda bulantılarıjn gecer ayyy dun öle oldum ya sımdı cok cok ii anlıyabılıorum
oyyyyy kuzum gelmiş hoşgelmiş
canımm kıyamam bulantların mu başladı acaba?
ama seninde dediğin gibi yolculuktandır inş.
bakalım bikaç güne kadar belli olur yolculukta mı yoksa bebiştenmi?
ben hala puzzle başındayım ama inş. bugün biticek
hayranncımm çok sevindim canım senninde belli olmuş erkeklerimiz
neyse Allah nasip eder bi kızım olursa birine alırsın artık
dosba ve exorcist_trex sizler içinde hayırlısı olsun arkadaşlar
üzmeyin lütfen kendinizi Rabbim bizlerede nasip edecek inş.
geldımmmmmmmmmm ever cakusum ohh neguzell valla puzzle zevklı dr benımde ole bı maceram olmustu bı ara.valla bılmıorumkı yoldanmı oldu ama bugun ole ksma falan olmadı kahvaltıda mıgdem garıptı bsy almadı.dr teee ayın 2 sınde gıtcem var baya :)))ay benım dr hala bana vıtamın vermedı su elevt ı sormustum onu vermıycem baska verıcem daha sonra dedı bu gıttıgımde veırı heralde.
dosba , exorcist_trx
kızlar moral bzmak yok yenı ay yenı umut dıoruz hep Allahım nasıp edıcek inşşş uzun surmez ve en kısa zmanda meleklerınız glır
kızlarrr şimdi bu benim 3. klomen ve çatlatma iğnem. ve sonuç fffffffııııııııssssssss...eeee bundan sonra ne olcek?pazartesi doktora gidecem ne dicek merak ediom. benim gibi olan var mı aranızda?
cnm eger dınlenmek ıstıosan ara ver ,bal tarcın corek otu ii ben arastrmıstım baya ii seyler okumuztum aldım kulladım az kullandım o ay asılam oldum tutmustu sen duzenlı kullan bakalım tatlım.bde hsg cekılmsmıydın cnm sen
cnm eger dınlenmek ıstıosan ara ver ,bal tarcın corek otu ii ben arastrmıstım baya ii seyler okumuztum aldım kulladım az kullandım o ay asılam oldum tutmustu sen duzenlı kullan bakalım tatlım.bde hsg cekılmsmıydın cnm sen
ana kızlar sitede okudum biri 8 ay klomen kullanmış.....ooohhhhhhhhhhh o kadar verilio muki yaaafffff...
ayyy pzrtsi doktor ne dicek cookkk merak ediom....
kuzu 84 nasıl kullandın karışımı. burda adetin 2. gününden 12. gününe kadar sabah akşam dio.
ama çötekotunu ezin diolar. sen nasıl yaptın. bugün başlim bariii yaaaa
hem hadis-i şeriflerde de çörekotunun şifasından bahsedio
ana kızlar sitede okudum biri 8 ay klomen kullanmış.....ooohhhhhhhhhhh o kadar verilio muki yaaafffff...
ayyy pzrtsi doktor ne dicek cookkk merak ediom....
kuzu 84 nasıl kullandın karışımı. burda adetin 2. gününden 12. gününe kadar sabah akşam dio.
ama çötekotunu ezin diolar. sen nasıl yaptın. bugün başlim bariii yaaaa
hem hadis-i şeriflerde de çörekotunun şifasından bahsedio
hsg de bı sorun yoksa süprrr cnmm.klomen nın 8ay kullanılması ii bsy degl o dr dengeszlıgı bence.ben toz halınde aldım corek otunu goz kararı karstırdım bır tatlı kasıgı bal koyuyodum ever reglının 2. gınu baslanıo cnm.ben uzun kullanamadım cunku asılama oldum ya oyuzden.bıde 4444 duasını okudum tatlım ben
canım ii düşün eğer ara vermek istiyosan ara ver bende haziranda klomen kullandım temmuz da adet oldum dr.um eylül e kadar bekleyelim iğneyle tedaviye başlayalım dedi ama hamile kalmışım belki sende kalırsın hemde kafandan o fikri atmış oluyosun bende öyle oldu klomen kullandığım ay olmadıysa bu hiç olmaz die düşünüyodum ama oldu bak sen kendini dinle ne istiyosan onu yap bence bu fikri biraz aklımızdan çıkarınca oluyo bence benim beklentim sıfırdı çünkü herşeyin hayırlısı bakalım
ben denedim canım.yarım kavanoz bala çörekotunu tarcını karıstırdım kafama gore. sabah aç karnına ve akşam yatarken 1 yemek kasıgı yedım.hamıle kaldıgım ay kullandım. adetımın 2 gunu baslayamadım tedavıye baslayınca ogrenmıstım olsun deneyelım ne zararı varkı dedım basladım. yumurta sayım artmıstı. doktora soylememıstım ama oo baya ıyı gıdıyo bu yumurtalar demıstı. belkıde bu karısımın etkısıdır.denemende fayda var..
eylül listesine yazın beni kızlar.. 18 eylül.. ağustos geçti artık.. bu ay klomensiz olsun dedi hem de dr. bebeek senin de bırakınca olmuş.. umutlandım..
eylül listesine yazın beni kızlar.. 18 eylül.. ağustos geçti artık.. bu ay klomensiz olsun dedi hem de dr. bebeek senin de bırakınca olmuş.. umutlandım..
evt canım bırakınca oldu birde kızlar hesaplıyorum hamile kaldığım muhtemel tarihi 8-9temmuz falan 5 temmuzda adet olmuştum ben 7sinde bitti hemen hamile kalmışım yani korunmuyosanız çok dikkat edin ben hiç etmedim yaa tatile gittim düğünlere gittim oynadım zıpladım orayı burayı temizledim cam sildim rabbim sakınınca sakınıyo işte yani şu yumurtlama tarihleri şunlar bunlar takılmayalım bence enn kısa zamanda yavruşuma arkadaş getirirsiniz inşşşş......:Saruboceq:
ben denedim canım.yarım kavanoz bala çörekotunu tarcını karıstırdım kafama gore. sabah aç karnına ve akşam yatarken 1 yemek kasıgı yedım.hamıle kaldıgım ay kullandım. adetımın 2 gunu baslayamadım tedavıye baslayınca ogrenmıstım olsun deneyelım ne zararı varkı dedım basladım. yumurta sayım artmıstı. doktora soylememıstım ama oo baya ıyı gıdıyo bu yumurtalar demıstı. belkıde bu karısımın etkısıdır.denemende fayda var..
********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
.............................AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ.................................
AYSEN_34............................3 AĞUSTOS
UMUTLU22...........................3 AĞUSTOS
OZDAGE...............................5 AĞUSTOS
ECEİREMNUR......................13 AĞUSTOS
ENDLEESLOVE....................13 AĞUSTOS
BİRSEN29............................20 AĞUSTOS
MATTİKA.............................23 AĞUSTOS
İLKNURR1984..................... 24 AĞUSTOS
G.ERKL_........................... 25 AĞUSTOS
NAZLİKİ82............................28 AĞUSTOS
ESEMOS.............................30 AĞUSTOS
SEYDAM............................. 30 AĞUSTOS
A_EMET26 ..........................2 EYLÜL
MAWWİ35............................3 EYLÜL
DURUŞAH............................5 EYLÜL
ZEYNO_81............................7 EYLÜL
ZAZEZ..................................7 EYLÜL
GAMZELİ KIZ........................9 EYLÜL
SERSELO............................12 EYLÜL
ASKMESK...........................17 EYLÜL
MATTİKA..............................18 EYLÜL
EXORCİST_TREX..................20 EYLÜL
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE
kızlar balımı tarcınımı çörekotumu aldım.
bu akşamdan itibaren bismillah diyip başlicemm
bakalım hayırlısı..
yoksa bi tavuk kümesine gidip tavuklar nasıl yumurtluyo onu mu öğrensem:)))))))